Bryllupsdag i hvert vårt land..

I dag har Hüseyin og meg vår første bryllupsdag og den skulle vi jo egentlig ha feiret sammen. Men ting blir ikke alltid slik en håper eller ønsker og da må en jo bare gjøre det beste ut av situasjonen.

Akkurat nå er vi i hvert vårt land og samtidig er det ikke så mye vi kan gjøre på hver vår kant på grunn av Corona viruset. Så da tenkte jeg å lage en kake her hjemme og feire med å spise den samtidig som vi har vår daglige FaceTime samtale. Blir selvfølgelig ikke det samme og sikkert litt kjedelig for Hüseyin at han ikke får smake, men det er ikke annet vi kan gjøre.

 

 

Jeg traff Hüseyin på en tid hvor jeg ikke ønsket eller trodde jeg skulle forelske meg. Han stod plutselig der og så på meg mens det virvlet av mennesker rundt oss. Min datter og jeg var på ferie i Tyrkia og hun hadde valgt land og hotell, mens jeg betalte. Hun var gravid med tvillingene i magen og jeg mente hun fortjente en ferie før hun ble mamma. Så det at vi var der, akkurat da kan en jo se på som en tilfeldighet.

Da jeg lot blikket gli over området under middagen så jeg denne mannen som stod noen bord bortenfor vårt og ryddet av. Øynene våre møttes og vi holdt blikket fast i hverandre lenge, alt for lenge, før jeg trakk det skyldig til meg. Men jeg så tilbake kun ett par sekunder senere.. Hvem var denne mannen og hvorfor følte jeg meg så anderledes?

Etter en liten stund kom han bort og ryddet av bordet vårt mens han pratet høflig med oss begge. Noen høflige samtaler senere spurte han om vi trengte en guide i Konakli. Vi takket ja og fikk sett byen på en helt ny måte enn vi hadde gjort alene. Deretter reiste vi hjem til Norge og jeg hadde fått en ny venneforespørsel på Facebook.

Etter det snakket vi sammen hver dag og opplevde at vi hadde mer mellom oss enn vennskap. Jeg ønsket ikke noe avstandsforhold, men klarte heller ikke å gi slipp. Derfor reiste jeg tilbake til Tyrkia alene for å bo med han i en uke på hotell. Alt på flyplassen kjente jeg at dette var mannen i mitt liv og i løpet av uken økte denne følelsen i oss begge.

Vi forlovet oss denne uken!

Først følte jeg litt på hvor flaut det var at det hadde gått så fort. Men på grunn av at det føltes 100% riktig for oss, så valgte vi å snakke høyt om både følelser og at vi hadde forlovet oss på vår aller første uke sammen.

Etter 8 måneder giftet vi oss i Tyrkia. Første dagen skrev vi under på papirene, andre dagen hadde vi Henna-night og tredje dagen hadde vi ett stort bryllup i landsbygden. Jeg elsker minnene fra disse tre dagene og for meg var dette et drømme bryllup.

Bryllupsferien vår ble en natt på hotell i Adiyaman, deretter fløy vi sammen til Istanbul og overnatte en natt på hotell der også.

August, ca 1/2 år etter bryllupet ble vi gravid med vårt første barn. Vi vet ikke om det er gutt eller jente, men det får vi vite når barnet blir født. Vi har opprinnelig besøksvisum for at Hüseyin skal være med på fødselen, men på grunn av Corona viruset ser det ut til å ikke bli noe av.

Hüseyin har vært i Norge én gang og var her da i en måned. Den måneden var både vanskelig og fantastisk, så vi håpet veldig å kunne få møtes igjen snart. Nå vet vi dessverre ikke hva som skjer eller når vi får møttes. Men vi gjør det beste ut av situasjonen vi befinner oss i.

For er det noe jeg vet, så er det at Hüseyin og min kjærlighet bare blir sterkere av den starten vi har fått og selv om det er tungt, så ville jeg ALDRI byttet det ut med noe annet. Så i dag feirer jeg mitt første år med å være gift med mannen jeg elsker og skal leve med for resten av livet.

I mai blir vi foreldre til vårt første fellesbarn ❤️ Livet er ett eventyr.

 

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

14 kommentarer
  1. Kunder som ønsker plass her må kjøpe billett på Norwegians nettsider.
   Norwegian jobber også med å sette opp flere ekstrafly fra Spania og Tyrkia.

  2. Her bar litt mer info:

   Utenriksdepartementet vil føre en dialog med selskapene om hvilke strekninger det gjelder, men det vil særlig omfatte destinasjoner der mange nordmenn er.
   Informasjon om flyginger vil være tilgjengelig på flyselskapenes nettsider, og de vil også motta betaling på normal måte fra de reisende. Billetter må også bestilles hos flyselskapene på vanlig måte.

   Og selvsagt, gratulerer med bryllupsdagen ❤️❤️❤️

   Hilsen Synnøve

  3. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/QoAbxP/vi-fly-coronafaste-nordmenn-hjem-frem-til-31-mars

   Vet dette er ganske urealistisk , men likevel så måtte jeg dele tanken med deg for tenk hvis..
   Dvs hvis de henter norske fra Tyrkia, og der skulle være ledig en plass. Han har jo rett på opphold i to mnd, og skal bli pappa. går jo an kontakte og spør. Det verste du får er nei. Nå skal de begynne med Spania og Marokko. Man må betale billettene selv slik jeg forstod. Det er et pittelite håp. Prøv. Jeg vet mange nordmenn har feriehus i Tyrkia så skulle tro de henter nordmenn der også.

   Klem fra Synnøve ❤️

  4. Nå stenges fedre ute fra barsel og allting pga det hersens viruset. Så mannen din ville vel gått glipp av fødselen uansett om han var i Norge. Reglene endres jo hele tiden her. På sykehuset i Kristiansand hadde de nettopp en corona-fødsel.. Den fødende er smittet, så det ble fødsel på isolat med jordmødre og andre i fullt verneutstyr. Litt av en start på barseltiden…

   Dere får alt kaoset i begynnelsen, og motgang gjør sterk, sies det – de neste årene bør bare bli ok. 👍🏻
   Gratulerer hjerteligst med bryllupsdagen til dere begge. ❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg