hits

Hobby

BILLIG WALK IN CLOSET LØSNING

 

Processed with MOLDIV

 

Her i huset er vi to damer som bruker mye av de samme klærne. Så jeg har lenge tenkt på å samle alle klærne i ett rom og samtidig få bedre oversikt, enn når alt ligger i skuffer. Blir ofte sånn at jeg bare bruker det som ligger øverst enn å leite helt i bunnen av skuffene. Men siden jeg mangler både ekstra rom og god nok plass, så måtte jeg finne en løsning som ga meg både gjesterom, kontor og walk in closet i ett. Ikke kunne det være for dyrt heller, da jeg ikke har så mye ekstra penger å rutte med.

 

Så nå er jeg overlykkelig over å endelig ha funnet en løsning som vil fungere for oss. Så slipper jeg å leite igjennom alle Amalie sine klær for å se om noe av mitt er kommet inn til henne og hun slipper å leite igjennom mine. For nå kan vi altså begge gå inn på rommet ved siden av badet og finne alle klærne på samme sted. Det vil spare oss for masse tid og ikke minst masse frustrasjon om morgenen når vi har dårlig tid. Litt usikker på om Brage sine klær og skal inn på dette rommet, eller om han skal fortsette å ha det på rommet sitt. Tror kanskje jeg går for å ta klærne hans inn her og, egentlig. For det blir så mye lettere for meg når jeg vasker og skal legge på plass klær.

 

Lurte lenge på hvilken løsning jeg skulle bruke på veggene. Om jeg skulle kjøpe garderobeløsninger eller om jeg skulle gå for stenger som ikke gikk like langt ut fra veggen. Er ett lite rom og jeg vil ikke at klærne skal ta for mye gulvplass, slik det ville gjort med garderobeløsninger. Så bestemte meg i utgangspunktet å kjøpe noen stenger som jeg har på kjøkkenet. Men de var dyre og av stål, som jeg følte ikke ville passe så inn bra på dette rommet. Men plutselig datt tanken inn i hodet på meg og jeg følte virkelig at lyspæren både lyste og blinket for fullt over hodet mitt. Hvorfor ikke bare bruke disse billige gardinstengene fra Ikea?

 

Dermed leitet jeg fram en gardinstang jeg hadde liggende og skrudde den opp på veggen med det samme. Hadde flere fester liggende og fant fort ut at den måtte ha en del fester for å holde vekten. Men jeg elsker resultatet og med flere fester og med en ekstra stang over, høyere opp på veggen, vil dette bli veldig bra. Men vi har veldig mye klær, så må nok ha klær på den svarte veggen og tenker jeg. Får bare se hva det blir til og kanskje vi bare må finne oss i det å ha en stor opprydding i klærne våre for å redusere mengden. Er nok mange klær som ligger i bunnen på skuffene som vi helt har glemt, vil jeg tro. Så blir litt spennende å se hvilken klær vi egentlig har!

 

Tanken var at dette hjørnet på bildet under her, skulle være enkelt og mer kontor enn noe annet. Ville kun ha ett stort lerret midt på veggen, og det var det. Ikke noe hyller, speil eller kommoder. Det som står og henger her nå, er bare plassert der midlertidig og skal uansett bort. Men som jeg skrev over her, så kan jeg nok se meg nødt til å skru opp svarte stenger til klær på denne veggen også. Dermed blir kontoret mitt omringet av en haug med klær. Litt usikker på hvor mye jeg vil like det. Men får se det litt ann, tenker jeg.

Processed with MOLDIV

 

 

Dette hjørnet på bildet under, er "gjesterommet" og skal ikke forandres så mye. Det eneste jeg har planer om her er å male sengen svart, male den gamle klokken svart med gull detaljer og kjøpe inn svart og gull sengetøy. I tillegg skal jeg sette opp flere av de svarte veggskapene og ha litt mer pynt opp på veggen.

Processed with MOLDIV

 

 

Når neste lønning kommer på konto skal jeg kjøpe mer tapetlim og få opp resten av tapeten på den hvite veggen. Lister blir litt nedprioritert, men det kommer til slutt ;)

Processed with MOLDIV

 

 

Speil på døren er supert for små rom og jeg har disse speilene fra Ikea på alle soverommene. Elsker de og plassen vi sparer med å ha de på dørene.

Processed with MOLDIV

 

Skal holde dere oppdatert på oppussingen av dette rommet, da jeg synes det er en god løsning for de som har lite plass. Så neste måned skal jeg få opp flere stenger og henge opp resten av klærne. Videre vil alle møblene etterhvert bli svart og rommet vil flyte bedre sammen. Gleder meg iallefall til en lettere hverdag.

 

 


 

Rabattkode med 20 % avslag på Nelly

Reklame/ annonselinker

 

Åååh, nå er jeg bare så ufattelig lykkelig dere. Rart at noe så lite, kan gjøre meg så ufattelig lykkelig. Men nå er det så ekstremt sjeldent jeg unner meg noe, at når jeg først gjør det, så kjenner jeg det i hele kroppen. Og da mener jeg i absolutt HELE kroppen, haha. Helt fra tærne og opp til det store smilet jeg går rundt med nå. Gleder meg så sykt til å få pakken i posten og ikke minst til å prøve det på. Bare håpe at det ser like bra ut på min kropp, som jeg ønsker. For jeg har en litt vanskelig kropp å kle opp. Skulle så gjerne hatt en deilig timeglassfigur og kunne gått mer med inntilsittende klær. Ikke minst kle meg opp i klær jeg liker og ikke etter hva som passer kroppen min. Men siden jeg er "rett opp og ned" figur med store pupper og litt love handles, blir det ofte vanskelig.

 

Men nå har jeg altså unnet meg noen klær fra Nelly og selv om det ikke er mange plaggene jeg har kjøpt, så er det mye for meg. Får ofte vondt i sjelen når jeg ser alt jeg ønsker meg, men som jeg ikke tillater meg selv å kjøpe, fordi jeg har mer fornuftige ting å bruke pengene mine på. Dermed var det sykt deilig å være TOTALT egoistisk og kjøpe noe til meg selv i dag.

 

Klærne jeg har kjøpt er fra Nelly og jeg har brukt rabattkoden MADNESS for å få 20 % avslag på hvert plagg jeg har kjøpt. 

 

Kjøpte denne buksen og blusen som kan brukes hver for seg, eller sammen som en drakt.

Bukse HER og bluse HER

 

 

 

Og så kjøpte jeg denne nydelige skjorte som kan brukes oppi buksen eller utenpå. Flott både til hverdags og fest.

Skjorte HER

 

RABATTKODE: OPPGI KODEN «MADNESS» I KASSEN FOR 20% RABATT PÅ DITT KJØP!

 

 

Uansett hvordan klærne sitter på kroppen min, skal jeg altså ta bilder og legge ut her på bloggen, til dere. Det er faktisk en lovnad her og nå! Er jo supert om klærne sitter bra på og så blir det litt morsomt om jeg ser ut som en oppkledd påskegris! Men krysse fingrene for at jeg blir fornøyd med kjøpet, da jeg har lyst å oppdatere garderoben min til litt mer "voksen" og stilfull stil enn den er nå.

 

Ta vare på deg selv og unn deg gjerne noe ekstra etter en guffen vinter.

 

 

 

 


 

 

 

Tragisk kjerring sitter alene

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

 

 

Her på båten begynte vi dagen allerede klokken åtte i dag tidlig. Var vel rundt den tiden båten la til i Danmark tenker jeg. Ufattelig irriterende at absolutt alle høyttalerene skal informere om at en legger til kai. For det er helt umulig å sove igjennom all informasjonen som både kommer på dansk/norsk, tysk og engelsk. Ser jo at de ikke kan sitte å bruke tid på å slå av høyttalere i lugarene med gjester som ikke skal av. Men eg blir like irritert hver gang, Hehe. Vil soooove og når Brage først er blitt vekket, får han ikke til å sove mer. Så da ble det på med tegnefilm og litt lys. Prøvde å sove videre selv, men det var helt umulig.

 

Frokosten hadde jeg planlagt skulle bli billigst mulig. Så vi har med oss ett helt brød som vi kjøpte på butikken i går. Har og med sjokoladepålegg til lillegutt og kjeks til vi er småsulten. Ost koster bare ett par kroner i cafen her. Så da kjøper jeg ost og tar med meg opp på lugaren istedenfor å kjøpe dyr frokost. Synes det er bedre å bruke mer penger på middag og annet kos.  Brage har blant annet fått kjøpe seg tre pakker med lego, som vi bygger sammen. Ellers blir det nok ett bingobrett i kveld. Har lenge tenkt på å kjøpe parfyme, men ikke tatt meg råd. -velkommen til enslig mor sin økonomi, haha. Men er nok flere som meg der ute, vil jeg tro! Hadde derfor planlagt å kjøpe parfyme her på båten. Men fant fort ut at jeg ikke ville bruke 500-800 kr på parfyme nå før lønning. Så endte opp med å kjøpe en billig en til rett over hundre kroner. Synes den lukter greit nok. Men er litt redd for at jeg går rundt å lukter gammel dame eller noe sånt,haha.

 

Ellers har vi brukt dagen så langt på å bygge lego, gå tur rundt i båten, tatt en tur på dekk, handlet litt og sett på TV. Brage styrer og jeg dilter etter. Ferien er jo tross alt mer for han enn for meg. Kjente litt på savnet etter en mann i går kveld. Hadde vært kos å hatt en der når Brage var på showet og fikk seg venner som han var med. Føler det ser litt tragisk ut når jeg sitter der helt alene ved bordet hele tiden. Men har reist mer alene med barna enn jeg har reist sammen med en mann. Så er egentlig litt vant til det. Men ja...hadde vært godt med en mann i livet.

 

 

Processed with MOLDIV

 

Ønsker dere alle en fantastisk lørdag videre. Her er det snart tid for barneshow igjen.

 

Klem