Adventskalender tips (stort utvalg)

Reklame |

 

Nå nærmer vi oss desember og det er lurt å begynne å tenke så smått på hvilken adventskalender en skal ha i år. Det er nemlig mye å velge mellom og det kan være vanskelig å velge.

Skal en ha kosmetikk, sjokolade, leker, småting eller nyttige ting? Ja, det er mye å velge mellom.

Tidligere lagde jeg adventskalenderene selv og i starten sparte jeg mye penger på det, i tillegg til at jeg koste meg med oppgaven. Men etterhvert som barna vokste opp, gikk jeg tom for ideer og kalenderen ble mer styr enn det var kos. Den ble også dyrere etterhvert som datteren min fikk andre interesser enn da hun var yngre.

Så de siste årene har jeg valgt å kjøpe ferdige adventskalenderene til begge barna mine.

I dag har jeg sett på litt av de adventskalenderene som vi kan velge mellom på nett og tenkte at jeg samtidig kunne tipse dere om det jeg har funnet.

Linkene ligger i bildene, så det er bare å trykke på den kalenderen du ønsker og du blir satt over til nettsiden.

Har satt det opp slik: kosmetikk, menn, barn og til slutt kalendere dere kan lage selv.

 

Kalender med kosmetikk 

 

 

 

Kalender for menn

Kalender for barn

Har dere helst lyst å lage egne kalender til jul, har jeg et par tips til dere her:

Håpe du finner årets kalender blant de jeg har lagt ved her og tips meg gjerne om du har funnet noen flere gode tips. Skal selv kjøpe både til meg selv, til datteren min, sønnen min og til mannen min.

Tror jeg har funnet ut hvilken jeg skal kjøpe, men er enda litt usikker.

-Mette

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

2 kommentarer
    1. Vi her i verdens rikeste land bruker en milliard og 3 trehundrede tusen kroner på Halloween feiring. Vi her i verdens rikeste land bruker to milliarder og åttehundrede millioner på adventskalendere. Helt sikkert veldig bra for handelsstanden. Ikke så sikker på om det er så veldig bra for hverken barn eller forelder. Huska du adventskalender før i tia? Med kun et bilde? Luke 24 var jesusbarnet i en krybbe 😊

      1. Husker veldig godt Skomakergata kalenderen som kun hadde bilder. Men den kostet nok litt penger den også, men tanke på hva inntekten lå på den tiden. Ellers husker jeg best sjokoladekalenderen som nå koster 10 kroner 🙂 så den er jo billig (men sjokoladen er ikke god, synes jeg). Lurt å kjøpe ting etter jul og etter Halloween, da det er mye tilbud.

Siste innlegg