Ble utelåst etter nattevakt.

Min første tanke var «søren og, hva svarte gjør jeg nå?», mens jeg stod der som et stort spørsmåltegn i min oversized hettegenser kjole, svarte tights og med mine svarte Adidas slipperser med svarte labber oppi.

Jeg ringte først min mann, uten å ha noen form for gjennomtenkt tanke på hva han kunne gjøre for å hjelpe. Han satt jo tross alt hjemme med lillejenta, uten noen annen form for transportmiddel enn buss. Men jeg trengte å få ut litt frustrasjon og bli litt trøstet..

«jeg tok med meg feile bilnøkler og disse låser bilen, men av en eller annen grunn så nekter de å låse den opp igjen» sa jeg klagende i telefonen mens jeg ventet på å bli reddet fra alt og alle!

Hadde altså tatt med meg nøklene som ikke er blitt brukt på evigheter og som ikke virker med å trykke på knappen lengre (sikkert utgått batteri). Så jeg måtte manuelt låse bilen på sjåfør siden da jeg parkerte utenfor jobben i går kveld. Men da jeg i dag tidlig skulle kjøre hjem, ville ikke bilen låse seg opp igjen.

Det har seg slik at vi klarte å ødelegge begge fremre dørene i vinter da det var på sitt kaldeste her i Bergen. På vintermorgenene var bilen frosset igjen og ingen dører åpnet seg. Så vi har alle sammen, på ulike tider, dradd for hardt i døren for å få den opp. Noe som da har resultert i at den har blitt ødelagt og kun åpnes fra innsiden. Er kun de bakerste dørene som nå kan åpnes fra utsiden.

Nøkkelen som jeg tok med meg på jobb med en feiltakelse vil kun åpne døren manuelt og de andre dørene åpner seg først når sjåfør siden er låst opp, noe som ikke skjedde og gjorde at jeg ble utlåst av egen bil.

Kunne ikke gjøre annet enn å ta bussen hjem (to busser og en bybane), som egentlig var veldig koselig og ga meg mersmak. Spesielt nå som det er sommer og sol!

I dag har vi forresten grillet, fylt et lite svømmebasseng med vann til barna og løpt igjennom vannsprederen alle sammen. Opprinnelig hadde jeg planer å jobbe på campingvognen med min sønn, men siden alt av materiell ligger i bilen og bilen står på jobb, fikk jeg en påtvunget fridag. Noe som absolutt ikke var noe negativt.

Senere i dag må jeg ta buss og bybane for å komme meg på nattevakt igjen og denne gangen, med de riktige nøklene, kjører jeg hjem for å jobbe på campingvognen i morgen.

Har bestilt time på verksted for bilen, så den vil snart bli i tipp topp stand til sommeren.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – NY INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT metteask – (reklame) NETTBUTIKK HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg