ABIP – NÅ begynner sannheten å komme frem!

Jeg vet at mange er lei maset mitt om abip (Anne Brith Influencer program) og alt rundt kursholderen. Men akkurat her og nå er dette en stor del av min hverdag. Det er nemlig mye tid som går til telefonsamtaler, mail, messenger og meldinger med forskjellige journalister for å få frem sannheten om én og etterhvert forhåpentligvis flere bedrifter.

Jeg lider av en ekstremt høy rettferdighet sans og en god dose åpenhet. Så når jeg får vite noe som ikke er rettferdig for alle involverte, så klarer jeg ikke å la være å si ifra. Derfor valgte jeg å gå ut med denne saken da jeg fikk vite at dette var MYE større enn lille meg og min opplevelse. At dette er større enn de fleste tror, har jeg skrevet tidligere og jeg er så glad for at det nå endelig begynner å komme ut til befolkningen. Enda er det mer som bør komme frem i media og jeg håper at vi får samlet nok bevis og at folk står frem for å avdekke hvor graverende dette egentlig er.

Vi som går under misfornøyde kursdeltakere, har fått sendt inn en del klager til forbrukertilsynet (flere kommer) og vi har i tillegg sendt til forbrukerrådet. Advokat avventer vi med, enn så lenge.

I dag har det kommet ut to artikler i media.

 

Trykk HER for å kommer til Romerike blad som har gått grundig inn i økonomien til ABIP og kommer med sjokkerende opplysninger. Er betalingsmur, men koster 5 kroner og er vel verdt pengene.

 

Og trykk HER for å komme til Dagbladet sin artikkel hvor de går mer inn på klagene og tv programmet bloggerene som har fulgt Anne Brith Davidsen som bedrifteier og «mentor»

 

 

 

Vil gjerne avslutte med å skryte av de som har valgt å stå frem med navn og sine opplevelser. Dere er RÅ tøffe og jeg er så ufattelig stolt, takknemlig og glad i dere alle sammen. I mine øyne finnes det ikke mer tøffe og fantastisk damer. For det er langt ifra lett å stå frem slik og samtidig stå støtt. Selv trodde jeg vi skulle få mer motgang og dårlige opplevelser. Men med å stå sammen har vi faktisk ikke opplevd så mye.

Vil og benytte anledningen til å igjen skryte av fantastiske journalister som virkelig gjør en fantastisk innsats og en knall bra jobb.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

20 kommentarer
  1. Applaus – applaus. Forbrukertilsynet har sendt brev til AB.

   Synes du skal være stolt over den jobben du har gjort. Har du ikke sagt/skrevet noe hadde dette neppe kommet frem i lyset. Og klapp deg selv et par ganger på skulderen for å ha vært saklig i hele prosessen, det kommer man lengst med.

  2. Fantastisk at du tør å stå i dette og gå foran! All ære til deg og de som er med deg! Vit at det er mange som støtter deg i denne saken!

   Det er så viktig at dette blir belyst. Influensere (og denne spesielt) gjør mye som er tvilsom, og i noen tilfeller ulovlig, så det er viktig at vi stiller de til ansvar. De kan ikke feie det bort som “hat” med en gang det kommer kritikk! Denne influenseren har for vane å slette og blokke alt av kritikk og kaller det hatere.
   Denne saken er grov, og det er viktig at dette blir stoppet!

   TV2 bør virkelig vurdere sine samarbeidspartnere og hva de promoterer. God etikk og moral bør råde.

  3. Stor respekt for deg at du har tatt denne kampen. Denne saken sjokkerer meg mere og mere. Slik jeg ser dette, bør Økokrim komme inn i bildet. Det lukter svarte penger på lang avstand. Sjokkert over at de som har valgt den andre siden ikke ser dette. Det vil jo si at de da støtter økonomisk kriminalitet. De må jo være en gjeng hjerneløse høns,!!
   Fy søren deg står det respekt av. You rock girl👍👍👍

  4. Måtte bare kommentere det du skrev at når dette er over ble bloggen din like kjedelig igjen😍 Der synes j du tar grundige feil❣️ Gleder meg masse til å følge deg, mannen og barnet som kommer😍 For ei spennende tid dere har foran dere❣️

  5. De som går lei av dette temaet, er vel sånne som ville gått lei av noe annet også. Du mister kanskje fem lesere, men så får du 50 nye. 🙂 Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Du er utrolig tøff og modig som tok tak i dette – og ikke minst står i det. Har nesegrus beundring for deg. Hun har skremt så mange opp i gjennom, det var på tide noen fant en indre styrke til å stå i mot. Jeg leste på Jodel “Du køddar’sje med en bergensar på tjokken”, og lo godt. (Svigerinnen min er også bergenser og gravid, det ble veldig gjenkjennelig.) 😀

   Også kudos til de andre deltagerne som støtter deg og stiller opp i media. Det er helt sikkert en påkjenning for dem og! Håper dere finner styrke i at dere står samlet i stormen.

  6. Aldri lei!! Bare del, vi støtter deg <3. Jeg er uansett en trofast leser uansett hva du skriver om. Klem

  7. Men kjære vene! Forstår ikke at tv2 en gang vurderer å ha med Davidsen i en populær serie som Bloggerne!
   Dere misfornøyde kursdeltakere må i hvert fall kreve å IKKE bli vist! Ellers så skal jeg klage til tv2, håper mange andre også gjør det!

  8. MEGET bra! Vet du om riksmedier som Dagbladet/TV2 også har saker på gang som går grundigere inn i det finansielle/den økonomiske driften? Synes den nyeste artikkelen fra RB var utrolig bra. Men jeg håper dette når enda flere også, gjennom en landsdekkende avis…

  9. Jeg skjønner virkelig ikke noen verdens ting av tankegangen til den/de beslutningstakeren/ene da de gikk for å motsette seg de misfornøyde deltakerne, og dermed pådra seg så enormt med negativ oppmerksomhet! Spesielt da A-B’s virksomhet fra før av hadde et ganske så frynsete renomé.. Jeg mener.. Hadde det vært meg, ville jeg ikke vært et øyeblikk i tvil om at det eneste alternativet for hvordan møte disse i det det ble klart at de mente alvor, var å betale tilbake kursavgiften til de det gjaldt, og satt som en klausul at de skulle holde media etc utenfor! Uten sammenligning forøvrig, har jeg drevet eget firma i over 10 år, og selv om jeg gudsjelov klarte meg uten noe nevneverdig misnøye, tilegner en seg jo en bedriftseiers tenkesett, slik at en ser hva som lønner seg i ulike scenarier..

  10. Tviler på at du mister lesere for at du fronter denne saken Mette❣️ Du er ærlig, meget ryddig og legger frem saken uten å rakke ned på andre❣️ Forundrer meg over at A.B ikke kommenterer noe…. Nå er hun syk liksom!!! En dag sist det var i avisa sa advokaten hennes at hun var bortreist, men samme kveld la hun ut på snap at hun var i Oslo på fest i flott kjole og dolletv seg… Du har mange som er på din side, det må du IKKE glemme😍

   1. Tusen takk ❤️ Når alt dette roer seg blir både bloggen og jeg like kjedelig igjen 😂. Da blir det fokus på at Hüseyin kommer til Norge, ferie, fødsel, søknader og barseltid.

  11. Dette er så sjokkerende og graverende at jeg har ikke ord. Særlig den artikkelen i Romerikes Blad er den beste jeg har lest ang dette! Og her kommer det jo frem mye som er helt sjokkerende. Her må skatteetaten og økokrim også inn i bildet -å be kursdeltagere vippse til henne privat, ingen bilag/kvitteringer etc -det lukter veldig av skatteunndragelse det her -i tillegg til alt det andre.
   Og ang NOK en løgn for å selge inn influencerkurset: Det er totalt forbudt å lyve/veilede så feil; hun skriver at instagramkurset har en verdi på 6500 kr per per -når sannheten er at det koster rundt 10 000 for en hel bedrift med mange brukere -dette håper jeg virkelig også dere har lagt frem for forbrukertilsynet.
   Jeg har ikke ord.. Er så mektig imponert over deg og de andre -dette er råbra jobbet! (Og journalistene selvsagt!)

   Og jada -sikkert “synd på” Anne Brith -men dette har hun satt seg i helt selv. Ikke bare en løgn eller “feil” -her er det så mange graverende handlinger som bryter med så mange lover at man skulle tro det var tull. Men det er også synd på alle hun har lurt/svindlet -mange med svært trang økonomi som er overtalt/lurt til å betale mange tusen for å “leve av sin passion”. Bare for å sitte igjen med et ubrukelig kurs uten verdi og uten å fylle noe av sine løfter.

   Og du; IKKE bry deg om at noen få lesere mener det blir mye av dette rundt ABIP akkurat nå. Det skal du ikke hverken unnskylde eller skrive mindre om nå i denne perioden. For dette er så mye mer enn en “bloggkrig” eller å være misfornøyd. Du og dine kollegaer har avdekket svindel i stor skala. Det er viktig både i denne saken/virksomheten spesielt, men også generelt i influencer bransjen som det er lite kontroll/oppfølging/regelverk på. Så dette er uhyre viktig å få frem. Du kommer tidsnok til å komme tilbake i vanlig bloggmodus -bare at du nå har flere tusen nye faste lesere -inkludert meg.

   Og som alltid: saklig og dokumentert. Ingen personhetsing eller usakligheter. (Kan ikke si det samme om bedriftseieren eller hennes medsammensvorne -men derfor blir det så ekstra bra at dere andre holder dere saklige hele veien.

   GODT JOBBET!!!!

  12. Du blogger om livet ditt og akkurat nå er dette en stor del av livet ditt, skjønner ikke problemet. Det blir jo bare dumt å la dette forbigå i stillhet og fokusere på matoppskrifter, for å sette det litt på spissen. Det er helt utrolig hva du har satt i gang, kanskje Anne Briths terrorvelde endelig ser slutten. Hun feilberegnet grovt når hun bøller med deg!

   Du verden for ei dame du er, rettferdig, rettskaffent og ryddig!

  13. Jeg vil bare innom å si igjen at vi er mange som følger med og heier på deg Mette! Det er sjokkerende det som kommer frem, men ikke så overraskende! Dere gjør en grundig, saklig og god jobb, og det er måten å gjøre det på! Ta vare på deg selv og babyen Mette, du er supertøff🙌 Og samtidig viser du respekt og omsorg🙏 God klem til deg❤️

  14. Er ikke lei en plass over at det er mye ABIP i bloggen din. Jeg er en av mange som har sett,undret meg og tenkt mitt. Men likevel er jeg overrasket over hvor ille det faktisk er. Dette er så viktig, på dine og de andres vegne. Bloggen din blir tidsnok «seg selv» igjen, men inntil da- god støtteklem herfra.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg