Sykt deilig følelse på Biff og Blowjob dagen

 

Dagen i går var nok en stor nødvendighet for å endelig føle meg totalt nullstilt, kjenner jeg. For selv om jeg hadde bestemt meg for å fokusere på meg selv og på de som er her for meg, var det hele tiden ett lite håp som ikke ga slipp. Det å ikke vite, er alltid det verste og jeg ble så sliten av å bruke energi på det. Så jeg er så ufattelig glad for å endelig vite hvor jeg står henne og hva jeg nå skal gjøre fremover. Kjenner meg endelig totalt nullstilt og klar for hva enn det er som kommer i fremtiden.

 

 

 

 

Selvfølgelig er det trist at det ikke ble noe mer og selvfølgelig skulle jeg ønske at ting var annerledes. Men samtidig ga gårsdagen meg ett nytt syn som gjør dette så veldig mye lettere. Så i dag føler jeg meg egentlig bare veldig lettet og avslappet. I en lang tid har jeg altså følt at jeg satt der på ett venterom helt alene og ventet på å komme inn. Der satt jeg time etter time, dag etter dag, uke etter uke og opp til ett par måneder uten å vite hvor lenge jeg måtte vente. Samtidig visste jeg ikke om jeg i det hele tatt fikk komme inn eller ikke. Da jeg omsider fikk vite at jeg måtte gå hjem igjen, ble jeg først veldig lei meg før jeg etterhvert ble sint. Men i dag er jeg veldig glad for å ikke sitte på det derre jævlige venterommet noe mer. For så lenge jeg satt der, fikk jeg ikke tatt ordentlig vare på meg selv.

 

Så nå skal jeg fokusere helt og holdent på meg selv og det som gjør MEG lykkelig. En ting er sikkert og det er at ingen skal få meg ut av fokuset mitt på veldig, VELDIG lenge. Hadde det ikke vært for at jeg alt hadde forberedt meg på at det ikke ble noen mer, hadde jeg nok hatt det vondt nå. Men siden jeg begynte å jobbe med meg selv alt før jeg visse, så gikk dette egentlig over all forventning.

 

 

Vet du forresten hvilken dag det er i dag? hehe, tror nok de fleste vet om det. Men 14 mars er altså guttas dag hvor vi kvinner skal gjøre noe for han. Det er nøyaktig en måned etter Valentines dag, som stort sett er en dag vi kvinnene liker best. Guttene sin drømmedag har fått navnet Biff og blowjob dagen, og som navnet tilsier skal vi altså lage biffmiddag og gi han en deilig blowjob. Selv synes jeg det er kjempe bra at gutta har fått sin egen dag og at det blir fokus på det de liker best. Men har ikke blitt noe biffmiddag her i huset i dag og ikke har jeg noen å suge heller. Så her har det bare vært en helt vanlig dag med hjemmelaget pizza og med fokus på barna.

 

 

Processed with MOLDIV

 

 

Håpe dere kvinner som har en mann, har tatt ekstra godt vare på han i dag og står litt på pinne for hva han liker og ønsker. La han gjerne komme med sine fantasier og se om det er noe du kan være med på å gjøre levende. Og for dere menn, så håper jeg virkelig at dere har hatt en DEILIG dag og kommer til å få en deilig kveld (natt). Det er DIN dag i dag 😉

 

 


 

Siste innlegg