Baconrullet kylling

Dette er vell mer ett middags tips, enn en oppskrift. Men syntes det uansett fortjente en plass på bloggen min.

Processed with MOLDIV

Kjempe god middag som steker seg selv i ovnen, mens du kan lage tilbehør. Forberedelsene er raske og enkle.

 

 

 

SLIK GJØR DU:


  • Sett stekeovnen på 200 grader

 

  • Deretter kjærer du vekk sener, synlige blodårer og klaser med fett på kyllingfilen. Så kjærer du den opp på langs, som ett hotdogs brød. Husk å vaske hendene godt mellom behandling av kyllingkjøttet og alt annet.

 

  • Nå kan du fylle kjøttet med ost (eller noe annet godt). I dag har jeg brukt Tine kremost orginal med urter. Men her er det bare til å bruke fantasien.

 

  • Lukk igjen kjøttet og rull bacon rundt. Går stort sett med to bacon rundt hver filet. Stek de i en langpanne på 200 gr til kjøttet er hvitt

 

  • Du kan evt avslutte med grillfunksjon for å få sprø overflate. Kjøttsaften som renner ut i formen, kan du bruke i saus.


Processed with MOLDIV

 

Deretter er det bare å NYTE..

2 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg