Dette kjøpte Huseyin til meg

I forrige innlegg skrev jeg en liten bi-setning om at Huseyin kjøpte noe til meg, da vi var ute å gikk i sentrum. Han har nemlig snakket lenge om at vi burde gjøre det sammen og at han ikke ville kjøpe det alene.

Så vi gikk litt rundt å så i butikkvinduene før vi valgte hvilken butikk vi ønsket å gå inn i. Det var omtrent syv små smykkebutikker etter hverandre og det så ut som hver eneste en solgte det samme.

Men vi valgte å gå inn i en som ikke hadde noen kunder fra før av. Spesielt siden butikkene er så små at det omtrent bare er plass til oss der inne.

 

Siden vi skal gifte oss enten i mars eller til høsten, så har han lenge hatt lyst å kjøpe ringer til oss. Men han ville kjøpe en jeg kom til å like. Så det var viktig for han at jeg valgte den ut selv.

Jeg valgte denne vakre ringen i hvitt gull. Prøvde å finne noe enklere og uten stor stein, da jeg ikke vil at steinen etterhvert skal falle ut. Men dette var den enkleste de hadde for damer, så da ble det den. Synes den er kjempe vakker og det at den skal bli min giftering, gjør den jo enda vakrere.

 

4 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg