Ballen har begynt å rulle…

Er bare innom en rask tur for å gi dere en liten oppdatering på hvordan det går med det jeg har hatt en god del fokus på de siste månedene, Anne Brith Influencer program. I starten var det bare mine personlige tanker, deretter begynte noen av oss deltakerene å snakket sammen innad og til slutt valgte jeg å gå ut offentlig etter at kontrakten min i blogghuset var gått ut. Grunnen til at jeg valgte det er blant annet at jeg selv var misfornøyd, at jeg hadde fått høre andres opplevelse og at jeg ofte ble kontaktet av andre som ville spørre meg om min erfaring før de selv meldte seg på programmet.

Dette er ikke første gang jeg kaster meg ut hvor ingen andre har turd å svømme før og blir garantert ikke den siste. Det ligger nok i min personlighet og handler mye om at jeg ikke klarer å se noe som er urettferdig, feil eller skadelig for andre uten å ta til ordet. Jeg er langt ifra den mest veltalende, smarteste eller tøffeste, jeg klarer bare ikke å la ting gå forby uten å si min mening eller prøve å gjøre en forandring.

Jeg er ikke usikker eller forsiktig i situasjonen, da jeg vet at vi har en sterk sak. Men klart jeg kan være nervøs og føle på nerver når ting til og med blir større enn jeg selv trodde. For dette blir stort og det er mye som jeg enda ikke kan fortelle om, som er på gang. Heldigvis har jeg flere i ryggen og noen har til og med valgt å stå ved min side med sin opplevelse.

Takk for all støtte jeg får fra dere, leserene mine og en spesiell takk til deltakere fra ABIP som har valgt å støtte meg og ikke minst til dere som har valgt å gå ut offentlig og stå ved min side.

Nå skjer det ting dere….

 

Nb. Blir dessverre ingen mat oppskrift i dag. Fokuset er på å andre ting ❤️. Og husk at dette ikke går på en person, men på en bedrift (flere bedrifter).

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

Stille før stormen?

I dag er jeg sliten, men samtidig veldig avslappet. Har vært på nattevakt og derfor er kroppen min i søndsgsmodus, som igjen gjør at jeg ikke får gjort så mye i løpet av dagen. I tillegg skal jeg på nattevakt igjen i natt, så det er viktig at jeg lar kroppen få den roen den trenger for at jeg skal fungere på jobb.

Det har skjedd mye i det siste og akkurat nå er det veldig stille. Kanskje stille før stormen? Håper nesten det, selv om jeg ikke opprinnelig har så lyst på storm. Men noen ganger må stormen flytte på ting, omrokkere og forandre på det som har vært og gjøre det til noe nytt, noe bedre!

I morgen er jeg ferdig med jobbeperioden for denne uken og skal ha frihelg hvor jeg skal få unna en del her i heimen og samtidig prøve å få ting til å skje på andre punkter utenom. Men mest av alt skal jeg sove ut, besøke familie og kose meg med masse egentid. I tillegg har jeg tenkt å begynne å planlegge neste lavbudsjett middager som i litt motsetning til de to ukene som har vært, skal være sunnere middager som kan spises billig. Usikker på om jeg får det til, ettersom sundt dessverre er dyrt. Men jeg skal gjøre mitt beste.

 

Ønsker deg en fantastisk kveld videre.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

Karbonade middag, 2 pers for 28 kroner

Billige og gode middager i 2 uker?

Jeg har et prosjekt gående de neste to ukene hvor jeg skal lage middager hver dag til den samlede sum av 600 kroner. Altså 14 middager til 600 kroner.

TRYKK HER for å finne informasjonen og oversikten over alle 14 måltidene, oppskriftene og kvitteringene til dette matprosjektet.

 

OPPSKRIFT KARBONADE MED POTET OG GRØNNSAKER. 

DETTE TRENGER DU :

 • 4 karbonader.
 • 4 poteter
 • 1 pose frosne erter
 • 4 gulerøtter
 • Ketchup

 

 

DETTE GJØR DU:

Ettersom ingenting av denne middagen er laget fra bunnen av, blir det mer middagstips enn oppskrift.

 • Vask potetene og kok de møre (myke)
 • Stek karbonadene i smør eller olje
 • Kok opp vann og tilsett erter og gulerøtter for å enten trekke eller lett koke til det er mykt (møre).
 • Serveres med ketchup eller smeltet smør. Du kan også steke løk, om du ønsker det.

 

Pris info om dette måltidet:

Poteter 2,5 kg First price kr 34,80,- (brukte 4 poteter)

Karbonader 800 g First price kr 29,90,- (brukte 4 karbonader)

Etter 350 g First price kr 9,10,- (jeg brukte hele posen)

Gulerøtter 1 kg First price kr 14,90,- (brukte 4 gulerøtter)

Ketchup 1 kg First price kr 8,90,- (brukte ca 5 ss)

På grunn av at jeg har brukt kun 4 poteter, 4 karbonader, 4 gulerøtter og en pose erter. I till til kun litt ketchup, blir den totale summen på middagen ca 28 kroner for 2 personer.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

Viktigste rommet i huset + RABATTKODE

Reklame | Ellos

I samarbeid med Ellos har jeg nå lyst å skrive litt om hvorfor og hvordan en bør pusse opp soverommet. Samtidig ønsker jeg å minne dere på rabattkoden jeg har som gir dere 30% avslag.

Trykk HER for gardinene og HER for sengetøyet.

 

Soverommet er ofte ett av våre mest glemte rom, men som faktisk er det aller viktigste rommet. Det er her vi samler energi, hvor vi skal kjenne roen senke seg og det er her vi bruker aller mest timer i løpet av livet vårt.

Vi bruker ofte masse penger på oppussing av huset og prioriterer da stort sett soverommet sist. For vi sover jo nemlig  bare på det rommet! Men det å ha et innbydende soverom med behagelige farger og myke tekstiler gir oss mye bedre søvn, en bedre indre følelse og en bedre start på dagen. Ikke trenger det å koste så mye heller og da burde jo soverommet være høyere på prioriteringslisten enn bunnen, eller hva tenker du?

Trykk HER for gardinene og HER sengetøyet.

 

 

Noe jeg har blitt mer bevisst på, er hvordan farger kan påvirke humøret vårt. Har derfor lyst å skrive litt om hver farge

RØDT

Rødt forbindes ofte med fare, skjønnhet, sinne, lidenskap og i svært mange kulturer forbindes det med lykke. Det er også den sterkeste fargen i fargesirkelen, så kanskje det ikke er så rart at pulsen vår faktisk kan øke i røde rom.

 

GRØNT 

Grønt er en “snill” farge som signaliserer natur, balanse og ro. Det er en nøytral farge som gjør oss med ett litt mer avslappet. Det er også en farge som er enkel å bruke, fordi den hverken er maskulin eller feminin.

 

Blå

Blå er fargen som faktisk blir likt av både kvinner og menn, mer enn andre farger. Det sies at den senker blodtrykket og har en beroligende effekt på oss. Så jeg tror at denne fargen ofte blir brukt til soverom.

 

GULT 

Denne fargen gjør oss ofte glade og lykkelige. Den har altså en positiv effekt på oss, gir oss energi og får oss kanskje til å bli mer inspirerte. Men på et soverom vil den nok kanskje skape uro

 

HVITT 

Hvitt er en farge av uskyldighet, en passiv farge, som føles ren og fredelig ut. Den er kanskje den fargen som påvirker humøret vårt minst fordi den er så nøytral. Sånn sett kan den kanskje ikke defineres som en farge? Hvitt er populært og er mye brukt i norske hjem. Men den kan også oppfattes som kald.

 

ORANGE 

Orange er en positiv farge som du får ved å blande gult og rødt. Har lest at denne fargen kan stimulere appetitten og gjøre oss mer kreativ.

 

Sort og grått bør en kanskje være litt forsiktig med da det kan virke trist og kjedelig om fargen dominerer for mye av rommet. Som kontrastvegg eller som detaljer, er disse fargene stilig, men blir det for mye kan rommet føles mindre og mørkt. Skulle du forøvrig velge disse mørke fargene, så vær nøye med belysningen.

viktigst her.

Etter et Google søk fant jeg ut at grått faktisk er den verste fargen du kan ha på soverommet, da den kan gi en følelse av uro og tungsinnhet, likegyldighet og tiltaksløshet.

 

BEIGE 

Beige har, som hvit farge, ikke så mye påvirkningskraften på humøret.

Hvitt, grått  og beige gir ofte fine og lyse rom, men kan være vanskelig å få det lunt med hygge og atmosfære. Da må en nemlig ofte inn med en liten fargeklatt i tekstiler eller blomster.

 

LILLA 

Lilla er en blanding av rød og blå farge og vil kunne påvirke humøret ditt til å bli mer glad. Ett lite Google søk fortalte meg at lilla kan påvirke både appetitten og sexlivet ditt. Og siden lilla er blanding av to farger, vil en varm nyanse av lilla føre til kreativitet, mens den kjøligere nyansen vil være beroligende og avslappende.

Gardinene finner du HER og sengeteppet HER.

 

Ellos har nå mye tilbud på tekstiler og utvalget er stort i alle fargene på skalaen. Så med min rabattkode kan du handle tekstiler på både tilbud

 

RABATTKODE

Jeg har en unik rabattkode som gjelder på ordinære priser og på salgsvarer.

Du får altså 30% rabatt  på dyraste varan med ordinær pris inkludert varemarker + 5% ekstra på salg og produkter merket med “kampanjpris”

Rabattkoden er 415414 og gyldig tom 31/1

 

Gardinene finner du HER og sengetøyet finner du HER.

 

Når en skal velge farge til ett soverom er det aller viktigste du kan gjøre, å velge det som føles rett ut for de som skal bruke rommet. En bør også tenke på hvor sterk eller svak fargen er. Lys grønn kan nemlig fungere bedre på et soverom enn sterk grønn. Ofte er det lettere og kanskje tryggere å velge vegger i nøytrale farger og ta inn ønsket farge i tekstiler. På den måten får en inn fargeklatt og det er både billigere, lettere og kanskje mer stilrent. Ikke mist så. Er det lettere å forandre, om en vil prøve noe nytt. Når en bruker tekstiler fra for eksempel Ellos for å få inn farge, så er det lurt å ta én hovedfarge og så velge enten en kontrast farge (andre enden av skalaen) eller en annen nyanse av samme farge som hovedfargen.

Uansett hva du velger å gjøre, så er det faktisk ganske viktig å ha et soverom du trives i og føler deg avslappet i.

Ellos er en av mine favoritt nettbutikker når det kommer til tekstiler, interiør og møbler. Så er det noe jeg kan anbefale, så er det ett besøk inn i butikken for å bruke rabattkoden og kjøpe gode, flotte og nydelige tekstiler til soverommet.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til nettbutikken Ellos.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

Jeg har stålsatt meg..

I dag har jeg hatt en treg og rolig dag hvor fokuset har lagt 100% på familie. Har hatt min datter og tvillingene på besøk, I tillegg til at min sønn kom hjem etter skolen. Sammen har vi laget middag, lekt med de minste og fått masse familietid sammen. Noe jeg tror jeg virkelig trengte etter alt dette “styret” de siste dagene.

Hüseyin har dessverre hørt lite fra meg da jeg har hatt all fokuset mitt på andre ting. Tidligere ville han hatt store vansker med at jeg ikke ringte hver dag. Men tror vi forstår hverandre bedre etter å ha bodd sammen i en måned her i Norge. Han har sett hvordan jeg lever og hvordan jeg legger opp dagene mine og det tror jeg skaper mer tillit enn før. I tillegg viser han enorm stor forståelse for situasjonen jeg befinner meg i og vet at jeg må sette fokuset der og ikke på han akkurat nå. Alt han “krever” er at jeg sender en melding hver dag på hvordan jeg har det og på om alt går fint med meg.

Hüseyin og jeg har hatt et veldig turbulent år og det ser ut til å fortsette litt inn i 2020 med tanke på dette med ABIP. Hva som skjer videre angående meg i forhold til det jeg har satt i gang vet jeg ikke, men jeg har stålsatt meg for det meste. For Hüseyin og meg, tror jeg det vil være enda ett tøft år. Men samtidig tror jeg vi vil bli sterkere og mer trygg på hverandre med å gå igjennom dette sammen. Vi vil jo også oppleve å bli foreldre sammen og leve sammen i to måneder, før han må reiste tilbake til Tyrkia på ubestemt tid. Vi skal søke om familiegjenforening I sommer og prøve oss på D-visum eller mulitvisum, men tror sjansen er liten. Familiegjenforening er jeg bortimot helt sikker på at vi vil få innvilget, men det vil nok ta tid og den tiden vil føles ekstra lang nå som vi skal ha ett barn sammen.

Jobber forresten veldig mye ekstravakter nå for å øke opp gjennomsnittet mitt i lønnen de siste 6 månedene. Foreldrepengene blir nemlig satt etter gjennomsnittslønnen de 3 eller 6 siste månedene (er litt usikker) og jeg vil selvfølgelig klare å få den høyest mulig. Jeg skal ut i ferie den 7 april og deretter rett inn i permisjon. Hüseyin kommer til Norge den 18 april, så når han kommer er jeg ferdig i jobb frem til permisjonen er over. Tanken min er å få til en liten uke i Kristiansand denne sommeren, men må se den ann på formen min. Om det går, vurderer jeg å ta med både Hüseyin, min sønn, min datter, tvillingene og kjæresten til Amalie og leie ett hus eller en hytte. Termindatoen min er jo 20 mai, så er ikke så alt for lenge igjen av svangerskapet og selv om jeg alltid tidligere har gått over termin,, så kan jo ting skje!

 

Ønsker dere en fantastisk kveld videre.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

Alt i ett gryte, 2-5 pers for 48 kroner

Denne gryten ga 6 slike porsjoner som avbildet.

 

Billige og gode middager i 2 uker?

Jeg har et prosjekt gående de neste to ukene hvor jeg skal lage middager hver dag til den samlede sum av 600 kroner. Altså 14 middager til 600 kroner.

TRYKK HER for å finne informasjonen og oversikten over alle 14 måltidene, oppskriftene og kvitteringene til dette matprosjektet.

 

OPPSKRIFT ALT I ETT GRYTE

DETTE TRENGER DU :

 • 13 Poteter
 • 3-4 karbonader
 • 1-2 gulerøtter
 • 1 løk
 • 2 bokser grovhakkede tomater
 • 1 liten boks med tomatpurè
 • 1 kylling buljong terning (evt kjøttbuljong om du har liggende).

 

Her har jeg brukt raspet parmesanost over som jeg hadde ekstra i frysen.

 

DETTE GJØR DU:

 • Vask, skrell og kutt opp potetene i terninger.
 • Skrell og kutt løken i tynne halve ringer.
 • Skrell gulrøttene i terninger
 • Stek karbonadekaker i smør og kutt deretter i terninger.
 • Stek løken blank i samme stekepanne.
 • Tilsett vann i den tomme stekepannen og la den koke opp, før du tilsetter en buljongterning. Kok i ca 5 min til terningen er løst opp.
 • Hell 2 pakker tomatpurè i en panne.
 • Tilsett tomatpurè og litt vann.
 • Kok det opp og bruk gjerne en maskin til å mose det fri for klumper (ta evt oppi løken  før du moser den, om du har barn som ikke spiser løk).
 • Tilsett så kraften til ønsket tykkelse på gryten.
 • Ta oppi poteter og gulerøtter og koker på middels varme til grønnsakene er myke (møre).
 • Ta kjøttet oppi når det er noen minutter igjen av koketiden, slik at kjøttet blir varmt.

Server gjerne med noe godt brød til, en dæsj rømme på toppen og kanskje litt raspet parmesanost på toppen.

Nb. i denne retten kan du bruke rester fra kjøleskapet. Forskjellige grønnsaker (det du liker) og annet type kjøtt passer også veldig bra.

 

Pris info om dette måltidet:

Poteter first price 2,5 kilo kr 34,80,- (Jeg brukte 13 stykk)

Karbonader 800 gram First price kr 29,90,- (Brukte 3 stykk)

Rødløk 1 kg First price kr 19,90,- (brukte 1 løk)

Gulrøtter 1 kg First Price kr 14,90,-  (Jeg brukte 2 gulerøtter)

Hakkede tomater 390 gram kr 5,80,- (brukte 2 bokser)

Tomatpurè 200 gram kr 7,90,- (brukte én boks)

Kylling buljong 5 L kr 26,90,- (Brukte én terning)

 

Utifra antall grønnsaker, kjøtt og buljong kommer denne retten på ca 48 kroner.

 

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

Jeg ofrer bloggen min

Hadde ikke tenkt å skrive mer om temaet, men det er vanskelig å la være når det nå tar så mye av tiden min. Jeg får både støttemeldinger og “advarsler” fra de som har lest innleggene mine. At dette var stort, det visste jeg. Men bare de siste par døgnene har jeg fått vite at det er enda større enn jeg trodde. Det er faktisk veldig sjokkerende og frustrerende at ting faktisk er slik som nå og har vært det lenge.

 

Les innleggene mine om ABIP HER, HER og HER.

Jeg vet ikke om jeg er tøff eller bare dum, kanskje mer over på det siste, haha. Men jeg klarer ikke å la ting som føles feil, så graverde feil, få spinne videre. Flere har sagt at jeg nå ødelegger for meg selv, at jeg ødelegger min egen blogg fremtid. Men helt ærlig, blogg er bare blogg. Jeg kan slette og leve mitt anonyme liv videre hvor fokuset som alltid er på familie, jobb og hus. Jeg har ikke behov for å bli noe noe stort for å bli lykkelig og jeg har ikke problemer med å slette bloggen om dette blir for mye eller for vanskelig. En “trussel” her er ikke skremmende for meg. Selvfølgelig er jeg glad i bloggen min, I leserene mine og i det å kunne skrive offentlig. Men dette er større enn lille meg og min ubetydelig blogg. Dette er så stort at vi ikke kan la være å handle!

 

Det handler ikke om at jeg ønsker å sverte noen, det handler ikke om å lage drama eller å snakke dritt om andre. Jeg er og har aldri vært typen til det. Har hatt andre bloggere som har skrevet stygt om meg (egentlig i entall og ikke flertall) og en lang tråd på kvinneguiden med en del løgner og spekulasjoner. Men har aldri følt for å gå etter de, skrevet dritt om de eller gjøre det jeg nå gjør! Grunnen er enkel, dette er ikke bare min opplevelse, dette gjelder ikke kun meg og dette er MYE større og alvorligere enn hva jeg har opplevd.

Ikke mist så har jeg vært en brikke i noe jeg ikke visste om, noe jeg ikke ønsker å være en del av og noe jeg ikke forstod alvoret om, før jeg trakk meg. Jeg har vært naiv, godtroende og lettlurt. Noe som har resultert i at andre også opplever vonde ting på grunn av meg, uten at jeg har visst det. Jeg har blitt brukt som reklam og jeg har blitt brukt som eksempel for en suksess, som aldri var en suksess. For helt ærlig, jeg har aldri vært en suksess!! At jeg steg på blogglisten fordi jeg fikk hennes kritikere er ingen suksess og at jeg nå ligger på topp ti, er heller ingen suksess. Dette er ikke noe å klappe i hendene for og gratulere meg med liste plassering. Dette er nemlig ikke noe jeg sitter å gnir meg i hendene for og tenker “yes, nå er jeg toppblogger”. For jeg er ikke det! Jeg er midlertidig innom på grunn av noe som ikke handler om meg. Dette er større en meg og jeg er bare den første steinen i vannet som gir ringvirkninger – det er alt.

Jeg vet at mange er redd Anne Brith. Redd for hva hun kan gjøre og hvordan hun kan ramme om noen står frem. Det forstår jeg og jeg forstår det veldig godt. Men vil alikevel oppfordre andre til å komme etter meg, om de har sin historie å fortelle. For dette har gått for langt og vart for lenge til at vi kan la det fortsette. Ja jeg er brutal, ja jeg kjører mest sannsynlig over henne og drar andre med ned i dragsuget. Men gjør jeg det med en glede? Absolutt ikke.. Jeg har drit dårlig samvittighet og sover dårlig med tanke på de som er henne nær, de som elsker henne, er glad i henne, de som ser opp til henne og de som har invisert penger i en av bedriftene og er redd dette også vil ramme det de har satset. Jeg får også vondt i hjertet når jeg tenker på de jeg selv er glad i som står ved hennes side, som også vil rammes.

Så hvorfor gjør jeg det? Hvorfor være villig til å ofre andre og meg selv for å knekke en person sine bedrifter? (uff, det hørtes HELT forferdelig ut når jeg skrev det sånn). Jeg har ikke så mange gode svar annet enn at noen MÅ gjøre noe og noe må gjøres nå, fordi de som blir rammet av det hun gjør er større og mer alvorlig enn de som blir rammet av det jeg gjør. Jeg ble tydeligvis den “noen” og går en ukjent tid i møte. Tror du ikke jeg kan tape noe? Jo, jeg kan tape MYE. Men bloggen kan jeg fint ofre for å gjøre det riktige. For dette føles riktig å gjøre.

En siste ting. Ting kan snues, ting kan bli gjort bedre, problemer kan løses og bedriftene kan bli bedre for alle involverte. Men det krever mer en det som blir gjort nå. Det handler ikke bare om å ha ett par flere livesendinger og flere lovnader. Det handler om penger, om å holde lovnader som alt er blitt gitt, om hvordan ting blir promotert og hvordan samarbeidet er. De som invisterer ønsker å få det de er blitt lovet, de ønsker å bli sett og ikke minst føle at det de har valgt å invistere i er verdt det. Det å ha bedrifter eller flere AS handler ikke kun om hva eieren får inn av penger, men hvordan eieren samarbeider, legger til rette, jobber og hvor mye innsats som settes inn. Det krever tid, tålmodighet og penger å starte en seriøs bedrift. Sats trygt og godt, istedenfor å satse stort med kun fokus på penger. Det siste vil ALLTID slå feil, in the end!

 

Igjen så vil jeg si beklager til alle involverte ❤️

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

Ut av blogghuset – ABIP DEL 3

Jeg har valgt å skrive offentlig om min erfaring rundt ABIP (Anne Brith Influencer program) og blogghuset med grunnlag på at kurset ikke holdt det jeg ble lovet, behandlingen jeg fikk da jeg trakk meg og at blogghuset ikke leverte sin del av avtalen.

Videre har jeg valgt å dele det opp i flere innlegg. Del 1 finner du HER og del 2 HER.

 

Etter at jeg ble brukt som eksempel for hennes “suksess” uten å bli spurt eller informert om det og etter at jeg krevde at hun tok det vekk, kom plutselig kravet om at jeg skulle betale, igjen! I tillegg lå bildet av meg på hennes Instagram lenge nok til at det garantert ble sett av mange, fordi jeg måtte mase meg frem til at det skulle fjernes.

Hun har her valgt å sende talemeldinger istedenfor å skrive,  noe som er dumt med tanke på at jeg ikke har bevis å ligge frem. Men utifra mine skriftlige svar skal det være mulig å tenke seg til hva som ble sagt.

 

SKJERMBILDER:

 

 

I denne settingen er det viktig å huske at jeg var svak. Jeg hadde depresjon, store problemer med økonomien, var helt alene og gravid. Denne dialogen var slitsom og ikke minst så var det slitsomt med trusselen om å måtte betale penger jeg ikke hadde.

Grunnen til at Anne Brith mente jeg måtte betale, var fordi de så på det som tapt fortjeneste i blogghuset. For siden jeg ikke ønsket å blogge eller ta reklam oppdrag i oppsigelsestiden, så kunne de ikke tjene penger på meg. Selv ønsket jeg bare å få vekk bloggen, ettersom jeg ikke hadde energi til det og ville prioritere barna og jobben min. Jeg tenkte at når en kan få sykefravær i en vanlig jobb, så burde en iallefall få fritak fra å blogge i en oppsigelsestid når en er deprimert.

Den 06.10.2019 skrev jeg under kontrakten og den 25.10.2019 sa jeg den opp. I løpet av disse 19 dagene hørte jeg ingenting fra blogghuset, verken den ene eller andre veien.

 

Legger ved oppsigelsen min og svaret jeg fikk.

SKJERMBILDER:

 

 

Jeg hadde ikke blitt informert om at jeg var sendt ut i ett x-antall tilbud og heller ikke at jeg var forpliktet til å måtte ta de tilbudene som ble godkjent. Synes det var rart at jeg ikke skulle få være delaktig i hva jeg selv skulle ha som reklam på min egen blogg. Hva om jeg ikke ønsket å skrive om produktet, skulle jeg da være økonomisk forpliktet? Nei dette syntes jeg var rart og valgte derfor å undersøke det nærmere.

 

 

SKJERMBILDER:

 

 

Ja, jeg var begynt å bli mer aktiv på bloggen og for meg var grunnen enkel. Jeg hadde nemlig i løpet av denne perioden (husker dessverre ikke dato) blitt oppringt av Anne Brith og fått opplevd at samtalen gikk fra helt vanlig stemmeleie og over i omtrent å skrike til meg, som om jeg var et ulydig barn.

Kan ikke helt huske hva som ble sagt, men kan iallefall fortelle at det ikke var fine ord. I starten av samtalen følte jeg meg både sjokkert og skremt. Hjertet dunket og kroppen ble rastløs. Jeg reiste meg og vandret rundt i stuen mens jeg merket adrenalinet pumpe seg større og større! Jeg kjenner meg selv, og selv om jeg ofte nesten blir skremt av hvor stor forskjellen er fra mitt vanlige snille, naive og glade meg til “nå har jeg fått nok” meg, så var det fantastisk befriende å slippe løs denne delen i samtalen. Tror helt ærlig hun kvapp og at hun absolutt ikke hadde forventet at jeg var en person som ville svare tilbake. Noe jeg merket på hvor stille hun ble en liten stund, før hun fikk samlet seg igjen.

Etter samtalen bestemte jeg meg for å virkelig fokusere på å bli sterkere, bli ferdig med kontrakten i blogghuset og så, med ny styrke skulle jeg ta å fortelle alle som gadd å lese om hvordan det egentlig hadde vært. Hun skulle søren meg ikke kunne trampe over meg når jeg var på mitt aller svakeste og så ikke få noen som helst konsekvenser tilbake. Ja, det høres ut som jeg bærer nag og at jeg ønsker hevn, og helt ærlig så var det slik jeg følte det helt i starten. Men etter å ha vært stille om det i 3 måneder (frem til jeg var fri fra kontakten) har sinnet lagt seg og jeg har fått et annet fokus på situasjonen. For jeg har i denne perioden vært i kontakt med flere andre som har negative erfaringer med henne i en eller flere av disse bedriftene. Ikke bare tilsvarende erfaring, men verre!

Større pengeverdier, dårligere oppfølging, vanskeligere kontrakt å si opp, verre kommentarer og dårligere behandling enn meg. Jeg er først ute med mitt, men jeg er langt ifra den som har hatt det verst.

Så ja, jeg hadde begynt å bli mer aktiv på bloggen, som ett ledd i å styrke meg selv og til å kunne komme meg fortest mulig ut av depresjonen. For jeg måtte bli sterk igjen, sterk nok til å gjøre akkurat det jeg gjør NÅ!

Ville samtidig fortest mulig ut av blogghuset da jeg ikke ville støtte denne bedriften på noen som helst måte. Alikevel var det to oppdrag jeg ønsket å ta, da jeg virkelig likte produktet/varen. Så jeg svelget en hel dromedar og sendte de mail.

 

SKJERMBILDER:

 

 

 

 

Jeg vet Ikke hvor lang tid andre bruker på å svare slike kontakter, men jeg føler at en bør starte dialog nokså raskt. Her gikk det 10 dager uten at verken jeg eller kunden hørte noe fra blogghuset. Ikke engang en bekreftelse på at mail var mottat. Godt mulig jeg har for kort lunte i denne dialogen (skal innrømme det), men om en tenker på hvilken behandling jeg hadde fått i forkant så forstår nok de fleste at profesjonaliteten mellom oss var gått tapt for lenge siden. I tillegg hadde jeg hørt fra andre at de opplevde akkurat det samme, de hørte aldri noe fra blogghuset og all jobb måtte de gjøre selv og så gi halvparten av fortjenesten til blogghuset.

Anne Brith ringte meg samme dag da hun ikke likte hvordan jeg ordlagte meg I mailen. Ingen koselig telefonsamtale for å se i det slik.

 

SKJERMBILDER:

 

 

Etter dette forstod jeg at blogghuset ikke er profesjonell eller strukturert nok til å være ett management. De hadde bedt meg sende inn oversikt på tidligere samarbeid (tidligere avtaler) uten å huske det. De hadde bedt meg bruke en mail og senere skrive at de hadde bedt meg bruke en annen og ikke minst så var kommunikasjonen mellom meg, mine kunder og de omtrent ikke tilstedet. Rot og mere rot, er alt jeg kan si og jeg er glad jeg hadde bevis på alt slik at de ikke hadde mer å komme ned. Dette var forøvrig siste mail (siste kontakt) jeg fikk av de og jeg mistet ett av mine oppdrag på grunn av blogghuset. Den andre valgte heldigvis å vente til jeg stod på egne bein.

Alt jeg hørte fra de i ettertid var en mail om at kontrakt var over og at jeg endelig stod på egne bein.

 

SKJERMBILDER:

 

 

 

Vil avslutte med å si at det er potensiale i både ABIP og blogghuset om de tar selve jobben mer seriøst og ikke fokuserer på å ta inn så mange kunder (deltakere) som mulig for å øke inntekten sin. Det fungerer kortsiktig, men vil til slutt komme og bite de bak! Desverre ser det ut som jeg er den første som biter, men tro meg, jeg er langt ifra den siste. Trist at det skulle ende på denne måten, for jeg var en av de som virkelig hadde troen på dette i starten og jeg likte konseptet. Men det feilet og det feilet så ekstremt at nå kan det se ut til å være for seint. En dårlig omtale er uheldig, men flere dårlige omtaler er ødeleggende og spesielt når de blir så graverende som det vil komme til å bli.

Jeg beklager at jeg var den som tok steget først, jeg beklager at jeg skaper konflikter, dårlig stemning og sinte mennesker. Men jeg kan ikke bare sitte her å se på at andre går i samme “felle” som meg og jeg kan iallefall ikke bare se på de som går inn og opplever mer enn det jeg gjorde.

Noen måtte gjøre noe og jeg følte at den personen måtte være meg. Nå er stien trakket flat og andre kan komme etter lettere enn det var for meg. La sannheten komme ut for å få andre som vurderer ABIP og blogghuset til å vurdere utifra både de som er fornøyd og de som er missfornøyd. 

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

Ut av ABIP. Del 2.

Dette innlegget er vanskelig å skrive. Ikke fordi det er vanskelig for meg, men fordi det vil påvirke flere enn kun ABIP, Blogghuset og eieren Anne Brith. Dette vil på en måte påvirke alle rundt henne, de som jobber med henne, de som er fornøyd med kurset og de som er redd for hvilken konsekvenser det kan få både for meg, de rundt meg, for Anne Brith og de rundt henne. For kaster du en stein i vannet, så vil det alltid få ringvirkninger.

For eksempel er ikke min mann enig i at jeg skal gå ut offentlig med det, fordi han er redd for at det kan bli vanskelig for meg. Han har forøvrig hele tiden sagt at det er noe som ikke stemmer og at han fikk dårlige vibber av både kurset og blogghuset. Han ønsket å beskytte meg da, og han ønsker å beskytte meg nå.

Men jeg tenker at ringvirkningene etter min stein uansett er mindre enn ringvirkningene fra Anne Brith sin stein, som berører mange flere og mer graverende enn min. Det er mulig en voldsom handling å gå ut offentlig, men slik jeg ser det så er det ingenting annet som virker. Jeg må prøve å redusere hennes ringvirkninger med mine!

 

Så da forteller jeg videre fra del 1 her (trykk HER for å se det første innlegget).

Jeg hadde over lengre tid vært missfornøyd med kurset. Det var små ting som vokste seg store, som igjen gjorde det vanskelig å fortsette å forsvare, når det opprinnelig føltes feil å forsvare noe jeg absolutt ikke syntes var bra. Jeg var i en presset situasjon følte jeg, fordi jeg var veldig fornøyd med hvordan min bardomsvennine jobbet, oppfølgingen hennes, hvor profesjonell hun var og hvor godt hun tok vare på deltakerne. De gangene jeg har vært fornøyd, de gangene jeg har fått støtte, de gangene jeg fikk tips, råd og hjelp har nemlig vært på grunn av min barndomsvenninne og ikke på grunn av Anne Brith. Dette gjør alt vanskelig og jeg tror at med å klage på kurset og spesielt det å gå offentlig, gjør at jeg mister et vennskap. Derfor satt det langt inne å klage fra starten av og jeg valgte å forsvare kurset helt til det ikke gikk lengre, helt til jeg meldte meg ut.

Det begynte med at jeg ble gravid, fikk svangerskapsplager, plutselig ble alene da Amalie og tvillingene flyttet ut, savnet mannen min i Tyrkia, følte meg tom, ulykkelig og mistet all energi. Jeg var på vei inn i en depresjon og kjente det igjen ganske raskt, da dette er noe jeg har vært veldig plaget av som ung. I voksen alder har jeg blitt deprimert kun to ganger og da er det ikke snakk om nedsatt stemningsleie i en kort tid, men en situasjon hvor du synker så dypt at du ikke føler du kommer deg opp igjen og du får det ikke vekk.

Jeg kjente igjen symptomene og tok det opp med Hüseyin. Samtidig ble det arrangert kurs til Tromsø for alle i ABIP (Anne Brith Influencer program). Jeg fikk vite, I tillegg til at det ble skrevet på Facebook siden til gruppen vår at jeg skulle bli filmet videre av bloggerene i Tromsø, siden jeg ble filmet i Oslo. Tidligere hadde jeg nemlig vært i Oslo på et kurs hos Anne Brith og blitt filmet av bloggerene der. Før jeg reiste til Oslo ble jeg tilbudt en kontrakt i blogghuset og da vi var i Oslo skulle jeg late som om jeg fikk tilbudet der og da og takke ja, mens vi filmet. Jeg fortalte også kort om hva bloggen min gikk ut på og at jeg kanskje var blitt gravid med min mann i Tyrkia. Kontrakten fikk jeg tilsendt på mail for signering lenge etter vi filmet på trappen. Jeg brukte forøvrig lang tid på å signere da jeg følte kontrakten gagnet blogghuset mer enn det gagnet meg.

I tillegg til lovnader om å bli filmet i Tromsø, var det også snakk om rødløper fest, mulighet for profilering av egne kanaler, presse og mye mer jeg ikke kommer på nå. Det var store ord og hørtes ut som en fantastisk mulighet for oss småbloggere som ønsket å lære mer, å bli mer synlig og oppleve nye ting. Påmeldingen var bindene og vi skulle kun betale flybilletter selv. Jeg slo til da det føltes ut som en unik mulighet og siden jeg tross alt hadde betalt kurset og ville ha litt valutta for pengene. For endelig skulle det komne noe jeg hadde bruk for.

Hüseyin likte det ikke, men jeg avfeide det bort med at han ikke likte at jeg var sosial og dro steder hvor det ble servert alkohol, hvor det var mange mennesker og hvor jeg kunne treffe nye mennesker. Jeg tolket det som sjalusi, når det egentlig bare var fordi magefølelsen hans sa at det var en feil avgjørelse av meg. Ett par dager før avreise fikk vi beskjed om at vi måtte betale 1000 kroner ekstra, noe som ikke var sagt da vi meldte oss på denne turen som var bindende. Jeg hadde alt økonomisk rot som jeg holdt hemmelig og nå måtte jeg ut med 1000 kroner i tillegg til flybillettene jeg hadde kjøpt, uavhengig om jeg trakk meg eller ikke. Ja, magefølelsen til min mann hadde rett.

Jeg dro og bestemte meg for at jeg skulle gjøre det beste ut av det og prøve å legge alt av bekymringer igjen hjemme. Turen opp gikk fint og jeg låste meg inn på et flott hotellrom og ventet på rom-venninnen min. Hun kom en liten stund etterpå og vi fant fort tonen, hun er ett nydelig menneske med en fantastisk personlighet.

 

Første kurs møte var en skuffelse og jeg kjente meg usikker på hvor bra denne turen ville bli. Neste dag var det så mye vi skulle igjennom at hele dagen var et slit og det krevde mye energi å fullføre alt med kroppen på vei inn i depresjon, I tillegg til at jeg var gravid. Ikke ble jeg filmet som jeg ble lovet av Anne Brith, da de valgte å filme en annen som gjorde mer ut av seg enn meg. Ikke ble det noe presse, ikke ga kursene meg noe og ikke fikk jeg nyte turen (utenom da jeg satt på taket i båten sammen med en annen deltaker).

Når kvelden kom var jeg skutt og ville bare hjem. Det å blogge var ikke viktig slik jeg følte det og jeg valgte det derfor vekk. Neste dag var det en liten samling og så var alt over. Turen i seg selv var fantastisk om vi var der kun for opplevelsen, selv om jeg aldri ville ha valgt et så tettpakket program som vi hadde. Men kursdelen og alt vi hadde blitt lovet var en skuffelse. I tillegg ble det også veldig tydelig i løpet av helgen at det ikke var oss som en hel gruppe, men at gruppen delte seg og at noen fikk spesialbehandling av kurslederen Anne Brith. Noen er/var favoritter og de fikk fordeler vi andre ikke fikk tilbud om. Jeg gadd ikke å lage noe styr med det og var bare glad for å dra hjem.

Vell hjemme slo depresjonen ut for fullt. Ikke noe buhu-stakkars meg depresjon, men en stor følelse av tomhet, ensomhet, mangel på kjærlighet til babyen i magen, kaos i økonomien, savn etter mannen og en stor mangel på energi og overskudd. Jeg kjenner min egen kropp og psyke etter å ha vært mye plaget med depresjon i oppveksten og har lært meg hvordan jeg jobber meg ut av det, I tillegg til hva som må prioriteres i den prosessen. Det å legge seg ned er det verste du kan gjøre, en må prioritere det som er viktig og alt som påvirker depresjonen må filtreres ut. Jeg ville prioritere det å være mamma og jeg ville prioritere jobben min. Det å være med i et kurs jeg i utgangspunktet var misfornøyd med og et kurs jeg følte la press på hvor bra jeg skulle være, måtte bort.

Tok kontakt med Anne Brith om mitt ønske om å ta helt fri fra blogg i ett par uker. Sa jeg trengte det fordi jeg ikke hadde overskudd til bloggen og at privatlivet og jobben min var viktigst. Tilbakemeldingen var at jeg var pliktig til å skrive minst 3 innlegg i uken på grunn av kontrakten i blogghuset.

Så jeg bestemte meg deretter for å gå ut av kurset og si opp blogghuset (management. Vil skrive mer om blogghuset i neste innlegg), og innrømmet stille for meg selv at dette skulle jeg ha gjort for lenge siden. Mulig at måten jeg gjorde det på ikke var den beste måten, men jeg så på Facebook gruppen til kurset mer som en vanlig gruppe ettersom det var mer fokus på at vi skulle hjelpe hverandre enn at Anne Brith skulle være kursleder. Så jeg skrev en melding på veggen i gruppen om at jeg hadde det tungt og ønsket å trekke meg fra kurset. Det gjorde jeg for å informere alle medlemmene jeg hadde blitt kjent med og lederene samtidig. For det var jo bare ett kurs, eller var det virkelig det?

For jeg skal ærlig innrømme at når jeg meldte meg på, så meldte jeg meg på det jeg trodde var et alminnelig kurs. Et kurs på lik linje som andre kurs jeg har hatt igjennom jobben min. Et kurs hvor det er lagt opp en plan, ett program vi skal følge og hvor poenget er å lære noe bort som vedkommende kan ha nytte av. Hvor alt vi er blitt lovet skal gjennomføres og hvor du står fritt til å følge eller bryte, så lenge en følger normal folkeskikk. Så jeg trodde at det bare var å bryte uten noe mer og kunne fokusere på det som virkelig var viktig i livet mitt.

Hva jeg skrev husker jeg dessverre ikke og jeg har prøvd å finne skjermbilde. Men siden jeg ikke er med i gruppen lengre får jeg ikke tak i det. For det kan jo hende jeg ordlagte med dårlig, selv om jeg er ganske sikker på at jeg holdt meg saklig. Derfor har jeg vært usikker på om jeg skulle offentliggjøre hennes svar, når jeg ikke legger ut hva hun faktisk svarte på. Men siden hun først kommenterte under mitt innlegg til gruppen og deretter sendte meg den samme meldingen i innboksen, så har jeg valgt å gjøre det alikevel. Først må jeg bare si at jeg skrev dette innlegget i gruppen for å informere om at jeg trakk meg på grunn av vanskelig tid i livet og deretter takket for meg, før jeg selv slettet meg (meldte meg ut) fra gruppen, fra snapchat og fra Instagram.

Skrev også ett innlegg på bloggen hvor jeg fortalte om at jeg hadde det tøft og at jeg hadde valgt å trekke meg fra kurset.

Deretter ble jeg kontaktet av andre kursdeltakere. De lurte på hvordan det gikk med meg, viste omsorg for noen som hadde det vanskelig og lurte på om jeg hadde lest Anne Brith sitt svar. Det hadde jeg jo ikke, siden jeg hadde meldt meg ut og en (husker dessverre ikke hvem) sendte meg skjermbilde.

Svaret hennes inne på Facebook gruppe siden var:

«Jeg vet ikke helt hva du ønsker å oppnå med dette. Alle er slitne til tider men å trekke seg fra ting, bryte kontrakter og ta irrasjonelle valg virker fra mitt ståsted lite smart. Når stormen raser er det viktig å sitte rolig i båten har jeg lært. For meg virker det som om du ofte tar valg ut fra humøret ditt der og da og det er aldri særlig smart. For oss her i ABIP betyr det lite da vi er mer eller mindre ferdige i denne gruppen, samt vil gi alle innlogg på den nye plattformen så fort en er klar. Personlig tror jeg ikke at å droppe og være en del av en gruppe vil gjøre deg noe bra, men det er min mening. Mitt råd til deg nå vil være å tenke på hvordan andre mennesker ser på deg og dine valg. Husk at du har samarbeidspartnere som har satset på deg og har troen på deg og forventer profesjonalitet av deg. Fra mitt ståsted nå, om dette er noe du har gått ut med offentlig, tror jeg du kan miste samarbeid pga at du virker vinglete, useriøs og lite motivert. Mitt råd er: Ta deg en pause og ro ned. Og tenk igjennom hva slags drama du deler offentlig og hva du holder mellom husets 4 vegger. Lykke til ❤️.»

Jeg tenker at hun sikkert hadde noen gode poeng. Jeg gikk igjennom en depresjon og var offentlig om det i bloggen (se blant annet HER) i tillegg er jeg veldig åpen og ærlig, som kanskje kan gi inntrykket av at jeg er vinglete! Men det var langt ifra et irrasjonalt valg, da dette var noe jeg hadde tenkt og tenkt på omtrent fra starten på kurset. Eneste var at nå fikk jeg en god grunn til å trekke meg ut, for å ta vare på meg selv. I tillegg syntes jeg ikke at en slik melding hørte hjemme i en offentlig gruppe under min melding om at jeg hadde det tungt. Eneste jeg kan tenke meg fram til er at Anne Brith ville at andre i gruppen skulle se hvor vinglete, useriøs og lite motivert jeg var og kanskje samtidig dysse ned min avgjørelse i frykt for at andre også ville trekke seg.

Kort tid etter dundret det inn private meldinger fra Anne Brith. Ene av de var kopi fra hva hun skrev offentlig I gruppen.

 

Skjermbilder:

 

 

 

Jeg var langt nede, hadde store problemer med økonomien og var tom for energi til diskusjoner, krangling eller blogg. Jeg ville bare ha fred og prioritere det å komme meg ut av depresjonen, få orden på økonomien og fungere så godt som jeg kunne I situasjonen. Jeg ville ikke snakke med henne på telefon. Anne Brith har en fremtoning som er ganske hard, rett på og til tider brutal. Jeg og mange andre opplever henne ofte som “kjeftete” og lite empatisk. Så jeg følte meg ikke sterk nok til den samtalen.

Jeg ringte henne ikke!

Noen timer etterpå brukte hun meg som eksempel på Instagram uten å spørre eller informere. Jeg ble tipset av andre, da jeg ikke fulgte kanalene henne lengre.

 

Jeg hadde alt slettet meg selv, så det var ikke noe å slette meg ifra. Eksemplet som ble brukt på Instagram var denne:

 

Jeg opplevde det som at hun formulerte det til at jeg var ferdig utlært og hadde oppnådd suksess ved hjelp av kurset. Men slik var ikke sannheten. Jeg hadde ikke fått det kurset lovet meg fordi jeg satt for det meste å ventet på at det skulle komme noe som jeg kunne lære av. Jeg fikk tips iforhold til merking av rekl, påminnelse om jeg hadde glemt å merke rekl, tips om faste spalter, skrive 2-3 innlegg for dagen… Ja, det er faktisk det jeg kommer på. Ellers gikk det i å be meg slette ting hun ikke var enig med og rose meg for det jeg gjorde bra. Ble også oppmuntret til å hjelpe noen i gruppen med å komme med mine tips og råd inne i gruppen. Men at jeg var hennes suksess historie – absolutt ikke. Det eneste jeg hadde fått var hennes kritikere, siden jeg gikk ut offentlig med at jeg var en kursdeltaker. Altså flere lesere av feile grunner og en ekstrem aktiv tråd på kvinneguiden som hovedsakelig var negativ. Var det en suksess?

Dette var dråpen i mitt beger og jeg kjente at her måtte jeg si klart ifra at nok er nok.

Resten kommer dessverre i neste innlegg, da dette alt er blitt veldig langt.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

Min handlekurv + rabattkode

Reklame | Ellos

Siden jeg har et samarbeid med Ellos samtidig som jeg holder på med innredning og oppussing av andre etasje, har jeg valgt å vise dere hva jeg har i handlekurven min hos Ellos. Jeg har nemlig mine faste butikker hvor jeg kjøper blant annet tekstiler og interiør, og Ellos er desidert en av favorittene mine. Her får du nemlig fantastiske produkter til mye lavere pris enn mange andre steder.

Sist fortalte jeg dere om hvilken farger som skulle settes sammen oppe for å få den stemningen jeg ønsker. Nemlig at jeg ville ha en grønn farge i alle rom (utenom min sønn sitt rom) og at rosa skulle trekkes inn om babyen i magen viser seg å være en jente. Men etter å ha tygget litt på det, bestemte jeg meg bare for å trekke begge fargene inn uavhengig av kjønnet på barnet. Så nå blir TV stuen grønn, hvit, svart og jordtoner, mens soverommet blir grønn, hvit, rosa, svart og jordtoner. Gangen får derimot en tapet i pastellfarger hvor både rosa og grønn kommer sammen med blåtoner og gultoner. Dette ser jeg for meg blir en god overgang til fargen min sønn skal ha på sitt rom, som går mer over i blå, grå og svart.

 

Her er farge paletten jeg har valgt til soverommet.

 

I handlekurven min har jeg ikke bare tekstiler til øverste etasje, men også til hovedetasjen. Grunnen til det er at jeg kom over så mye flott til gode priser at jeg rett og slett ikke klarte å la være. For nå er det nemlig mye salg og du kan gjøre fantastiske kupp.

Jeg elsker å handle putetrekk og har en plan om å etterhvert eie de aller fleste fargene, slik at jeg enkelt kan forandre stilen både etter humøret og årstiden. Putetrekk er nemlig den mest effektive og letteste måten å forandre ett inntrykk på. Så da jeg kom over disse nydelige putene i fløyel til en helt fantastisk pris, klarte jeg ikke å la være å trykke de opp i handlekurven. Størrelse er forresten 60×60.

Putetrekk i str 60×60 finner du med å TRYKKE HER. Så velger du den fargen du selv ønsker.

 

Men klarte ikke å stoppe der, da jeg både har store og små puter i sofaen min. Så jeg måtte selvfølgelig også ha noen puter i litt mindre størrelser, nemlig 50×50. Og siden prisen er så lav, så er det heller ikke uoverkommelig for lommeboken min.

 

Putetrekk 50×50 finner du med å TRYKKE HER. Så velger du hvilken farge du ønsker.

 

Til soverommet har jeg valgt å ha grønne gardiner, grønn sengehimmel over babysengen og rosa sengeteppe over dobbelt sengen. Dette er komplementærfarger, som vil si at de er helt på motsatt side av fargesirkelen i forhold til hverandre, noe som gjør dem ekstra spennende å eksperimentere med. Selv elsker jeg kombinasjonen, hva tenker du?

 

TRYKK HER for grønne gardiner, HER for grønn sengehimmel og HER for rosa sengeteppe.

 

RABATTKODE

Få 30% rabatt på dyraste vare på ordinær pris inklusiv varemerker + 5% ekstra på rea og produkter markert med “kampanjepris”. Koden er gyldig tom 31/1

Rabattkoden er: 415414

 

Rommet til min sønn skal være ungdommelig og tøft. Han har selv valgt fargene og vi skal sammen pusse opp rommet hans. Fargene han ønsker seg på tekstilene i rommet er mørkeblått, grått og svart. I tillegg kommer vi til å trekke inn hvit for at det ikke skal bli så mørkt.

Gardinene finner du med å TRYKKE HER, Sengekappen HER og sengeteppe HER.

 

Alt dette har jeg liggende i handlekurven min med rabattkoden aktivisert. Grunnen til at jeg ikke har handlet det enda er fordi jeg venter på å spare opp riktig beløp til nettopp denne posten i mitt budsjett. Noe som forøvrig ikke er lenge igjen til nå. Gleder meg noe helt enormt til å få det i hus og kunne begynne å dandere litt på rommene oppe.

Håpe dette var interessant og at det kanskje ga dere litt inspirasjon. Ellos er iallefall en nettbutikk jeg kan anbefale videre og en butikk jeg selv har brukt i maaaaange år. Aldri hatt en negativ opplevelse og derfor er dette en butikk jeg mer enn gjerne oppfordrer dere til å prøve ut, om dere er på jakt etter flott og rimelige tekstiler med god kvalitet.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til Ellos sin nettbutikk.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

 

-Mette