Brudebukett min er kommet og klar for håndbagasjen til Tyrkia

Denne helgen valgte jeg å logge av bloggen og fokusere på barna og på meg selv. Jeg trengte en pause fra sosiale medier og heller gi hele meg til de rundt meg.

Vi (barna og meg) hadde bestilt oss en danskebåt tur (tur-retur) til Danmark med en dag i land, hvor vi hadde bilen med oss og hvor vi skulle finne på noe sammen. Jeg snappet en del på snapchaten min hele helgen, men det var det eneste jeg la ut. Det har nemlig vært en del negativitet rundt meg og mitt valg om hvem jeg ønsker å dele livet mitt med. Noe det har vært fra den første dagen jeg valgte å fortelle om min kjærlighet.  Men siden det ble så pass mye på kort tid og hvor det begynte å påvirke meg litt, trengte jeg å koble helt av og bygge opp styrken min igjen.

Huseyin syntes det var tøft å ikke snakke med meg så mye iløpet av helgen og hadde nok likt at jeg tok meg mer tid til å sende han meldinger og/eller ringe en eller flere ganger i løpet av turen. Spesielt siden vi fikk en del sjø og han ble bekymret for oss. Men jeg trengte å fokusere helt og holdent på barna og tvillingene, noe som han forstod og respekterte. Han er nemlig veldig forståelsesfull for at barna mine alltid vil komme først, selv om vi elsker hverandre og skal bli mann og kone.

Men i dag er jeg altså tilbake og klar for å stå like støtt som før, igjennom alt som måtte komme. Jeg har fått min avkobling og føler meg som mitt “gamle meg” igjen.

Derfor var det perfekt at jeg fikk to av pakkene jeg har bestilt, i dag. Det gjorde nemlig at jeg fikk ett ekstra stort smil om leppene og kjente igjen på den totale lykkefølelsen over mitt eget liv og menneskene jeg har valgt å dele det med. Jeg vet at vi har en lang og vanskelig tid foran oss, med både søknader som kan bli godkjent og søknader som kan bli avslått. Ikke minst mye tid med både savn, tårer og gjensynsglede. Men jeg har en veldig sterk og god følelse av at ALT vil være verdt det, til slutt.

I den første pakken fikk jeg bryllupskjole-belte jeg bestilte på Ebay. Jeg er fremdeles usikker på om jeg skal bruke den, da den kanskje ikke kommer til å passe den enkle, men flotte brudekjolen min. Men jeg er ufattelig imponert over hvor flott den var og hvor god kvalitet den har. Så dette er ett belte jeg VIRKELIG kan anbefale andre å kjøpe.

 

 

Trykk her for å komme til nettsiden hvor jeg kjøpte den.

 

I den andre pakken lå brudebuketten min og jeg er såååå ufattelig forelsket. Altså… har dere sett noe så nydelig før? Jeg er helt i hundre over hvor flott den er og ikke minst hvor god kvaliteten er. Gleder meg noe sykt til å bære denne i bryllupet vårt. Elsker at den er evigvarende og at jeg kan spare den, som ett minne om bryllupet vårt.

Trykk her for å komme til nettsiden hvor jeg kjøpte buketten.

Litt små nervøs for at den skal bli ødelagt på vei ned til Tyrkia. Skal jo tross alt innom en del flyplasser, før jeg er fremme. Men tar den i håndbagasjen og passer ekstra på, når jeg triller rundt på kofferten. Skulle det være alt for “rart” at jeg har en falsk brudebukett, vil vi kjøpe en ny bukett med ekte blomster i Tyrkia. Men håper og tror at det vil gå bra, ettersom jeg virkelig elsker denne buketten.

Nå er det bare 1 måned igjen til jeg drar til Tyrkia for å gifte meg med min tyrkiske kjæreste, dere! Herligfred hvor fort tiden går.

 

8 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg