Alene i Oslo..

På fredag reiser Amalie, tvillingene og meg til Oslo for helgen. Vi setter oss i bilen etter at sønnen min har gått på skolen og kjører oppover i de nesten 7 timene det tar å kjøre fra Bergen til Oslo.

Planen er å kjøre oppover uten overnatting, slik at vi kan ta første natt i Oslo, siden Amalie skal på åpningsfest for little kingdom på lørdag, som hun er ambassadør for.

Hun og tvillingene skal bo på hotell sammen med kjæresten i helgen, mens jeg kjører et annet sted og bor der. Jeg skal på et kurs på søndagen og er litt usikker på om jeg skal bo i nærheten av kursstedet eller om jeg skal ta meg en tur til Sverige. Har nemlig litt lyst å ta turen til Ullared.

Kommer nok til å se det litt ann, med tanke på hvor kjedelig det vil være å vandre rundt alene. Har nemlig aldri vært så glad i å vandre rundt alene uten mål og mening, spise alene på restaurant og på å bo alene på hotell. Så med å ha noe spesifikk å gjøre, som å reise til Ullared for å se på klær og interiør, så går tiden fortere og jeg har noe å gjøre på.

Sitter faktisk å vurderer om jeg skal kaste meg rundt å ta en Tyrkiatur alt neste uke. Har nemlig så mange planer de neste månedene at jeg ikke vet hvilken andre datoer som kan passe å dra nedover. Så med å reise neste uke, får jeg jo truffet Hüseyin i en uke før alt av avtaler og møter tar all tiden min.

Har muligens en ledig uke i slutten på oktober og kunne selvfølgelig ha reist da. Men om jeg reiser nå, er jeg iallefall sikker på at vi får tid sammen og kanskje jeg både kan reise nå og i slutten på oktober, som selvfølgelig hadde vært mye bedre.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

17 kommentarer
  1. Hva med å stifte nye bekjentskap? Det er jo kjekt å ha noen andre enn bare barna å være sammen med. Spesielt om hun flytter ut. Alle trenger venner.
   Du får bli med meg og hunden på tur – vi bor i nærheten 😉

   1. Askøy er nå et godt stykke unna 😜. Veldig hyggelig av deg, men ellers takk (iallefall her og nå). Om jeg skal bli mer sosial, må jeg ta det i små skritt 😊

  2. jeg bare lurer, og det er ikke for å være frekk, men bare et spørsmål : kan ikke Huseyin komme til deg på besøk, er det noen spesiell grunn til at det bare er du som reiser ?

   1. Det er absolutt ikke noe frekt spørsmål 😊.

    Vi søkte om besøksvisum for snart ett år siden, hvor vi søkte om han kunne komme på besøk til meg her i Norge. Vi fikk dessverre avslag fordi han ikke eide noe i Tyrkia og fordi han er sessongarbeider og ikke jobber hele året. UDI tenker da at sannsynligheten er stor for at han ikke ville reist tilbake etter endt besøkstid.

    Så vi søkte ikke noe mer og fokuserte mer på oss og tiden vår sammen i Tyrkia.

    Nå har vi igjen gjort alt av papirarbeid klart til ny søknad, men han mangler ett skriv fra jobben. Så vi er usikker på om vi får søkt nå eller ikke 🙂

    1. Tenkte meg det var noe sånn som var grunnen ja 🙁 ja, dere får kose dere i Tyrkia og nyte den tiden 🙂 er planen at han skal flytte til norge etterhvert, eller du dit?

   1. Det kunne jeg selvfølgelig ha gjort 🙂 Men som jeg skrev i det siste innlegget, så har jeg brutt opp med vennskap to ganger i livet mitt og valgte derfor å fokusere absolutt alt på datteren min Amalie da hun ble født. Derfor har jeg ingen nær venninne, i tillegg til at jeg ikke er vant å være sosial med andre enn barna mine.

  3. Hva med å gjøre litt research på kles- og interiørbutikker i Oslo så slipper du å kjøre til Sverige rett etter å ha tatt turen over fjellet.
   Du går da heller ikke rundt uten mål og mening om du har spesifikke butikker/steder du ønsker å besøke.

   1. Jeg skal slippe av Amalie og tvillingene, som skal treffe kjæresten og ta bussen inn i sentrum av Oslo med han. Selv ønsker jeg ikke å kjøre inn i sentrum, da jeg ikke liker by kjøring. Kursstedet mitt ligger litt på utsiden, så tenker å unngå kjernen av Oslo og heller holde meg på utsiden. Har ikke bestilt hotell, så holder mulighetene åpne og vurderer derfor å reise videre til Ullared, ettersom jeg lenge har hatt lyst å dra tilbake der. 🙂

   1. Et tips er å være mer nøye med geografien når SU skal steder. Oslo er ikke oppover fra Bergen. Da kunne du skrevet østover eller bortover

    1. Jeg tenkte oppover ettersom vi skal oppover fjellet og så videre bortover. Men om det er viktig at jeg sier slikt korrekt, kan jeg selvfølgelig være mer nøye på det fremover. 🙂

Siste innlegg