Stapper puppene mine opp i fjeset ditt... (metteask) hits

Stapper puppene mine opp i fjeset ditt...

Når vi er i varmere land så kler vi jo automatisk av oss klærne. Det er jo litt det av å være nordmenn i sydligere strøk, er det ikke det da? Vi er ikke vant til varmen og kroppen klarer ikke å omstille seg den nye temperaturen like godt som fastboende. Det er alltid like morsomt å se fastboende gå med langbukse og genser innimellom alle de halvnakne turistene. I år er vi på ferie hvor mange Spanjoler selv ferierer og en ser godt forskjell på hvor de forskjellige kommer fra. Er ikke så mange nordmenn, svensker eller dansker rundt oss. Flertallet er faktisk tysk, fransk, engelsk og Spansk.

I starten da jeg og barna var her, ville vi jo omtrent kle av oss hele huden, for vi var så varm. Nå har kroppen endelig omstilt seg litt og vi kan finne på å fryse selv om det er ganske så varmt. Men enda er vi jo godt lettkledd og trives å gå både naken (hjemme i leiligheten) og i bikini. Når vi skal ut i butikken og andre offentlig steder der kleskoden ikke er bikini, kler vi jo selvfølgelig på oss. Det å ikke respektere den normen synes jeg er helt idiotisk og skal innrømme at jeg ser litt skrått på de som tripper inn på senteret i bikini. For det passer seg jo ikke i det hele tatt.

Men hva er egentlig forskjellen på bikini og undertøy? Altså jeg vet jo at den ene er laget av materiell som tåler vann og den andre er av materiell som trekker til seg vann. Men har mange ganger faktisk valgt å bade i undertøy i mangel på bikini og det funker da helt supert. Så når en tar en snap i undertøy kontra snap i bikini, så synes jeg ikke det er noe å reagere på. En viser jo ikke noe mer eller mindre enn om en har på seg bikini. Jeg la ut denne snapen på snapchaten min i dag og fikk da en negativ respons på at jeg tok bilde av meg selv i bh. Vell.. kanskje noen føler at jeg trykker puppene mine opp i fjeset på de på dette bildet. Men dette var da det jeg hadde på meg der og da og jeg skammer meg ikke over det. Disse puppene hører da til en godt voksen dame på 37 år. Pupper som har ammet to barn og vært til glede for kjærester. Synes ikke jeg har noe å skamme meg over selv om jeg er blitt voksen. Er ikke akkurat kjent for å legge ut lettkledde bilder av meg selv -tror jeg i alle fall..

I dag har vi kost oss masse med å ta oss en liten buss tur på ca en halv time inn til en større handlegate hvor vi fikk shoppet litt. Vi reiser hjem i morgen og følte at vi måtte finne på noe annet enn det vi gjør hver dag. Var veldig koselig å komme seg litt "ut" og passet perfekt ettersom det var overskyet og med litt vind da vi var ute på tur og at skyene forsvant når vi kom hjem igjen.

 

På bildet under her ser du leiligheten vår i bakgrunnen på venstre side. Vi har de to øverste etasjene. Altså kalt Penthouse leilighet.

 

Da jeg var yngre var det jeg som fikk all oppmerksomheten av gutta på ferie. Men nå har jeg måtte gi avkall på den tronen, da min datter har overtatt den. Vell egentlig har hun hatt den tronen lenge, skal jeg innrømme. Har lenge måtte passe ekstra godt på henne da både unge og eldre snur nakken omtrent hele veien rundt når vi går forby. Noen nøyer seg med å se og andre kommer med plystrelyder eller komplimenter. Husker at jeg alltid har likt denne formen for oppmerksomhet og at det har styrket min selvtillit opp igjennom oppveksten. Men det er jo kun når den holder seg der og ikke utvikler seg videre. For når en blir ufin eller frekk, da er det ikke kjekt lengre. Derfor passer jeg godt på datteren min og følger med som en hauk.

 

 

 

Dette er litt av handlegaten. Er altså ikke ett sted jeg ville kalt sentrum og det er ikke så mange butikker. Men det var akkurat stort nok til at vi var sånn passe fornøyde egentlig. Selv om vi skulle likt å ha hatt enda flere butikker. Uansett så var det koselig å komme seg til ett nytt sted og se oss litt rundt.

 

 

 

Ett lite selfie med min sønn i speilet i den ene butikken må til. Her har jeg zoomet inn, så oppløsningen er elendig.

 

Her er lillegutt totalt oppslukt av legoen han kjøpte seg og min datter sitter nok i sin egen verden på bildet, hehe. Tror de begge har kost seg, selv om vi alle syntes det var utrolig herlig å sette nesen hjemover igjen nå. Er noe med å være i en handlegate når det er varmt uten muligheten til en avkjølende dukkert.

 

 

I dag valgte vi stranden og ikke havnebassenget. Vi slo til og med på stor trommen og pakket med oss både noe kaldt å drikke (fryse elementer rundt), noe salt å spise og noe som metter magen litt mer. Så vi var på stranden helt frem til middagstid utpå kvelden. Vi var en av de siste som dro fra stranden. Tror det var to familier igjen da vi dro. Det som er deilig med denne stranden, er at det så lite folk her i forhold til andre strender, det er lite bølger da det er en innsjø og det er veldig lite sannsynlig å treffe på min verste fiende -haien.

 

 

 

 

Det blir faktisk ganske deilig å reise hjem til huset vårt i Norge i morgen. Gleder meg til å fortsette på oppussingen og sakte men sikkert gjøre huset mitt om til mitt drømmehjem. Oppussing og interiør er nok en av mine største hobbyer for tiden.

 

 


 • 11.10.2017 kl.21:54
  Ser ut som en flott tur :) god tur hjem i morgen :)
  12.10.2017 kl.11:54
  mygaylife: Tusen takk :) Vi har kost oss masse. Men blir godt å komme hjem nå.


  Skriv en ny kommentar

  Mette Ask

  Alenemamma som har to barn på 7 år og 19 år. Kommer til å bli ung mormor for tvilling gutter i november. Har vært singel siden oktober og hadde en periode der jeg prøvde å bli gravid med donor. Har nå bestemt meg for å prøve å date igjen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde