Dager hvor speilbildet forandrer seg!

Reklame | Femme Luxe

For noen dager siden hentet jeg en pakke på posten med klær fra Femme Luxe. Jeg gledet meg veldig til å åpne den opp og prøve på klærene, da jeg har lagt på meg ett par kilo etter de tre ukene jeg hadde i Tyrkia. Så jeg trengte en oppmuntring.

 

 

Jeg savner nemlig mannen min, og da blir det lett for at jeg stapper nedpå med litt mer usunt, enn det jeg burde ha gjort! Så jeg følte at jeg trengte å ta på meg noen nye klær og få opp igjen selvfølelsen min.

For det pleier nemlig å hjelpe på humøret mitt, om jeg føler meg litt sliten, stor og ustelt. Det å få på meg noe nytt og spennende, gjør altså at jeg føler meg både litt ny og fresh.

Men for første gang, så fungerte det ikke i det hele tatt, med nye klær. Faktisk, så gjorde det humøret mitt egentlig bare enda verre. Altså var jeg skikkelig grinete og lite glad i kroppen min der jeg stod foran speilet i mine nye klær, som jeg hadde gledet meg sånn til.

For å gjøre humøret mitt og selvfølelsen min litt bedre, bestemte jeg meg så for å klippe håret mitt. Det pleier jeg nemlig å gjøre selv, etter at jeg kjøpte en smart “dings” på internettet for ett par år siden. Det gjorde godt å få vekk de slitte tuppene, men da jeg stilte meg opp foran speilet i bare bysteholderen og så meg selv bakfra i speilet med telefonen, skvatt jeg skikkelig til. For jeg kjente meg ikke igjen i det hele tatt i speilet. For i speilbildet kunne jeg nemlig se både ryggvalker og at jeg så ut som en kort og firkantet dverg.

Jeg reagerte med å legge fra meg telefonen og sluttet å se meg selv i speilet. Så mumlet jeg surmutt til min datter at jeg ikke var i humør, for så å gå opp å legge meg. Hadde vært på nattevakt og trengte søvn.

Men den opprinnelige planen min for dagen var å ta bilder av meg selv i klærne for å lage ett innlegg hvor jeg skrev om produktene. Nå ville jeg ikke tenke tanken på å ta bilder av meg selv i klærene engang!

Jeg vet nemlig med meg selv, at når jeg er i dette humøret, så er det ingenting som hjelper. Samtidig vet jeg at jeg mest sannsynlig ser helt lik ut som jeg gjorde dagen før, selv om jeg føler speilbildet plutselig har forandret seg over natten.

Tror vi alle har disse dagene innimellom! Dager hvor vi ser oss selv plutselig helt annerledes og finner feil med det meste av det vi ser i speilet. Til og med ting vi opprinnelig liker med oss selv, kan se helt annerledes ut på en slik dag.

Slik har i alle fall jeg hatt det så lenge jeg kan huske. Ikke nødvendigvis så ofte, men ofte nok til at jeg husker dagene igjen, når den dukker opp. Dager hvor jeg rett og slett føler meg stygg!

Så jeg valgte å spørre Amalie om hun kunne hjelpe meg. Jeg trengte nemlig bilder av tøyet jeg hadde fått og visste at jeg ikke ville bli fornøyd nok med meg selv, til å få tatt bilder som jeg kunne bruke her i innlegget. (derfor er bildene av henne og ikke meg)

 

Toppen finner du HER

Buksen finner du HER

 

 

Denne heldrakten med “one arm” finner du HER

 

 

Og under her har jeg den på meg, med en enkel hvit skjorte over

 

Og her er den samme drakten, bare i ensfarget rød. Den er dessverre utsolgt.

 

Heldigvis har jeg en helt fantastisk nydelig datter som stiller opp, når jeg trenger det. Så hun prøvde på klærene jeg hadde kjøpt, tok selfier og sendte det til meg. Så nå kan jeg altså legge ut bilder av plaggene her til dere og dermed vise hva jeg har fått og hvor fint alt var.

Jeg vet at om en dag, to dager eller kanskje ett par dager, så vil jeg føle meg normal igjen. Det er nemlig ikke utseendet mitt som har forandret seg. Men mer hvordan jeg ser på meg selv utifra dagsform, trøtthet og helt sikkert noe annet psykologisk som påvirker oss mennesker på hvordan vi oppfatter vårt eget speilbilde.

Har dere slike dager også?

Klærene kommer fra nettsiden Femme Luxe Og er enkelt å bestille hjem. Nettsiden er oversiktlig og bedriften er profesjonell. Klærene tar ett par dager fra du bestiller til du får det på posten eller levert på døren. I tillegg er klærene av god kvalitet og utvalget stort. Jeg kan iallefall anbefale dere å handle på denne nettsiden.

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL NETTSIDEN

Nå har de forresten 50% avslag på ALT

 

Femme Luxe er en nettbutikk du får kjøpt klær, som passer alle og enhver

 

Haha, det hørtes ut som ett slagord, som kunne vært brukt i en radioreklame. Men det er altså helt og holdent sannheten. De har nemlig alle slags klær og du finner alt fra minikjoler til mer hverdagslige klær. Selv velger jeg de “vanlige“ klærene, da jeg ikke bruker minikjole eller andre klær som viser mye kropp.

Men nettopp det at de har så mye variasjon. Er jo det som gjør denne nettbutikken så gøy. Skader heller ikke at prisen er overkommelig og at kvaliteten er veldig bra. Videre er nettbutikken profesjonell og har både god dialog og er raske på å sende produktene.

Her er ett par direktelink til de forskjellige stilene du kan finne i denne nettbutikken:

 

 

 

1 kommentar

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg