hits

Amalie

Tenårings risikosvangerskap

 

Processed with MOLDIV

 

Tiden har gått veldig fort etter at vi fant ut at Amalie var gravid. Ikke bare var hun ung gravid, men hun venter i tillegg tvillinger. To gutter som alt viser oss hvor forskjellige de er. De er toeggede og er altså veldig forskjellig i størrelsen. Han som ligger nederst er større enn gjennomsnittet og har fått navnet Mathias, mens han som ligger øverst er litt under gjennomsnitter og har fått navnet Thomas. Men de er begge friske og følger sin egen vektkurve.

 

 

Nå har Amalie blitt 6 måneder på vei og magen er veldig vanskelig å skjule. Men hun er så vakker gravid, at hun burde ikke finne på å prøve å skjule det. Så jeg er veldig glad for at hun endelig begynner å føle seg komfortabel nok til å ta på seg klær som fremhever det, mer enn det skjuler. Husker jo selv hvordan det var å være ung og gravid. Fikk så mange stygge blikk da jeg gikk ute blant folk og spesielt av de eldre menneskene som jeg traff på veien. Men jeg klarte å drite i det og fokusere på det som er viktig, noe jeg ser min datter og fint klarer.

 

 

Vi er i full gang med å "bygge rede" her hjemme og Amalie har kjøpt inn ett helt lass med babyklær fra størrelse 50-68. Så nå mangler hun bare å kjøpe inn ett par plagg i prematur størrelser som vi skal ha liggende. For siden det er tvillinger, så må vi nesten bare forberede oss på at de kan komme før tiden og dermed bli prematurbarn. Det er nettopp på grunn av at de kan komme før tiden, vi føler litt press på oss med å gjøre alt klart så fort som mulig. For det er mye bedre at alt er klart, enn at vi må styre med det etter at de er født.

 

 

Siden det er ett risikosvangerskap får hun god oppfølging og hun må inn å ta ultralyd to ganger i måneden. Her får vi se hvordan guttene vokser og om alt ellers er bra. I tillegg har de blitt veldig aktive og vi kan både se og kjenne når de beveger seg. Noe som jeg synes er bare helt sykt fantastisk å få være med på. For selv om vi blitt vant til situasjonen og selv om jeg har slått meg til ro med tanken på å bli ung bestemor, så er det enda ganske så surrealistisk. Men jeg elsker hver eneste lille bit av livet mitt og gleder meg helt sykt til alt vi har i vente.

 

Processed with MOLDIV

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Det er nok ikke så mange av "oss" der ute og noen vil sikkert synes vi er en litt spesiell familie. Men det spiller ingen rolle så lenge vi har det bra og er lykkelig med situasjonen. Familien min består altså av meg som mamma/ung bestemor, min tenårings datter som jeg er ung mor for og som selv venter tvillinger og min sønn på 7 år. Vi bor alle her i huset mitt og det skal vi gjøre i mange år fremover. Selvfølgelig kan det hende at Amalie flytter med guttene sine allerede til neste år. Det får tiden bare vise! Men hun skal få bo her så lenge hun ønsker og vil alltid være velkommen hjem igjen, om hun skulle ha flyttet ut.

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Men nå må jeg slutte av dette innlegget. Vi var nemlig på Ikea i går og kjøpte inn både senger og annet vi trenger til guttene. Så tenker jeg må hjelpe frøken datter med å sette det opp nå.

 

 


 

 

Her er babyen min

Hei dere.

Gjesteinnlegg

Tenkte jeg bare skulle vise dere den nye lille babyen min. Er helt forelsket og har garantert fått den beste pusen som finnes der ute, altså. Har du sett noe sååå ufattelig nydelig? Han er både veldig kosete og veldig leken. I tillegg er han vant til barn og det synes jo lillebroren min er veldig kjekt.

 

Processed with MOLDIV

 

Har lenge hatt lyst på en til katt og spurt mamma om det ett par ganger, men fått nei. For så lenge som jeg bor her hos mamma, må jeg spørre om å få ha dyrene mine her. Når jeg flytter for meg selv igjen, gjør jeg jo som jeg vil og da hadde jeg skaffet meg en til katt uansett. Mamma hadde sine grunner for å si nei den gangen. Men nå er tingene forandret og hun sa at om jeg ville ha en katt til, så var det bare til å "kjøre på". Så etter det har jeg gått igjennom en haug med finn annonser og la til og med ut en annonse selv. Dette er noe jeg har tenkt på i mange år. Så det er ikke en hastig beslutning. Men selvfølgelig gikk det ganske fort da jeg endelig fikk lov til å skaffe meg en katt til.

 

Processed with MOLDIV

Til slutt kom jeg i kontakt med en dame som hadde en kattunge som var klar for ett nytt hjem. Det var det nydeligste bilde og jeg forelsket meg nok alt før jeg fikk truffet han. Mamma kjørte meg ned og lillebror var med når jeg skulle se på katten. Den var bare så perfekt for vår familie og vi falt for han alle sammen. Neste dag kjørte vi i dyrebutikken etter jeg var ferdig på jobb. Kjøpte både kattedo, klatrestativ, kattemat for kattunger, katteleker og litt andre småting. Før mamma kjørte meg opp for å hente katten min hjem. 

 

Processed with MOLDIV

 

Så denne helgen har jeg bare vært hjemme og kost meg med Balder, som jeg har bestemt meg for at han skal hete. Han het opprinnelig Sjokkabolla, hahaha. Han har mye pels, men er absolutt ikke noe sjokk. Så da tenkte jeg at jeg måtte finne ett annet litt bedre navn til babyen min. Det var da jeg kom på navnet Balder. Jeg jobber jo i en barnehage som lærling og trives veldig godt. Er bare den beste barnehagen og både de som jobber der og alle barna er helt fantastiske. Avdeling jeg jobber på, heter nettopp Balder og da syntes jeg pusen min kunne hete det. Dermed vil jeg alltid ha ett minne fra da jeg jobbet her.

Processed with MOLDIV

Fra før av har jeg Pus, som er ca 7 år nå. Hun er min pus og jeg fikk henne da hun var ca 1 år. Litt usikker på hvor vi fikk henne fra, da ingen av oss helt husker om det var privat eller igjennom dyrebeskyttelsen. Men jeg fikk henne i alle fall fordi de to andre kattene vi hadde ikke var så kosete og jeg ønsket meg en kosekatt. Hun heter altså bare Pus, men mamma kaller henne Bitchen. Tror hun begynte å kalle henne det i den perioden pus bare godtok at jeg var nær henne. Alle andre freste hun etter og ville ikke ha noe å gjøre med. Pus er og min baby og vi har ett kjempe godt bånd. Hun var blant annet med meg når jeg flyttet til Austrheim i egen leilighet og skal være med når jeg seinere flytter ut igjen. Det samme skal Balder.. Begge disse kattene er altså mine katter og mitt ansvar. I morgen skal jeg prøve å introdusere kattene mine for hverandre. Siden Pus er voksen jentepus og Balder er en kattunge gutt. Så skal det være mye lettere å få de til å godta hverandre. Så jeg håper det kommer til å gå veldig bra og at de vil kunne klare å omgås hverandre etterhvert.

 

Men da snakkes vi en annen dag, dere. Klem

Slik sminker jeg meg -step by step

Hei, mamma spurte om jeg kunne ta å skrive ett gjesteinnlegg på hvordan jeg sminker meg når jeg skal ut på byen. Dette er altså mitt aller første gjesteinnlegg, så det tok litt lengre tid å få laget det, enn jeg trodde. Derfor kommer det ut såpass seint på kvelden.

gjesteinnlegg

Processed with MOLDIV

 

Siden huden min er litt tørr, så begynner jeg med å smører fjeset mitt med denne fuktighetskremmen fra Body Shop, før jeg begynner å sminke meg.

 

Processed with MOLDIV

 

 


 

ØYENBRYN:

Det første jeg begynner med er øyenbrynene.

 

Til øyenbrynene bruker jeg først Anastasia dipbrow i fargen Taupe for å tegne opp formen på brynene. Det er den runde du ser på bildet under øyenbrynene mine. Deretter fyller jeg mer og mer inn i brynene med å følge hårene sin naturlige retning. Tar mørkere ytterst og så fyller jeg på lysere inn mot nesenroten.

 

Processed with MOLDIV

 

Så brukte jeg makeup mekka sin øyenskyggepudder for å lysne opp innerst mot nesen. Det er den firkantede du ser på bildet under.

 

 

Brukte til slutt Tarte Shape tape concealer rundt brynene. Denne fremhever brynene mer og du får ett mer "våkent" blikk.

 

 


 

ANSIKTET:

 

Til ansiktet bruker jeg disse to fondation fargene som jeg blander for å få riktig farge som passer til mitt ansikt.

Fargen er alt for lys for ansiktet mitt med det samme. Men produktet "all nighter fondation" oksiderer, som betyr at den blir mørkere etter hvert. I tillegg så mørkner jeg med en bronzer under skinnbeinet etterpå.

 

Processed with MOLDIV

 

Bruker en beautyblender som du ser på bildet over her til å blende ut produktene med.

 

Så tar jeg den samme concealeren som jeg hadde rundt brynene til å ta under øynene. Altså Tarte Shape tape Concealer.

 

 

Disse to pudderene på bildet under her bruker jeg til å sette sminken.

 

 

 

Her kan du se at jeg har tatt på begge i ansiktet før jeg blender det ut.

 

 

Fikk ikke tatt bilde av selve bronseren. Men her er ett bilde etter jeg tok den på. Viktig å legge den under kinnbeina og børste den oppover -ikke nedover.

 

Her er kostene jeg bruker. Er totalt forelsket i disse her. Se hvor super søte de er! totally in love..

Processed with MOLDIV

 

 

Deretter tok jeg på blush og en highlighter for å fremheve kinnbeina mine. På bilde nummer en har jeg kun blush på og på bilde nummer to har jeg både blush og highlighter.

Processed with MOLDIV

 

Jeg bruker denne highlighteren som er på bildet under her.

 

 


ØYENLOKK

 

Denne paletteten med øyenskygge, kan jeg virkelig anbefale. Elsker den og bruker den veldig mye.

Processed with MOLDIV

 

Jeg begynte med Desert sand som en base på hele lokket, som gjør det lettere å blende sammen de andre fargene. Så tok jeg Musk og Eden i creasen. Deretter brukte jeg Amber og Safron, før jeg avsluttet med Oud. Brukte concealer for å lage en half cut crease og blendet den inn med en finger. Helt til slutt påførte jeg Angelic twilight og Turkish delight. Etter øyenskyggen var ferdig la jeg på eyeliner som du ser på det siste bildet.

Processed with MOLDIV

 

Til slutt tar jeg på falske øyenvippene. Elsker å bruke slike falske vipper når jeg skal sminke meg litt ekstra.

Processed with MOLDIV

 

 


 

LEPPENE

 

 Jeg tok mac sin velvet teddy og Abu Dhabi på leppene. Leppsyl på toppen og avslutter hele ansiktet med mac settingspray i hele fjeset

 

 

 

Til slutt vil jeg vise dere ferdig resultat av sminken min.

 

Håpe du likte innlegget. Jeg kommer gjerne innom bloggen til mamma med flere innlegg.

God natt dere.