Tenåring og gravid med tvillinger

 

God morgen og GRATULERER MED DAGEN, kjære preggyen min

 

 

 

I dag er første dagen på ditt aller siste år som tenåring. Du er nemlig alt blitt 19 år og er slående vakker der du vagger avgårde med den nydelige magen din. Tenk at du og kommer til å bli en ung mor, slik som meg. Men du blir ikke bare mamma for ett barn, men for TO stykker på samme tid. Du har faktisk alt tatt igjen din “gamle” mor, som “bare” har fått deg og Brage.

 

 

Er det noe jeg VET, så er det at du kommer til å bli en fantastisk mamma og at barna dine vil få ett fantastisk liv sammen med deg. Du har siden du var pitte liten alltid vist stor omsorg og kjærlighet. Barn har du alltid vært glad i og du bestemte deg tidlig for å jobbe med barn. Nå jobber du som lærling i en barnehage og jeg kjenner meg så ufattelig stolt når jeg ser og hører hvor flink du er. At du får mer ansvar enn andre lærlinger, overrasker meg ikke, vennen. For du er fantastisk flink i jobben din.

 

 

Så ufattelig glad for at du har valgt å bo hjemme med meg og Brage selv om du er blitt voksen. Livet hadde ikke vært det samme, om jeg ikke kunne sett deg hver dag. Du er en sann solstråle og en omsorgperson som gir så mye av deg selv. Bare det at du kan kjøpe med deg hjem ting du vet jeg elsker, helt uten grunn. Jeg har fått både favoritt maten min og favoritt snacket mitt levert i fanget av en smilende datter, mer enn jeg kan huske. Ikke minst så gjør du det samme for lillebroren din, som ikke aner hvor fantastisk heldig han er som har deg som storesøster. Du er nok mer en morsfigur nummer to for han, enn du er en søster.

 

 

Gleder meg så sykt til å bli kjent med dine to sønner, du bærer i magen. Tenk at jeg mest sannsynlig skal få æren med å være der når de kommer til verden. At jeg skal få lov å støtte deg og være der med deg når du opplever det mest fantastiske du vil komme til oppleve. Det vil komme til å bli en helt spesiell opplevelse og jeg er evig takknemlig for at vi har ett så tett og nært forhold.

 

 

Du gjør forresten en fantastisk jobb med å ta vare på guttene allerede og jeg er så stolt over valgene du har tatt og ansvaret du viser. Gleder meg til å bli bestemor i november og gleder meg til å se deg som mamma.

 

 

 

 

 

Meg og deg frøken strøken <3 elsker deg til himmelen og tilbake

Processed with MOLDIV

 

Min lille, gode, vakre og fantastiske datter. I dag er du blitt 19 år og jeg er så glad for å ha fått lov å være mamma din i alle disse årene. Elsker deg som datter og som det mennesket du er. Du er en STJERNE på en mørk himmel.

 

 

 


 

Siste innlegg