Bolledeig i vannet…

 

I dag våknet jeg tidlig fordi jeg selvfølgelig klarte å sovne på sofaen med alt av klær på, full belysning og med sminke, den ene frinatten jeg hadde. Ufattelig irriterende ettersom jeg egentlig gledet meg til å sove i sengen på natten og ikke på dagen. Det er aldri det samme å sove på dag, som det er på natt, uansett hvor trøtt jeg er. Fordi jeg aldri får sovet mer enn 4-6 timer uansett.

Men nå som jeg da klarte å sovne på sofaen med lyset på, våknet jeg tidlig og har dermed ikke fått de 8 timene jeg håpet på. Jaja… ikke noe å gjøre noe med nå! Kunne selvfølgelig lagt meg opp i sengen nå på morgenen, men nå er jeg jo våken og da er det vanskelig å få til å sovne igjen. Pluss at det ikke er lenge til Amalie og tvillingene våkner og vi skal begynne dagen.

I dag har vi bestemt oss for å gå på Akvariet og kose oss med å se på alle dyrene og på å unne oss litt mat i kafeen. Tenker vi blir der sånn halve dagen, ettersom det koster så mye å komme inn. Synes egentlig prisen er alt for dyr, med tanke på størrelsen av parken. En har jo gått igjennom absolutt alt innen en times tid og da er det sånn egentlig ikke så mye mer å se eller gjøre. Mulig jeg overdrev nå og at det tar 2-3 timer, men allikevel.

For om en skal sammenligne det med Dyreparken i Kristiansand, så får en altså ikke like mye for pengene. Åååååhhhh skulle ønske jeg bodde i Kristiansand egentlig. Det er en utrolig sjarmerende by, hvor det er mer sol og hvor de har mye mer å finne på, uten å måtte reise ut av byen. Har faktisk vært veldig mye i Kristiansand da jeg var yngre, ettersom min biologiske far bodde der før.

Men for all del, Bergen er NYDELIG. Kan jo ikke si noe annet enn det, og kommer jo heller ikke til å flytte da jeg har alt av familie her. Ikke minst så har jo sønnen min faren sin her, og da er jeg helt låst til byen i mange, mange år fremover.

Vet dere hva jeg gleder meg noe helt sykt enormt til? Jeg gleder meg til å ta med Hüseyin rundt på alt i byen vår og ikke minst reise rundt i Norge for å vise han dette fantastiske landet vårt. Vi skal ha bilferier, sove på hytter, på hoteller, i telt og kanskje til og med under åpen himmel. Vi skal besøke familie jeg har andre steder i landet og vi skal bare nyte det å leve sammen FULLT UT. Har rett og slett ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til det!

I tillegg blir det jo litt spennende å se hvordan en tyrker som aldri har vært utenfor landet sitt, opplever et så annerledes land som det Norge er. Jeg tenker en del på det, hvordan han vil oppleve kulden, hva han vil synes om byen min, om området hvor huset mitt står, om landet vårt og om folkene som bor her i landet. Det er nemlig stor forskjell på hvordan vi opptrer foran fremmede, nære og bekjente, enn det tyrkere gjør. For sammenlignet med tyrkere er vi nordmenn nemlig både stive og kalde i fremtoningen vår.

Vet dere… Jeg sitter her i stuen i et helt stille hus og lytter til en motorbåt ute i sjøen. Er nesten sånn at jeg er glad for å ha sovnet på sofaen, siden det var ganske deilig å bare sitte her å lytte mens stort sett resten av nabolaget sover. Det skal ikke så mye til for å gjøre meg lykkelig, da jeg er flink på å se gleden i de små tingene. Så nå kjenner jeg meg tvers igjennom lykkelig.

 

Bildene i dette innlegget er ifra i går da Amalie og meg var på fjellet og badet i ferskvann, som forøvrig var kjempe varmt og godt. Innlegget om det, kan dere lese HER. Og ja….jeg deiger meg i vannet, haha. Bolledeig i vannet..!

Nå tenker jeg å ta meg en tur igjennom dusjen og så få laget noe godt til frokost til resten av huset våkner. Så skal jeg skrive et innlegg jeg opprinnelig skulle ha skrevet i går, men som ble nedprioritert ettersom jeg ville bruke dagen med Amalie og tvillingene. Beklager det og håper at det går fint at jeg skriver det i dag istedenfor!

Da må dere ha en fantastisk morgen og så snakkes vi om litt.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER– SNAPCHAT mette.ask

4 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg