Anonyme spørsmål – jeg svarer!

 

 

Hüseyin kommer til Norge 18 april og reiser hjem igjen rundt 18 juni. Har handlet veldig lite til babyen, da Hüseyin ønsker å være med i den prosessen. Så vi tar oss en shoppingrunde etter han er kommet.

 

 

 

Det varierer veldig. Våre faste oppgaver er legging, vasking, medisinering, tilsyn og vekking. Iklke alle som går på jobb (dagsenter) hver dag og de har forskjellige hjelpebehov. En god natt er når alle sover og ingenting uforutsigbart skjer. Men vi har ofte en del uro i form av rop, skrik, vandring og utagerende oppførsel. Vi er to stykker på vakt og jobber i 10 timer på hver vår post. En på hovedhuset og en inne i en leilighet. Vi bytter post annenhver time, da det kan være utfordrende inne i leiligheten og vi trenger avlastning med pause. Jeg trives veldig godt og ønsker å fortsette på natt etter permisjon. Men mulig det ikke går!

 

 

 

Tusen takk ❤️ Jeg har vært så heldig å komme i snakk med mange fantastiske mennesker igjennom bloggen og mine andre kanaler. Veldig takknemlig for det.

 

 

 

Jeg har det egentlig veldig bra. Litt sliten, men har samtidig veldig mye energi. Gleder meg noe helt vilt til våren og til alt som skal skje da. Hüseyin som kommer til Norge, hagen som begynner å blomstre, ferie, varmere dager og selvfølgelig å få oppleve å bli tre barns mamma.

 

 

 

Både ja og nei. En del var forventet, men noe har også overasket meg. Trodde jeg skulle få mere motgang, stygge meldinger og trusler. Så jeg er overrasket over at det ikke ble mer av det. Kritikerne mine er der enda og vil komme frem når dette roer seg og hverdagen er tilbake. Ingenting har forsvunnet og jeg er ikke plutselig blitt veldig godt likt. Dette er en reaksjon på en sak som jeg har startet og ikke på meg som person. Så når det roer seg, vil alt annet også normalisere seg. Gleder meg til å komme tilbake til hverdagen, selv om det består av en del kritikk. Noen av kritikerne gjør meg nemlig mer bevisst og innimellom lærer jeg noe nytt.

 

 

Helt ærlig så vet jeg ikke om hun har gjort dette bevisst eller om hun ikke forstår hva hun holder på meg. Noen ganger tror jeg nemlig at hun helt ærlig føler seg helt uskyldig og at hun ser på dette som hat og ondskap. Derfor varriere jeg litt på hva jeg føler. Noen ganger blir jeg irritert og andre ganger synes jeg synd på henne. Men jeg holder samtidig henne som person og hvordan hun opptrer i bedriftene avskilt fra hverandre og fokuserer på å få frem saken.

 

 

 

Har kun kjøpt en brukt seng som opprinnelig er fra IKEA og ett sett med babyklær som det står «i love daddy» på. Har fått låne bilstol, ammepute, bæresele, baby nest og babycall av Amalie (datteren min som fikk tvillinger for ca 1 år siden).

 

 

Følger selvfølgelig med på min datter Amalie og på Hüseyin, ellers er det lite jeg følger med daglig. Har rett og slett ikke tid mellom alt annet jeg gjør på. Har abonnement på 3 snappere. Det er Stina blogg på grunn av hage og blomster interessen, speiltvillingene på grunn av bygging av hus, oppussing og DIY innlegg og Andrea Sveinsdottir av ukjent grunn. Blogger leser jeg om overskriftene fenger nysgjerrigheten min.

 

 

Angående svangerskapet så er det lite å skrive om. Magen vokser, babyen er tilsynelatende frisk og er veldig aktiv. Selv har jeg masse energi, i god form, ingen vondter og positiv innstilling. Selvfølgelig er magen blitt tung og jeg føler meg stor, haha. Men det prøver jeg å fokusere minst mulig på.

Hüseyin har lagt syk I lang tid og har nå endelig begynt å bli bedre. Har derfor vært lite å skrive om han i denne tiden.

 

 

 

Hüseyin kommer hit i April og babyen blir født i mai, så jeg har litt lyst å prøve å få til en ferie i løpet av den tiden. Blir i så fall en norgesferie med bil, da jeg ikke tar sjansen på å reise ut av landet. Tenker å enten leie hus/hytte i Kristiansand eller å leie en bobil. Da blir det dyreparken, stranden, bytur og muligens enn svipptur innom Sverige.

 

 

Forstår at noen kan oppfatte det slik, men det er altså ikke tilfellet. Jeg har jobbet med denne saken lenge før det kom ut i media og valgte å gå ut først med min opplevelse offentlig, selv om jeg var helt alene om det. Etterhvert har jeg fått støtte og hjelp av flere med lignende opplevelse og vi stod med det samme mye sterke enn jeg gjorde alene. Nå er jeg ikke den eneste som står frem med navn og det er en helt fantastisk følelse. Videre, ettersom ting har kommet mer ut i media og etterhvert som det blir mer og mer synlig, så får jeg selvfølgelig en lettet følelse. Dette tror jeg er helt naturlig og gjør meg ikke til et dårlig menneske. Jeg blir glad og lettet når ting vi har sett, reagert på og satt inne med ENDELIG kommer ut til alle andre også. Det blir som en seier følelse fordi vi har oppnådd en del av målene våres.

Men med det sagt, så sitter jeg ikke å koser meg over at Anne Brith har det vanskelig og spesielt ikke når jeg tenker på de som er henne nærmest. Tenker jeg på det, får jeg vondt og jeg kan til tider føle meg skyldig. Det er samvittigheten min som snakker til meg og den ser menneskene bak saken og ikke bare saken. Jeg har begge deler og det tror jeg er sunt.

Vi må kunne heie på at saken blir tatt alvorlig, at det får konsekvenser og at vi oppnår det vi ønsker. Men det er også bra å huske at bak bedriften sitter det mennesker som kanskje ikke har det så bra akkurat nå.

 

 

 

Nei, dessverre. Hun ønsket å bryte all kontakt med meg da hun valgte å støtte eieren bak ABIP.

 

 

 

Jeg traff Monica i Tromsø og likte utrolig godt den personligheten og utstrålingen hun har. Hun er en fantastisk dame og ett fantastisk menneske. Vi snakker på diverse kanaler, men har ikke møttes flere ganger etter Tromsø. Anbefaler å følge henne på https://monica.blogg.no/ eller på Instagram. Herlig og nydelig jente.

 

Monica og meg. Monica sin blogg finner du HER

 

 

 

Jeg tar først ferie den 7 april og går over i permisjon rett etterpå ❤️. Så har heldigvis ikke så mye jobb igjen, før jeg kan slappe av og forberede meg til fødselen.

 

 

 

Jeg forstår at noen er lei fokuset mitt og kan selvfølgelig forstå det enda bedre om det ikke ligger noe interesse i temaet for det i hele tatt. Men det er som sagt bare en periode og den perioden vil gå over. Nå er det mye fokus fordi det tar så stor del av hverdagen min. Enda er det mye telefoner, mailer, meldinger og messenger med diverse journalister og samtidig snakker selvfølgelig vi som er misfornøyd sammen hver dag. Så det tar mye av dagene mine da jeg er engasjert og veldig fokusert på å oppnå resultater.

Men hverdagen kommer fort nok og både meg, fokuset mitt og kanalene mine vil normalisere seg og gå tilbake til slik det var, ganske snart.

 

 

Er det noe du lurer på som ikke er blitt besvart her, kan du enten spørre I kommentarfeltet, på Instagram eller som anonym på snapchat.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

15 kommentarer
  1. Hva tenker du om din venninne sin rolle i ABiP? Uansett at du er fornøyd med jobben hennes (og du er vel litt inhabil på det punkt), så er det jo ikke til å komme utenom at hun er delaktig i firmaet, dere klager på. Skjønner det slik at hun er assistenten til AB, og må dermed være innviet i diverse mistenkelige affærer, feks at der ble vipset penger direkte til AB sin personlige konto, at der ble sendt ut inkasso uten grunn, de mystiske 1000 kr ekstra for Tromsø-turen osv osv.

   1. For meg er dette en vanskelig situasjon. Jeg kan jo ikke vite noe, men har kjent henne i 30 år og er ganske sikker på at hun ikke har gjort noe bevisst iallefall. Vi har ikke så mye kontakt nå lengre, på grunn av dette.

  2. Vil gjerne gjenta noe jeg allerede har skrevet til deg før; jeg er full av beundring for deg, Mette. 🙏 Det står virkelig respekt av måten du har håndtert hele abip-saken på. Du er ryddig, saklig og fornuftig.

   Jeg bet meg merke i et av svarene dine i innlegget over her: » Noen av kritikerne gjør meg nemlig mer bevisst og innimellom lærer jeg noe nytt.» 👏🏻 Her er det mange av dine bloggkollegaer som har noe å lære av deg. Tenk om flere bloggere kunne reflektert litt over saklig kritikk, i stedet for å rope ut om hets og hat.

   Du virker rettskaffen, ydmyk og sannferdig. Egenskaper som er sjelden å se i Blogglandia. Du er en ledestjerne blant bloggere! 🥰

   1. Nei, har aldri vurdert det. Men jeg skrev at jeg ikke kunne se bort ifra at jeg ville vurderer det senere i livet.
    Nå har jeg forandret litt syn på det og tror ikke jeg vil vurdere det, uansett nåtid eller fremtid.

      1. Det er over 100 deltakere i abip. Vet ikke hvordan avtale de har hatt, men Anne Brith skylder 58 000 kroner til en samarbeidspartner. Hva som er betalt ned vet jeg ikke, kun hva som gjenstår.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg