Brudebukett min er kommet og klar for håndbagasjen til Tyrkia

Denne helgen valgte jeg å logge av bloggen og fokusere på barna og på meg selv. Jeg trengte en pause fra sosiale medier og heller gi hele meg til de rundt meg.

 

Vi (barna og meg) hadde bestilt oss en danskebåt tur (tur-retur) til Danmark med en dag i land, hvor vi hadde bilen med oss og hvor vi skulle finne på noe sammen. Jeg snappet en del på snapchaten min hele helgen, men det var det eneste jeg la ut. Det har nemlig vært en del negativitet rundt meg og mitt valg om hvem jeg ønsker å dele livet mitt med. Noe det har vært fra den første dagen jeg valgte å fortelle om min kjærlighet.  Men siden det ble så pass mye på kort tid og hvor det begynte å påvirke meg litt, trengte jeg å koble helt av og bygge opp styrken min igjen.

Hüseyin syntes det var tøft å ikke snakke med meg så mye iløpet av helgen og hadde nok likt at jeg tok meg mer tid til å sende han meldinger og/eller ringe en eller flere ganger i løpet av turen. Spesielt siden vi fikk en del sjø og han ble bekymret for oss. Men jeg trengte å fokusere helt og holdent på barna og tvillingene, noe som han forstod og respekterte. Han er nemlig veldig forståelsesfull for at barna mine alltid vil komme først, selv om vi elsker hverandre og skal bli mann og kone.

Men i dag er jeg altså tilbake og klar for å stå like støtt som før, igjennom alt som måtte komme. Jeg har fått min avkobling og føler meg som mitt “gamle meg” igjen.

Derfor var det perfekt at jeg fikk to av pakkene jeg har bestilt, i dag. Det gjorde nemlig at jeg fikk ett ekstra stort smil om leppene og kjente igjen på den totale lykkefølelsen over mitt eget liv og menneskene jeg har valgt å dele det med. Jeg vet at vi har en lang og vanskelig tid foran oss, med både søknader som kan bli godkjent og søknader som kan bli avslått. Ikke minst mye tid med både savn, tårer og gjensynsglede. Men jeg har en veldig sterk og god følelse av at ALT vil være verdt det, til slutt.

I den første pakken fikk jeg bryllupskjole-belte jeg bestilte på Ebay. Jeg er fremdeles usikker på om jeg skal bruke den, da den kanskje ikke kommer til å passe den enkle, men flotte brudekjolen min. Men jeg er ufattelig imponert over hvor flott den var og hvor god kvalitet den har. Så dette er ett belte jeg VIRKELIG kan anbefale andre å kjøpe.

 

 

Trykk her for å komme til nettsiden hvor jeg kjøpte den.

 

I den andre pakken lå brudebuketten min og jeg er såååå ufattelig forelsket. Altså… har dere sett noe så nydelig før? Jeg er helt i hundre over hvor flott den er og ikke minst hvor god kvaliteten er. Gleder meg noe sykt til å bære denne i bryllupet vårt. Elsker at den er evigvarende og at jeg kan spare den, som ett minne om bryllupet vårt.

Trykk her for å komme til nettsiden hvor jeg kjøpte buketten.

Litt små nervøs for at den skal bli ødelagt på vei ned til Tyrkia. Skal jo tross alt innom en del flyplasser, før jeg er fremme. Men tar den i håndbagasjen og passer ekstra på, når jeg triller rundt på kofferten. Skulle det være alt for “rart” at jeg har en falsk brudebukett, vil vi kjøpe en ny bukett med ekte blomster i Tyrkia. Men håper og tror at det vil gå bra, ettersom jeg virkelig elsker denne buketten.

Nå er det bare 1 måned igjen til jeg drar til Tyrkia for å gifte meg med min tyrkiske kjæreste, dere! Herligfred hvor fort tiden går.

 

-Mette

 

 

8 kommentarer
  1. Brudebuketten er flott, det samme er beltet. Men jeg synes ikke det ble fint på kjolen, det blir for mye og de fine draperingene foran blir borte under beltet. Kjolen er så nydelig at den trenger ikke noe ekstra.

   Jeg er sjelden på kvinneguiden, mitt inntrykk er at den er full av sinte, frustrerte folk som bare venter på å hakke løs på noen.

   Hadde man ikke turt å ta noen sjanser i livet, hvor trist og grått hadde det ikke vært da?

   Reis ned, gift deg, det er ditt liv og så lenge barna ikke har noe imot det, ikke bekymre deg over hva andre sier.

   Regner med du har ordnet særeie. En time hos advokat kan være godt investerte penger.

  2. Hei! Kan du ordne video: Alla ” Pakk med meg” / hva du pakker med deg når du reiser kun med håndbagasje for en reise på 1uke hadde faktisk vært interessant. Jeg pakker en hel koffert kun for en helg 😂😂 Gleder meg til å høre fra deg 👍 Hilsen fast leser

  3. For et nydelig belte og en vakker bukett. Du kommer til å bli så vakker. Masse lykke til , skulle gjerne sett deg som brud.
   Husker så godt første gang jeg så deg ❤

  4. Hei.

   Jeg leste alt som ble lagt ut på kvinneguiden, og syns du fikk litt vel mye hets. Jeg skjønner at folk har spørsmål og stiller seg kritisk, men jeg lurer veldig på en ting.. noe du ikke snakker om…
   Hva sier dine foreldre til at du er forlovet med en Tyrker? Du nevner flere ganger at det kun er deg og at du ikke har noen andre enn din datter som støtter dette bryllupet.. Jeg er ikke ute etter hvem de er, eller hvorfor ting er som de er.. Jeg bare lurer på deres syn på saken…

   1. Hei. Ja, jeg fikk litt nok av det hele, og ble glad da tråden ble stengt for opprydning for andre gang og at den enda er stengt. Burde vært flinkere til å bare melde meg ut og ikke følge med. Men det er vanskelig å gi opp kontrollen om hva som blir skrevet om meg og mine. Så jeg ble værende på tråden selv, for å svare for meg. Dermed ble jeg etterhvert i forsvar og kjente at det fikk mer innvirkning på meg enn jeg trodde. Så var godt å koble helt av i helgen. Men nå er jeg tilbake og er like sterk som før <3
    Jeg skriver offentlig om meg selv og har trukket inn både min tyrkiske kjæreste og datteren min, da jeg får lov å skrive om de. Min sønn skriver jeg minimalt om, da han er for liten til å vite hva det kan bety å være offentlig. Så selv om jeg skriver at jeg har en sønn på 7 år og selv om jeg legger ut litt bilder av han innimellom, så skriver jeg ingenting om hans liv og om han som person. Valgte å skrive om at han fikk vite om kjæresten min og at vi skal gifte oss, i tillegg til hvordan han reagerte i ett innlegg, litt tilbake. Det gjorde jeg for å unngå fokus på han som person og på hans liv. 🙂
    Øvrige familiemedlemmer har jeg valgt å holde utenfor bloggen og har dermed ikke skrevet om de. Så jeg velger å ikke svare på dette 🙂

  5. Legg buketten i en kraftig plastpose, som du så blåser opp og knyter igjen 🙂 Deretter tar du noe (håndkle? bobleplast?) som beskyttelse rundt (så det ikke blir stukket hull på posen).

Siste innlegg