45% avslag på fotovegg. Rabattkode.

Reklame | Posterstore.no

I dag er det Black Friday, og jeg tipper jeg ikke er den eneste som kommer til å shoppe litt? Dette er jo dagen for å handle på tilbud, noe som er supert med tanke på julegave shopping. Selv har jeg kun én julegave igjen, så planen min er å handle litt til meg selv i dag.

Siden jeg holder på å pusse opp yttergangen og trappeoppgangen tenkte jeg blant annet å se om jeg kan finne noe som vil passe inn til resten. Har valgt å pusse opp i grått og hvitt, og heller piffe det opp med farger på bilder og senere på tekstiler jeg skal kjøpe inn.

Alle bildene mine er fra posterstore.no og jeg har vært så heldig å få min egen rabattkode som gir dere hele 45% rabatt på plakater. Black friday gir deg 40% og så får du ytterligere 5% med min rabattkode.

RABATTKODE metteask45 gir deg altså 45% avslag på alle plakater (ikke rammer eller selection) fra i dag den 27.november og frem til 30. november.

Så om du har hatt lyst til å lage en bildevegg eller du lenge har vurdert å kjøpe et spesielt bilde, så er dagen i dag perfekt til å gjøre nettopp det. Selv elsker jeg utvalget posterstore har og finner hele tiden nye favoritter blant det store utvalget.

Det er egentlig ganske utrolig hvor mye et bilde på veggen kan forbedre rommet. Det gir det liv, farger og det gir stemning. Hvilken stemning bildet gir varierer utifra selve bildet og rommet det er plassert i. Selv har jeg ønsket å gi rommet en følelse av ro, varme og hvor en føler seg glad og lett. Noe jeg føler jeg har klart!

Jeg er fremdeles ikke ferdig med å pusse opp dette rommet, men jeg kan alt se hvor stor forandring rommet får og føler hvor mye det påvirker meg positivt. Jeg gleder meg virkelig til å vise det når alt er ferdig og kunne legge ved før-bilder i tillegg til etter-bilder for å vise hvor stor forandring det egentlig er.

Trykk HER for å komme direkte inn til nettbutikken til posterstore.no.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg