70 timer jobb på 8 dager -SLITEN

 

Har vist gått på en ALT for høy gir den siste uken og var nok mye mer sliten enn jeg trodde.

 

 

Var ferdig med 5 nattevakter på rad, onsdag i forrige uke. Så hadde jeg fri en natt, før jeg gikk på 2 nattevakter på rad, rett etterpå. Hver nattevakt er på 10 timer, så det er altså 70 timer jobb på 8 dager, noe som er veldig mye. Det vanlige ligger vell på ca 37 timer i uken, mener jeg! Så når jeg kom hjem fra jobb på lørdags morgen, skulle jeg altså starte friperioden min og få gjort så mye som mulig sammen med barna og med oppussingen i huset. Valgte å droppe å sove etter den siste nattevakten, sånn at jeg ville bli trøtt til kvelden igjen. Men ville og ha litt egentid etter jeg hadde lagt Brage klokken åtte på kvelden. 

 

Vell… Det ble ikke helt som planlagt. Ganske så sikker på at jeg sovnet før Brage begge kveldene, når jeg skulle legge han for natten. Vi krøp nemlig begge to opp i sengen hans når han skulle legge seg. Han er så utrolig glad i å bli kost i håret når han skal sove og jeg synes det er en flott avslutning på dagen. Så da pleier vi å gjøre det hver kveld før han sovner. Men siden jeg tydeligvis har hatt alt for lite søvn den siste uken, har jeg altså sovnet selv oppi sengen hans. Våknet en gang midt på natten begge nettene, men da har jeg vært alt for trøtt til å gjøre noe med det. Så jeg har bare lagt meg litt bedre til rette i enkeltsengen, sånn at han fikk bedre plass og så sov jeg videre.

 

 

 

Våkent før alarmen i dag og følte meg lys våken, noe som var ufattelig deilig. Men alle planene mine for helgen var jo borte. Men men…sånn er det nå bare av og til. Så tenkte at jeg kunne få gjort litt i dag mens Brage var på skolen. Men siden Amalie hadde avtalt at vi skulle hente noe på finn.no i arbeidstid i dag, ble det til at jeg brukte dagen i bilen istedenfor, haha. Men for all del, det var jo bare kjempe kos med en liten biltur. En biltur som opprinnelig var tenkt å være på en liten time, men som endte opp som en lang biltur på ca 4 timer. Hun, frøken datter.. eller rettere sagt frøken vims, hadde sett feil på adressen, haha. Men jeg har nå kost meg med musikk og nydelig natur, mens jeg kjørte.

 

Nå har jeg og min far nettopp hatt oss to runder med bosslevering på bossfyllingen etter at jeg ryddet i uteboden for noen uker siden. Noe som var på høy tid etter å ha hatt disse boss sekkene med ting og tang stående utenfor huset nå en stund.

 

Synes enda jeg ser veldig sliten ut etter uken med lite søvn, men begynner å føle at jeg snart har kommet meg igjen. Så håpe jeg får gjort mer i huset de neste dagene, før jeg begynner med nattevakter igjen på onsdag. På bildene har jeg gårsdagens sminke, hehe. Flott sant?

 

 

Lørdagen brukte jeg på å slappe av og kose meg sammen med barna. Var skikkelig daff etter nattevaktene og fikk ikke kroppen helt igang. På søndagen tok jeg med meg barna og brukte hele dagen i badeland. Så bloggen har vært nedprioritert disse dagene dessverre. Men nå er jeg tilbake igjen og gleder meg til å blogge hver dag.

 

 

 Men vil gjerne si tusen takk for at dere tar turen innom bloggen min. Det setter jeg utrolig stor pris på. <3

 

 


NB. Her synger jeg en sang på syngeappen min. Har tolket sangen på min måte og synger den annerledes enn originalen.

 

8 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg