Black Friday & rabattkode

Reklame | Ellos

Jeg har et samarbeid med Ellos og har derfor muligheten til å gi dere en rabattkode oppå selve tilbudet du finner i Ellos sin nettbutikk.

For nå som det er black friday, så kan du altså kjøpe varer med tilbud opp til 70% avslag og ikke bare det, men du kan også bruke min rabattkode i tillegg til tilbudet. Noe som jeg vil si er en fantastisk mulighet nå rett før jul.

 

Trykk HER for løper/duk, HER for servietter, HER for morgenkåpe og HER for sengetøy.

 

Så om du ikke har begynt å handle inn julepresangene enda, er dette virkelig en ypperlig sjanse til å spare penger på i en måned vi ofte bruker mer penger enn normalt.

Selv har jeg alt handlet litt på Ellos med min egen rabattkode og dermed blitt ferdig med ca halvparten av julepresangene. Så det å handle på black week tilbud, er noe jeg anbefaler alle som er bevisst egen økonomi.

 

RABATTKODEN

Denne rabattkoden gir deg 5% avslag ekstra på ALT i Ellos nettbutikk. Inkludert varemerker, salg og på kampanjepriser.

Rabattkoden gjelder mellom  25  november og 2 desember.

Koden er: 405451

 

Trykk HER for lysslynge, HER for julestjerne, HER for servietter og HER for sengesett.

 

Selvfølgelig er det fristende å kjøpe ting til seg selv når en blar seg igjennom alle produktene hos Ellos. Det er nemlig et stort utvalg i produkter i de forskjellige kategoriene. Du kan nemlig finne både klær, skjønnhet produkter, elektronikk, belysning, dekor, møbler, tekstiler og mye mer.

I dette innlegget har jeg fokusert på produkter fra tekstiler, tepper og belysning og satt sammen bilder med direktelinker under.

Og husk, har du råd har du lov!

 

Trykk HER for bade matten, HER for lysestake, HER for fleecepledd og HER for sengeteppe.

 

Ellos er en nettbutikk jeg har brukt mye over mange år og har kun gode erfaringer. Det er trygt, enkelt og gøy å handle fra sin egen stue og deretter få levert varene i posten. Handler du foresten over 499 kroner får du fri frakt.

Så da gjenstår det bare å ønske dere en god handel og en fantastisk dag ❤️.

Trykk HER for direktelink in til Ellos nettbutikk.

 

-Mette

0 kommentarer

Siste innlegg