hits

Fremdeles er jeg den yngste moren

 

Det er alltid like herlig å hente hjem lillegutt etter at han har vært hos pappaen sin i en uke. For selv om han er blitt hele 6 år, så er han jo enda min lille "baby". Iallefall frem til jeg evt velger å få ett barn til. For som jeg har skrevet i DETTE INNLEGGET, så går jeg altså å vurderer sterkt på om jeg skal få ett barn til. Bare at denne gangen skal jeg få barnet helt alene, med å bruke spermdonor.

 

Processed with MOLDIV

 

Noen dager kan jeg føle meg sikker på at jeg ønsker å fullføre det, mens andre dager føler jeg at jeg heller burde fokusere på de to jeg alt har. Blir litt smågalen av at jeg er så vinglete på dette og skulle ønske jeg bare kunne si at SÅNN BLIR DET, ferdig med det!. Men igjen så er jo dette noe en virkelig bør tenkte seg godt om, før en bestemmer seg. Har jo egentlig tenkt på dette i ett par år og hadde i utgangspunktet bestemt meg for å gå videre med planene. Men så traff jeg en mann og planene ble lagt vekk.

 

Nå som jeg er singel igjen, har jo tanken kommet tilbake og jeg har gitt meg selv ett halvt år på å finne ut av det. Så til sommeren blir det kanskje en liten babymage på meg! Tenkt det dere! Å få muligheten til å oppleve det en siste gang og for første gang virkelig ha planlagt ett svangerskap. Dirrer jo omtrent i eggstokkene mine når jeg tenker på det, haha.

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

I dag var det julesammenkomst på SFO hvor sønnen min går etter skolen. Så jeg dro ned for å se på når barna sang julesanger og på utstillingen på alt barna har laget i år. Samlingen var i gymsalen som ikke er så veldig stor, så det ble ganske så fullt av foreldre som alle ville se sitt barn opptre. Noen brøyter jo seg bare frem og andre tar mer hensyn. Men sånn er det jo overalt i verden.

 

Processed with MOLDIV

 

Først stod jeg i andre enden av lokalet enn der sønnen min stod og jeg så at han leitet etter meg i mengden av foreldre. Dermed bestemte jeg meg for å flytte meg over til andre siden, slik at han kunne se at jeg var der. Fant meg en perfekt plass ettersom mange av foreldrene på den siden av gymsalen hadde satt seg ned på gulvet.

 

Med det samme han så meg ble han veldig glad og fryktelig opptatt av å vise alle rundt seg om at "der er mammaen min". Måtte holde tilbake latteren da han til og med fortalte en av de som jobber på sfo at "seee, der er mammaen min" når hun gikk forby for å ordne i rekkene av barn. Skulle jo tro at jeg aldri har vært å sett på han før slik han reagerte. Men er nok sikkert noe nytt nå som han er blitt skolebarn.

 

Etter de var ferdige å synge gikk vi rundt for å finne ting han har laget, slik at vi kan gi det i julegaver. Men fikk ikke før hentet tingene før han dro meg overalt for å hilse på både barn og voksne. Mange av de har jeg jo truffet mange ganger før, men liker å holde det på den høflige siden og ikke involvere meg så mye mer enn det. Sønnen min er altså ganske så mye mer sosial enn meg og ville vi skulle prate med alle han visste hvem var. Så til slutt måtte jeg bare prøve å avlede han med at vi kunne jo hente oss litt kake. Rart med det.. Da min datter var liten hatet jeg slike sammenkomster fordi jeg var så ung. Det er altså 18 år siden og enda er jeg en av de yngste. Iallefall synes jeg det ser sånn ut, haha. Kan jo hende jeg tar skammelig feil på tipping av alder. Men selv følte jeg at jeg måtte være yngst der.    

 

Processed with MOLDIV 

 

Her er vi kommet hjem og tatt babypusen Balder ut av rommet til storesøster. Denne nydeligheten er altså Amalie sin og er bare helt fantastisk nydelig. Ikke minst er han en liten rakkerfant, slik kattunger pleier å være. For han er jo overalt på så alt for kort tid. Egentlig overrasket over at juletreet fremdeles står oppreist egentlig, ettersom han pleier å ta sats for å hoppe rett opp i det.

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Amalie har alt åpnet julegavekalenderen sin i 5 dager, så det var kos å se lillegutt endelig få åpne sin første "luke" her hjemme hos meg. Har laget kalenderen slik at jeg bare har pakker til de dagene han er her og ikke når han er hos faren. Følte det ble mest rett ovenfor storesøster og så vil jeg tro at litt av spenningen forsvant om han skulle åpne 7 ekstra presanger hver uke.

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

 

Processed with MOLDIV

 

Han fikk en Transformers som jeg har kjøpt veldig billig på Ebay. Perfekt for lillegutt som elsker alt sånt og er ganske guttegutt på det området.

 

Gleder meg så sykt til i morgen. For da jeg enda hadde penger på konto, tok jeg å kjøpte billetter til ett teaterstykke med juletema. Det var noe jeg valgte å prioritere og angrer ikke ett sekund på det. Så i morgen skal vi kose oss sammen alle tre, med både snop, brus og forhåpentligvis en hel masse julefølelse.

 

 

Håper dere har en flott kveld. Så skrives vi i morgen.

 

Klem

4 kommentarer

For en nydelig gutt du har :) Lykke til med avgjørelsen din også!

Guro: Tusen takk for begge deler :)

Nydelig gutt :) Men jeg synes på mange måter at det er egoistisk å velge å få barn uten en far. Tenk på barnet....

due: Ja, det er mange som tenker det er egoistisk. :)

Skriv en ny kommentar