Anonyme spørsmål og svar, Del 2

 

 

Nei, vi har vært på 4 ultralyder og føler det er nok. Litt kjedelig er det jo at vi fikk vite at vi ventet gutt da vi var i Tyrkia og jente da vi var i Norge. Spesielt siden jeg stoler på den norske ultralyden og Hüseyin stoler på den tyrkiske, haha. Så blir spennende å se hva vi får.

 

 

Jeg viste denne til Amalie og hun lo godt og sa at hun har ingen venninner med den dialekten du bruker her. Nå har hun jo bare én bror som hun har vokst opp med, så hun kan fint klare én søsken til.

 

 

 

Hadde først klementiner og deretter epler. Men nå tror jeg ikke at jeg har noen cravings egentlig.

 

 

 

Vi har ikke søkt enda. Men vi tenker at etter han har vært her i sommer skal vi søke «multiple-entry» visum på 1 år først og deretter søke familiegjenforening etter å ha fått svar på den første.

 

 

 

Ja, har sendt både til forbrukertilsynet og forbrukerrådet.

 

 

 

Min sønn merker ingenting til det. Vi snakker ikke om det her hjemme, ingen barn snakker om det og han har ikke hørt om det. Min datter følger ivrig med og synes saken er spennende. Er ikke så mye oppmerksomhet på meg eller rundt meg, da livet går så og si som vanlig. Litt mer jobb på meg, men det legger jeg vekk når min sønn er her.

 

 

 

Nei, vi tar det som en overraskelse ved fødsel ❤️

 

 

 

Han kommer til Norge den 18 april. Gleder meg.

 

 

Ikke uvenner, men vi har ikke like mye kontakt som før. Akkurat nå er det bortimot ingenting, så vi får se hva som skjer etterhvert som saken går og når den senere blir avsluttet.

 

 

 

Haha… Jeg har faktisk vurdert å kjøpe for å prøve det ut. Ikke til hverdags, men til spesielle anledninger. Tusen takk.

 

 

 

Tusen takk og like så ❤️

 

 

 

Helt klart medium biff, men fløtegratinerte poteter, grønnsaker og saus. Det er luksus for meg og noe jeg ikke unner meg så ofte. Vann fra springen er det jeg drikker mest av. Nest etter vann kommer fun saft og i helgene juice. Brus er kun til spesielle anledninger.

 

 

 

Det var slitsomt, utfordrende og til tider vanskelig. Vi hadde også morsomme, herlige og fantastiske dager, men dessverre var de tunge dagene i flertall. Jeg tror og håper at det vil bli bedre neste gang. Da jobber jeg ikke, han har vært her en gang før, er mer vant til Norge og i tillegg blir vi foreldre sammen. Men det å få barn sammen og bli foreldre kan også være veldig utfordrende for et forhold. Kanskje spesielt for oss med forskjellige kulturer, språk og fordi vi ikke har hatt så mye kjærestetid sammen i forkant.

 

 

 

Han er 8 år gammel og en av mine største stoltheten. ❤️

 

 

 

Hun vet om mitt valg og hvorfor jeg har valgt det, og jeg vet om hennes valg og hvorfor hun har valgt det. Vi respekterer hverandre selv om vi er uenige på dette området.

 

 

 

Tror jeg er den eneste som ikke har hørt ett knyst fra ABIP etter at jeg gikk ut offentlig. De andre har fått avist klagen sin, mens jeg ikke engang har fått noen respons på min.

 

 

 

Har ikke hatt kontakt med så mange. Men har noen flotte damer i gruppen jeg har samlet og noen vil jeg kanskje samarbeide med i fremtiden.

 

 

 

Fantastisk melding som jeg setter utrolig pris på. Tusen takk ❤️

 

 

 

 

Da tar vi det som det kommer! Aldri stresset med den delen av forberedelser og har måtte kjøpe inn ting etter fødselen før, uten at det ble stress. Fødebaggen min er heller aldri noe stort. Samler bare sammen noe i en full fart og det har alltid fungert bra. Det viktigste er bilsete og det har vi 🙂 baby blir det uansett.

 

 

 

Tror ikke jeg får noe fra ABIP uten at hun blir pålagt til å betale meg. Så det blir spennende å se hva som skjer i saken.

 

 

 

Jeg har fått ett skjermbilde (igjennom mine kontakter) på mailen som alle i kurset har fått etter jeg gikk ut offentlig. En lang mail med forklaringer og bortforklaringer på hvorfor de ikke har fått som lovet. Ord og setninger brukt i denne mailen ser jeg har blitt brukt som forsvarstaler og støtte erklæringer fra ett par av de som går ut offentlig og støtter abip. Ord som barnesykdommer i nystart fasen, at Anne Brith plutselig hadde satt opp telefontid en dag i uken der deltakerne heller skulle kontakte henne osv osv.. Så jeg tror helt ærlig at Wenche syntes jeg gikk for hardt ut, fikk vondt av Anne Brith og valgte å tro på det Anne Brith fortalte I mailen. Jeg vet at Wenche har vært misfornøyd før og at hun ikke alltid har blitt behandlet så bra av mentoren sin.

 

 

 

Tusen takk. Er veldig glad for det jeg også. Jeg tok en risk og kunne opplevd at ting gikk rett vest for meg selv. Spesielt siden jeg i starten stod helt alene og ikke hadde noen å lene meg på. Men hadde jeg ikke gjort det, uavhengig av hva resultatet nå hadde blitt, så hadde jeg garantert angret på det. Når jeg får den følelsen av at dette går ikke lengre, dette er feil, dette er for alvorlig og dette involverer flere enn bare meg, så MÅ jeg si ifra og jeg må si det høyt. Om jeg ikke gjør det, så får jeg det utrolig vondt inne i meg selv. Dette er nemlig ikke første gangen jeg sier ifra!

 

-Mette

 

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg