Beklager, men det har vært tunge dager.

Hei dere, nå har jeg vært borte fra bloggen et par dager og føler derfor for å oppdatere dere litt på hvordan det går her med oss. Dagene har vært tunge av forskjellige grunner, men vil ikke gå dypere inn på det, da det er sånn livet er!

 

Har jobbet mye, sovet lite og ikke fått gjort så mye på campingvogn som jeg i utgangspunktet hadde planlagt. Døgnet har for få timer, og jeg strekker ikke til på alle punkter.

Men til tross for alt det, så går det nå egentlig ganske så bra og jeg fokuserer på det som er positivt og det som gir meg energi.

Det kan være små ting som at det var kjekt å ta bybane og buss til jobb, og det var ganske så deilig at jeg måtte gå raskt i ca 45 minutter da jeg ikke nådde den siste bussen. Jeg pustet og peste som en hval med astma da jeg kom frem, men herregud hvor deilig jeg følte det i kroppen den nattevakten.

Har egentlig lyst å gjøre det samme i dag, gå det siste stykke opp til jobben, slik at jeg får beveget meg mer. Men i natt skal jeg ta med meg en stor plante til en kollega, og da blir det litt styr med bæringen. I tillegg har jeg nettopp våknet etter å ha sovnet på sofaen, så det blir litt knapt med tid.

Sjonglerer nå mellom to arbeidsplasser og får jobbet mer enn tidligere. Det er mye mer enn 100%, noe som utgjør overtidsbetaling. I like that!

På campingvognen går det sakte fremover. Den er bygd opp på en slik måte at jeg må jobbe på utsiden før jeg kan gjøre meg ferdig på innsiden. Derfor har jeg i dag vasket, skrubbet, skrapt, vasket, malt og tettet igjen for fremtidige lekkasjer på utsiden. Hadde håpet å få gjort mer i dag, men måtte gi meg da det begynte å regne.

Her er vindu, luke og lister fjernet.
Her er den vasket, pusset, skrapt, vasket og malt. Ble ikke ferdig og hadde planer om å få gjort mer. Men er en dag i morgen også, heldigvis.

 

Men for all del, jeg er stolt over å ha klart å jobbe 6 timer rett etter å ha vært 10 timer på nattevakt. Usikker på hvor jeg henter energien fra, men tror jeg er så fokusert på å få den ferieklar med god margin til ferieturen. Spesielt siden det er noe min sønn virkelig gleder seg til. Han elsker campingvognen og bruker å sitte inne i den både alene og med venner omtrent hver eneste dag. Så det blir fantastisk å kunne dra på tur og at han da får et eget rom som både er tørt, trygt og flott.

Vi andre kan klare oss med en utdatert interiør stil, så lenge alt er fri for sopp og råte. Har fuktmåler og bruker den for å se hva som må gjøres. Så det ser bra ut så langt med resterende av vognen. Men vil selvsagt pusse opp hele vognen, men har ikke fokus på det akkurat nå.

Skal lage noen egne innlegg med masse bilder når jeg er ferdig med restaureringen. Ett innlegg på hva jeg har gjort på utsiden og deretter egne innlegg på hva jeg har gjort på innsiden. Der skal jeg ta med alt av materiell, utstyr og samtidig punktvis forklare, slik at andre kan følge min “oppskrift” om det er ønskelig. Har brukt min egen logiske tankegang og samtidig forhørt meg underveis med de som har gjort det samme før meg.

En ting er sikkert. Det er fantastisk gøy og ikke minst spennende å pusse opp en gammel campingvogn og jeg kan fint anbefale det videre. Mye jobb, helt klart. Men så ufattelig interessant!

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – NY INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT metteask – (reklame) NETTBUTIKK HER

 

 

12 kommentarer
  1. Håper av hele mitt hjerte at du får bedre dager ❤❤❤ Det fortjener du!

   Du er helt fantastisk, og du er en inspirator for oss andre voksne bloggere.

   Ikke rart at du er sliten, for man går jo på akkord med seg selv når man ikke får sovet skikkelig. Ta godt vare på deg selv
   ❤❤❤

   Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  2. Håper du får pusten igjen, du har virkelig vært aktiv i det siste. Ingen klarer å dekke alle arenaer i livet like bra – tenker jeg. Så når det er så travelt, får heller vi nysgjerrige lesere vente litt, det tåler vi. Ønsker deg en god helg!

  3. Så utrolig dyktig du er, og jeg er imponert over initiativ og pågangsmot. Ting kommer ikke gratis, og du viser at man selv kan gjøre ting mulig om man er villig til å gjøre ting selv i stedet for å bruke masse penger. Jeg håper at mannen din forstår hvor flink du er, og at han støtter deg. Han bør være stolt av sin kvinne, virkelig. Hvordan du får timene i døgnet til å strekke til klarer jeg ikke helt å se, men å vite at dere får masse glede av innsatsen på vognen i fremtiden må være inspirasjon nok. Men, pass på å sove ut litt også, viktig.
   Ellers ser jeg en pen kvinne, virkelig nydelig er du.🌸😊

   1. Tusen takk :). Jeg og håper han forstår det 😅. Jeg legger ned mye tid og penger på oss som familie og på fremtiden. Campingvognen er nok mest på grunn av min sønn. Da det har vært noe han og meg sammen har drømt om i mange år. Så dette er litt vårt prosjekt sammen, selv om også Hüseyin gleder seg til å feriere med egen “hytte”. Dette blir forhåpentligvis en fantastisk ferie vi som familie trenger. Det er tungt å starte en familie på en slik måte vi har gjort. Er så mye som må gå seg til, jobbes med, snakkes om, finne ut av og bli vant til. Så denne ferien er jeg veldig fokusert på og skal gjøre mitt aller beste for at blir best mulig.

  4. Håper du passer på at du ikke blir helt utslitt, det kan fort skje hvis man bare kjører på, men det tipper jeg du passer på 🙂 Høres mye ut med to jobber som tilsammen er over 100% og jobbing med campingvognen. Når tar du ferie?

   1. Jeg håper det vil gå bra. Så lenge jeg har det rolig og godt på hjemmebane, tror jeg at det hår fint. Har 3 uker ferie fra 12 juli, så litt over en måned til. Vi tenkte å reise rundt den 19 juli og så se det ann på om vi tar en uke eller to. Har lyst å fricampe litt I tillegg til campingplass.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg