Dette kjøpte Huseyin til meg

I forrige innlegg skrev jeg en liten bi-setning om at Huseyin kjøpte noe til meg, da vi var ute å gikk i sentrum. Han har nemlig snakket lenge om at vi burde gjøre det sammen og at han ikke ville kjøpe det alene.

Så vi gikk litt rundt å så i butikkvinduene før vi valgte hvilken butikk vi ønsket å gå inn i. Det var omtrent syv små smykkebutikker etter hverandre og det så ut som hver eneste en solgte det samme.

Men vi valgte å gå inn i en som ikke hadde noen kunder fra før av. Spesielt siden butikkene er så små at det omtrent bare er plass til oss der inne.

 

Siden vi skal gifte oss enten i mars eller til høsten, så har han lenge hatt lyst å kjøpe ringer til oss. Men han ville kjøpe en jeg kom til å like. Så det var viktig for han at jeg valgte den ut selv.

Jeg valgte denne vakre ringen i hvitt gull. Prøvde å finne noe enklere og uten stor stein, da jeg ikke vil at steinen etterhvert skal falle ut. Men dette var den enkleste de hadde for damer, så da ble det den. Synes den er kjempe vakker og det at den skal bli min giftering, gjør den jo enda vakrere.

 

4 kommentarer
  1. Åh, så fin ring!! Og gratulerer så mye med forlovelse😍Er selv sammen med en gutt fra Tyrkia, og han er den varmeste gutten jeg har vært i et forhold med. Han kommer fra Konya som også er mer religiøst enn feks Antalya, og jeg er spent på hvordan det blir å møte familien hans der. Men de er «moderne» muslimer som han sier, søstrene bruker ikke sjal osv. Jeg lurer på om du har noen tips til når jeg skal besøke de? Er det vanlig at man får separerte rom? Nettopp begynt å lese bloggen din og jeg kommer til å følge med videre❤️

   1. Tusen takk ❤️ Veldig kjekt å høre at du ønsker å følge meg videre. Her går den yngste uten sjal, men resten av søstrene bruker det. Så jeg valgte å ha på, når jeg skulle komme hit.

    Vi sover på samme rom og deler seng. Men Huseyin sier at det er fordi vi er forlovet og skal gifte oss. Hadde vi ikke vært det, hadde vi måtte sove i hvert vårt rom. I tillegg snakket jeg med de på telefonen, før jeg dro ned hit. Så de følte at jeg ikke var helt fremmed. Vi snakket ikke samme språk, men Hiseyin hjalp med oversettelse, mens vi snakket.

    Når du besøker de, så kan du smile, gi klem og prøve å være åpen og imøtekommende. Ikke så mye annet å gjøre når en ikke forstår hverandre.

    1. Jeg skjønner. Det er greit å vite litt sånn på forhånd slik at jeg ikke blir sjokka når jeg kommer dit. Håper du koser deg masse der nede og at de tar deg godt i mot ❤️ Kan jeg spørre hva du går med der? Av klær osv. Såklart ikke utringninger og bar mage og slikt, men er normale klær som vi går med her i Norge «greit»? Jeg tenker da feks en vanlig stram svart bukse og en vanlig overdel som dekker alt man burde dekke. (De fleste av toppene mine rekker til akkurat hvor buksen starter, high waist bukse)

     1. Jeg viser ikke hud, annet enn fjeset og armer, nå om vinteren. Om sommeren kan jeg ha klær som stopper under knærne. Ellers går jeg som vanlig, med tettinntilsittende bukse og vanlig genser. Moren går med vide klær her, mens søsteren har trang topp og ett løst skjørt som går til anklene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg