4 ting som gjør meg sær og unik.

Det er veldig viktig å vite at alle er forskjellig og at vi alle har våre egne oppfatninger av verden. Vi har ytterpunkter og vi har de som faller i midten. Uavhengig om hvor du faller, så er det viktig å ikke tenke at nettopp DU sitter på alle svarene. Spesielt om du ikke vet alle spørsmålene. Er ikke alltid den som snakker høyest og står med strakest rygg som er den sterkeste -HUSK DET

 

Her er 4 punkter jeg kom på i farten, som er med på å gjøre MEG unik. Har du noen særheter, kan du gjerne skrive de til meg som kommentar under innlegget. For det er viktig å se at vi alle han noe som gjør OSS unike. Uansett om det er små eller store forskjeller, så er ingen av oss like -heldigvis. 

 

 

1. Jeg logrer med foten.

Så lenge jeg kan huske tilbake har jeg logret med fotbladet når jeg ligger og koser meg. Det kan være når jeg ligger å ser på film, når jeg ligger å holder rundt noen jeg er glad i eller når jeg ligger i sengen før jeg sovner. Da begynner det ene fotbladet å bevege seg opp og ned. Usikker på hvorfor jeg gjør det, men jeg vet at det skjer når jeg er avslappet og har det bra.

 

2. Jeg klorer på huden.

Helt siden jeg var 18 år og gravid har jeg klort på huden. Tror det begynte som en psykisk reaksjon på at jeg mistet alle vennene, hadde ingen kjæreste og at jeg ikke hadde noe særlig kontakt med familien min på den tiden. Det var tungt nok å være gravid som ung jente, men siden jeg stod helt alene i verden så var det nok en av mine tyngste tider i livet. Så jeg begynte å klore på alle ujevnheter i huden og har fått det som en stygg uvane. Nå har jeg heldigvis klart å redusere det så mye at det ikke er like synlig lengre. Jeg får tilbakefall innimellom, men stort sett klarer jeg å la være å klore.

 

3. Jeg bygger meg selv opp med deppa-musikk

Dette er det ikke alle som forstår og mange har prøvd å motivere meg til å heller høre på glad-musikk. Men jeg er nå den jeg er og jeg reflekterer best med musikk som blir sett på deprimerende og mørkt. Om jeg har en vanskelig periode eller om jeg bare føler for å bygge meg opp. Så tar jeg på deppa-rocken min og lar tankene mine jobbe. Da går jeg igjennom alt det som er vanskelig og tungt, før jeg setter alt sammen der det hører hjemme. Det blir litt som om jeg rydder opp i alle de løse trådene og dermed blir ferdig med det. Etterpå er jeg mer styrket og med mer pågangsmot.

 

4. Jeg er psykisk sterk.

Mange tror nok at jeg er psykisk svak siden jeg har hatt problemer med blant annet kjærligheten og siden jeg har så mye tanker. I tillegg til at jeg ofte lar følelsene mine styrer meg i mine valg. Men det de ikke vet er hvordan jeg hele tiden er bedre rustet til å takle motgang fordi jeg vet hvordan jeg jobber meg igjennom det. Jeg klarer å sette meg ned for å gå igjennom det alene og komme ut både med ett smil og sterkere enn jeg var. Jeg har funnet min måte å jobbe på og det fungerer svært bra for meg. Det er ikke noe fasit på hvordan en skal leve, en må bare finne det som passer for seg.

 

2 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg