5 små dager igjen og vi er RÅ klar.

I dag er det kun 5 dager igjen til termin og både Hüseyin og jeg er utrolig klar for å treffe den lille i magen. Dette svangerskapet har egentlig gått veldig bra, selv om det har vært en del utfordringer underveis. De 4 første månedene var nok de tyngste og både det at jeg var fysisk dårlig og ble påvirket av ytre påkjenninger gjorde at jeg slet ganske mye. Men jeg bygget meg opp og har etter det hatt et VELDIG flott svangerskap, til tross for både savn, avstand og Corona.

Ved mitt første svangerskap gikk jeg 1 uke over termin og i det neste gikk jeg 3 dager over. Så har egentlig forberedt meg på at jeg denne gangen kommer til å få rundt termin, som er 20 mai (om 5 dager). Det var en liten periode jeg følte barnet ville komme før termin, men nå føler jeg altså at kroppen min ikke er helt klar. Krysser iallefall fingrene for at barnet ikke kommer på 17 mai, for da skal fokuset ligge på min sønn, tvillingene og på familie.

I morgen skal jeg på siste svangerskaptime hos lege og lurer litt på å ta med meg Hüseyin. Tidligere har jeg nemlig gått alene for å redusere smittefaren og fordi det egentlig ikke er så spennende å bruke halve dagen på et venterom. Men siden det nå er siste time så kan det jo være en god og flott erfaring for Hüseyin å se hvordan slike legetime er, og ikke minst hvordan legekontorer i Norge er. Så godt mulig han blir med, om han ønsker det.

Hüseyin og meg var forresten med på live sendingen til min datter i går. Jeg var med fra starten av og Hüseyin kom med på slutten. Har aldri følt meg komfortabel nok til å sende live selv, fordi jeg har en tendens til å si så mye rart. Men det var faktisk veldig gøy og noe jeg vurderer å gjøre på min egen kanal etterhvert. Iallefall om jeg får med meg Hüseyin på sendingen.

 

Min sønn elsker å grille og er husets grillkonge. Etterhvert må han nok dele den tronen med Hüseyin.
Mmmmm… Kylling, pølse og grillribbe, og selvfølgelig masse godt tilbehør inne.

 

Norge er kaldt i år og våren er absolutt ikke slik noen av oss mest sannsynlig håpte på. Her i Bergen er været varierende og vi har både sol, snø, regn, storm og varme om hverandre. Ikke det beste inntrykket Hüseyin kan få av sitt fremtidige bosted, men heldigvis har vi soldager innimellom som vi prøver å nyte mest mulig.

 

Kald vår i år, men vi prøver å nyte soldagene så mye vi kan. Håpe hele landet snart får varme sommerdager.
Tvillingene elsker å låne onkel sitt sparkehjul

 

Vet dere, jeg har en helt fantastisk mann som er utrolig flink på å gi meg komplimenter, oppmerksomhet og nærkontakt både til vanlig og nå som gravid. Noen ganger kan det bli for mye for meg fordi Hüseyin har mer behov enn det jeg har. Men stort sett ser jeg jo hvor utrolig heldig jeg er og vet at det motsatte hadde vært helt forferdelig. Så jeg er utrolig takknemlig for at han er akkurat slik han er!

Nå sover han ved siden av meg, slik vi har fått som vane. Jeg står opp tidlig for å kjøre min sønn på skolen og så kryper jeg tilbake i sengen for ett par timer til med søvn, før Hüseyin og meg står opp til en ny dag. Og i dag har Hüseyin bedt meg med ut på date, så det gleder jeg meg veldig til.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Ta med mannen din i morgen!

   Lykke til med innspurten!

   3 mann er luring – det vet jeg av erfaring. Starter på og stoppet flere ganger (hørt det er vanlig)

  2. Jeg ser d er meldt vinter denne helgen, men neste helg sommer!! Du får ta d rolig på 17 mai slik d ikke blir fødsel 😉 jeg kjenner ei som ventet nr to, ho ville absolutt ikke føde på førstemann sin bursdag (ho hadde termin med nr to samme dato). Men hun styrte på og stresset med selskap etc, og vips ….lå hun på føden og begge barna fikk samme bursdags dato 😉 Ja ja, babyen kommer når den vil, og er klar. Men jammen er d spennende fremover . Masse gode tanker til dere alle sammen ! 😀👌👌👌👌❤️ Hilsen Synnøve P.s selv om du ikke føler deg vel med bilder etc så jeg bare si, du stråler ☀️🦋☀️

  3. Fulgte deg og Amalie på live sendinga, utrolig koselig❣️ Så var det så fint å se dere 3 sammen på slutten😘 Hadde vært gøy om du gjorde det på din egen kanal og👍 Synes absolutt at mannen din burde være med til legen på den siste kontrollen, tenk så koselig for dere begge❣️ Lykke til med fødselen❤️

  4. Ønsker dere lykke til med det som skal skje snart.Jeg er til vanlig ingen bloggleser Men har fulgt deg en stund. Jeg er mormor til 2. Så er vel det man kaller godt voksen. Kommer til og følge deg videre også. Du er så åpen og ærlig, og det liker jeg. Jeg er også spent på hva den lille i magen er.

   1. Det å være mormor er helt fantastisk 😍. Tusen takk for at du følger meg og ønsker å gjøre det videre. Det setter jeg utrolig stor pris på. Vi er utrolig spente på kjønnet selv. Gleder oss til å få vite når barnet kommer ut. Første gang jeg ikke vet det på forhånd.

  5. Lycka till med födseln och härligt att se dej och Amalie igår. Så fine ni är sammen! Och naturligtvis jättekul att se Hüseyin sammen med dere! Önskar er alla allt gott i framtiden! Take care! 😍

  6. Herregud så spennende tider Mette!
   Håper du føder snart, 18 mai kunne vel passe? Hihi 🙂
   Masse lykke til <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg