Anonyme spørsmål – Jeg svarer. DEL 3

Reklame | Posterstore.no (ser litt av plakater i bakgrunnen)

Dette er ett spørsmål og svar innlegg hvor spørsmålene er sendt inn på en app jeg har koblet opp mot snapchat. Spørsmålene er helt anonyme og jeg svarer som alltid 100% ærlig.

Del 1 finner du HER og del 2 finner du HER.

 

 

 

Nei, det er kun Amalie og tvillingene som flytter hjem igjen til meg. Kjæresten hennes flytter hjem til sin familie i Oslo. Selvfølgelig vil han nok komme å besøke henne innimellom, men slik jeg forstod det skal begge to ha fokus på å jobbe og spare penger.

 

 

 

 

Nei, vi har ikke satt oss ned å sett på navn sammen enda. Tenker vi finner navn når barnet er født. Da vet vi også om det er en jente eller gutt.

 

 

 

Vil tro du tenker på den mulige sommerferien vi skal ha til Kristiansand. Den turen er før fødsel, men etter at Hüseyin er kommet. Så jeg er høygravid og har mest sannsynlig ikke født enda. Jeg har gått over tiden med begge barna, så tror jeg går over termin denne gangen også.

 

 

 

Tror det blir lite reiser, da jeg synes det er feil for barnet å reise mye med både fly og buss. Så vi krysser fingrene for at Hüseyin kan komme mye til Norge det kommende året.

 

 

 

Litt usikker på om det er våren eller høsten, men Amalie må snart tilbake på jobb ja.

 

 

Da jeg først gikk ut med min opplevelse, satt jeg med så mye opplysninger, opplevelser og info fra andre som gjorde at jeg følte min del var så liten. Kunne ikke fortelle andre sine erfaringer og måtte fokusere på mitt for å starte det jeg håpet skulle være begynnelsen på at andre også turte å stå frem. Jeg er jo en av få som faktisk har begynt å tjene penger på bloggen min i løpet av tiden jeg var i abip, så jeg følte meg smålig som skulle krever penger tilbake alene, når ingen andre gjorde det. Men etterhvert som flere hang seg på meg og flere oppfordret meg til å kreve pengene tilbake, så ombestemt jeg meg. For jeg har tross alt ikke fått hva jeg betalte for og da skal rett være rett..

 

 

 

 

Ja, jeg tar både min og Hüseyin sin permisjon. Han har jo ikke rett på den siden han ikke bor i Norge. Ikke vet vi om han jobber heller.. Mye som er usikkert fremover og ting vi plana må kanskje bli forandret. Han skal jo egentlig tilbake til den samme jobben som i fjor. Men siden han kommer hit i 2 måneder og siden vi håper han kan komme flere ganger i løpet av året, er det ikke sikkert jobben hans synes det er greit.

 

 

Jeg har kun kontakt med faren til sønnen min og har ikke behov for å ha kontakt med andre xer. Det har vært veldig viktig for meg at Hüseyin og min sønn sin far møttes, respekterer hverandre og har en god tone. Så er veldig glad for at første møte gikk så fint og at de ikke har noe negativt å si om hverandre.

 

 

 

 

Forhåpentligvis gjenstår det største og viktigste i saken. Min rolle er liten i forhold til det som kommer ut. Så selv om jeg enda er en del av det som skjer utenfor media, så vil det som kommer ut ikke ha så mye om meg å gjøre. Men vi har mye dialog med journalister og prøver å finne mest mulig bevis og personer som er villig til å gå offentlig. Jeg har ikke hørt noe som helst fra Anne Brith siden jeg skrev innlegget på bloggen min. Alt av den siste dialogen er lagt ut på bloggen under kategorien «blogg tips», om det er ønskelig å se.

For noen uker siden sendte jeg en klage hvor jeg blant annet nevnte klagefristen på grunn av manglende angrerettskjema og hvor jeg la inn en frist på svar. Jeg opplyste også om at jeg ville sende klage til forbrukertilsynet om jeg ikke fikk svar. Klagen ble aldri besvart og jeg sendte som planlagt klage videre til forbrukertilsynet. Tror alle de andre fikk avslag på klagene sine, men jeg ikke har fått noen respons.

 

 

Nei, det er veldig sjeldent. Gradene er ofte veldig lave om vinteren og kan gå under minus om natten. Husene er dårlig isolert, så det føles VELDIG kaldt. Tror Hüseyin sa det var noen par siden de så snø sist, men at det da ikke var like mye som i år. Om sommeren går temperaturen godt opp mot 40 grader og noen ganger en del over. Så veldig stor forskjell på sommer og vinter.

 

 

 

 

 

Jeg finner ikke ut av det før barnet er født 😍

 

 

Vogn har jeg dessverre aldri satt meg inn i og tenker mer økonomisk enn hvilken type vogn. Vil ha en stabil og litt stor vogn. Har stor bil og kan kjøre den rett inn uten å slå den sammen. Planen er å kjøpe brukt.

 

 

 

 

Du har nok fått svar på spørsmålet ditt innen nå. Jeg fikk mye spørsmål og delte det opp i tre innlegg. Kun en kommentar jeg ikke godtok.

 

 

 

 

Hehe nei, sånn er jeg ikke satt sammen. Hadde det vært tilfelle så hadde jeg jo ikke prøvd å få vekk alt med ABIP fra bloggerene. Jeg er jo blitt filmet både alene og med andre, men jeg vil ikke bli brukt som reklame for ett kurs/program som jeg ser på som useriøst og hvor mange føler seg lurt for penger. Dessuten vil jeg tro at du har sett og forhåpentligvis vil se at dette er MYE større enn meg og handler lite om min opplevelse, da dette er en veldig stor sak.

 

 

 

Godt spørsmål. Mest sannsynlig vil vi bo her og så ta resten som det kommer. Kanskje vi velger å bygge på huset!? Tiden vil vise..

 

 

 

Mest sannsynlig ikke. Jeg har alltid vært veldig nøye på at dette er mitt hus og min arv til barna mine. Men jeg kan forandre mening etterhvert som vi bor sammen og han får råd til å kjøpe seg inn.

 

 

 

 

Ja, dette spørsmålet var vanskelig. Ikke fordi vi ikke vet svaret, men fordi Hüseyin ikke ønsker at vi skriver det her på bloggen. Så jeg kan dessverre ikke svare.

 

 

 

Tusen takk ❤️.

 

 

 

 

 

Ja, jeg har bodd i Vaksdal kommune for mange år siden.

 

 

 

 

Jeg har tatt grunnkurs helse og sosial, vk1 og vk2 hjelpepleier. I tillegg har jeg tatt voksenopplæring vk1 og vk2 legesekretær.

 

 

SÅ ER DET ETT PAR SPØRSMÅL FRA KOMMENTARFELTET PÅ BLOGGEN. 

 

Du hadde et innlegg for en tid tilbake at du vurderte å konvertere til Islam. Hvor står du med det?

 

Nei, har aldri vurdert det. Men jeg skrev at jeg ikke kunne se bort ifra at jeg ville vurderer det senere i livet.

Nå har jeg forandret litt syn på det og tror ikke jeg vil vurdere det, uansett nåtid eller fremtid.

 

 

 

Har ikke Anne Brith betalt Palladino for Instagramkurset som var innbakt i ABIP?

Det stemmer at en av samarbeidspartnerne til Anne Brith ikke har fått betalt alt de skulle i Abip.

 

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg