Alvorlige trusler etter å ha skrevet ett BT innlegg

 

Jeg har blitt kontaktet av BT med spørsmål om å skrive ett debatt-innlegg til nettavisen. Har tidligere blitt kontaktet og takket ja til å skrive, men det var om noe helt annet og fra en tidligere blogg jeg hadde. Denne gangen er det ønske om at jeg skriver om fordommer mot kvinner som inngår forhold med menn fra andre land, også inkludert meg selv. Fordommer folk har, hvordan jeg tenkte før jeg traff min tyrkiske kjæreste og hvordan jeg endret mening. Det er og ønskelig at jeg forteller om reaksjonene jeg har fått etter at jeg fortalte at jeg har en tyrkisk muslimsk kjæreste.

 

 

Temaet er spennende og ikke minst så er det jo veldig viktig. Derfor har jeg så lyst å takke ja til å skrive dette debatt-innlegget. Ett innlegg der jeg får fortalt det fra min side og hvor andre kan ha en videre debatt under om de ønsker det. For om ingen belyser den andre siden enn den negative, vil det aldri bli noe bedring og folk vil fortsette å dømme alle under samme folkeslag for det samme. For vi er tross alt veldig flinke til å tenke at Tyrkiske menn er “slik”, thailandske damer er “slik”, norske damer som finner kjæreste i syden er “slik” og menn som finner kjæreste i Thailand er “slik” osv..

 

 

De fleste av oss har opplevd innpåslitne, flørtende og pågående tyrkere når vi var på ferie og tenker at slik èr mennene der nede. Vi har fått høre at de kùn vil gifte seg med oss for å komme til Norge. At de bare er ute etter pengene våre og at de nettopp bare er ute etter å komme til landet vårt, uansett hva de måtte gjøre for å oppnå det. Ikke at de ønsker selve kvinnen. At de ser på norske kvinner som skitne, horete og kun som ett leketøy. Ja vi har hørt alt dette og vi tenker at kvinner som forelsker seg i slike menn er naive, dumme og ganske så lettlurte.

 

 

Jeg har selv tenkt sånn og hadde aldri trodd at jeg var en av de som skulle falle for en tyrker på bakgrunn av myke ord og lovnader om en felles fremtid. Men det skjedde og jeg ønsker ikke å ha det på noen andre måter. For meg er det viktig å få frem at ja, det finnes tyrkiske menn som er sleipe og bare ute etter å komme inn til landet vårt. Men ikke ALLE er sånn og ikke ALLE ser slik på norske kvinner. De kan forelske seg like mye som vi nordmenn kan og de kan være ærlige, flotte, myke og gode menn.

 

 

 

 

Det er viktig å se på kultur og oppvekst og ikke minst på hvordan vi nordmenn har vist oss frem når vi er på ferie i landet deres. Jeg er ikke en av de som har reist ned på partytur og tenkt at en ferieflørt bare er artig. Men jeg vet at mange gjør det og har gjort det i mange år. Er det rart at tyrkere som har ett helt annet syn på det å vise hud offentlig og ikke minst på dydighet, får ett slik bilde av oss? Vi har nemlig vist null respekt for landet og kulturen, noe som har blitt til den sørpen vi nå lever i. At tyrkiske menn har funnet en måte å bruke situasjonen til noe positivt for seg selv på, er absolutt ikke noe rart. Vi er da alle bare mennesker og ikke noe mer eller mindre.

 

 

Men vi glemmer at ikke alle norske kvinner reiser ned og drikker seg sørpa full og er lette å få til køys. At heller ikke alle blir lurt til å enten sende ned penger, bruke penger på han eller får han til norge på feilt grunnlag. Ikke minst glemmer vi at ikke alle tyrkerne ønsker å benytte seg av fulle og løsaktige norske kvinner. At ikke alle ønsker å få tilsendt penger eller bli spandert på og at de ikke ønsker å bli bedre kjent med deg KUN for å komme seg inn i landet.

 

 

Det finnes nemlig ekte og gode mennesker både i Norge og i Tyrkia! Mennesker som kan forelske seg i hverandre på tvers av forskjellige kulturer og religioner.

 

 

Men tilbake til det å skrive innlegg i nettavisen, så er jeg altså veldig forberedt på at de fleste kommentarene vil være negative og noen til og med frekke og med masse spydigheter. Det er ikke noe problem og jeg tåler å høre det meste, selv om jeg jo absolutt ikke synes det er noe gøy. Men det som gjør at jeg er veldig usikker på om jeg burde skrive dette innlegget eller ikke, er trusler. For tenk om jeg utsetter meg selv eller de jeg er glad i for fare!? Jeg vet jo at det er mange som reagerer veldig sterkt på tyrkere og ikke minst på muslimer. Noen sterkere enn andre…

 

 

Sååå, burde jeg takke ja eller nei til å skrive ett innlegg i Bergens tidene?

 

 

 


 

  1. Tror du utsetter deg selv for enda mer piss. Noen ganger bør man tenke på seg og sitt først? Men bevares, orker du spetakkelet, så vær så god!
   Her jeg bor, er det lassevis av norske menn med hentekoner fra Thailand, og noen fra Philippinene. Merkelig at ingen sier noe på det der, mens norske kvinner som skaffer seg kjæreste/mann fra utlandet, får gjennomgå.
   Likestillingen er ikke kommet langt 🙂 Det gjelder hos politikerne også. En gammel gubbe kan gjerne hente hjem en 30-40 år yngre kone. Men en eldre kvinne kan ikke få opp en ektemann som er 10-20 år yngre. Da mener myndighetene at det er lureri, pro forma..whatever.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg