Dagens liste

Humør
Våknet helt uthvilt og har hatt en fantastisk natt på nytt soverom (Amalie sitt gamle rom) med nyvasket sengetøy. Spist deilig frokost uten kvalme og kjenner meg rett og slett lykkelig. Så humøret er helt på topp!

 

Tanke
Jeg tenker mye på framtiden og på alt som vil forandre seg både med tanke på familieforøkelse, på at Hüseyin kommer til Norge og på bloggen, med alle mulighetene det vil gi meg. Livet er iallefall under forandring og det er både spennende og litt skummelt.

 

Bekymring
Har hatt to dyser som har gått i stykker på bilen de siste månedene og det kostet meg første gang  ca 13 000 og neste gang ca 9000 kroner. Det er 4 dyser på en bil og de to gjenværende er slitt og vil plutselig gå i stykker. Så bekymrer meg hele tiden for det, ettersom jeg ikke har klart å spare meg opp en buffer. Bilen er første gang registrert 2011, så den er ikke så gammel og er kun jeg som har vært registrert som eier. Men sånn er det med biler dessverre. De er ett fantastisk hjelpemiddel, men kan også være ett stort pengesluk.

 

Hva jeg gleder meg til
Gleder meg veldig til å reise til Tromsø med resten av ABIP (Anne Brith Influencer program), ikke kommende helg, men neste helg. Det tror jeg blir både spennende og veldig gøy. Skal selvfølgelig oppdatere på alt som skjer den helgen – I’m promise

 

Det som har sjokkert meg
Er faktisk utrolig lite som sjokkerer meg for tiden, ettersom jeg har opplevd så mye igjennom livet. Så det er faktisk ingenting som har sjokkert meg!

 

Melding
Fikk nettopp en snapchat film sendt fra Amalie, som hun filmet da hun bodde her. Hun filmet seg selv mens jeg sang og spilte trommer på bordet i stuen. Jeg hørtes gal ut og det ga meg en god latter her jeg satt.

 

Must do
I dag må jeg bare unne meg en dessert når vi skal spise middag på IKEA.

Det som har irritert meg
Å ha lagt flat i flere dager og ikke kunne få unnagjort ting her i huset, har virkelig vært irriterende. Men heldigvis tok jeg meg selv i nakken og bare bestemte meg for å bli bedre. Det er nemlig helt utrolig hvor sterk psyken vår er og hvor mye vi kan forandre, om vi bare ønsker det sterkt nok.

 

Hva jeg har brukt penger på
Absolutt ingenting i dag og veldig lite I det siste. Jeg har nemlig prioritert pengene mine på noe mye viktigere i det siste ❤️.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg