Ekte, rå og sårbar!

Da er jeg akkurat våknet etter noen timer på puten. Var på nattevakt i natt og føler meg psykisk sliten etter natten. Vi har nemlig ikke så fysiske tunge arbeidsoppgaver. Men psykisk, kan det være veldig tungt og ofte har jeg vondt i hodet etter jobb.

Men nå har jeg nå fått sovet og føler meg relativt bra. Ser ut som ett takras etter å ha sovet med både sminke og klær på, men sånn er mitt liv innimellom.

i dag er derfor bildene av meg preget av både lite søvn og at jeg ikke har ordnet meg “what so ever”…

 

 

 

Når jeg får for lite søvn:

Det kan variere litt, da jeg noen ganger blir overtrøtt og super happy. Men stort sett blir jeg sur og grinete

 

Når jeg er lei meg eller stresset så blir jeg: 

Stress er min verste fiende. For jeg takler ikke stress i hverdagen. På jobb er jeg jo i en rolle og takler stress veldig bra. Men privat takler jeg det super dårlig og blir lett sint og sur. Sjeldent jeg viser at jeg er lei meg. Utad ser jeg kanskje sur ut, da jeg prøver å dekke over det faktum at jeg bare vil gråte.

 

Mitt forhold til kjærlighet: 

Begynnelsen på året hadde jeg gitt opp å finne kjærligheten til ett annet vokset menneske. Jeg bestemte meg for å fokusere på kjærligheten til barna. Men da jeg traff Huseyin, fikk jeg tilbake troen. Nå tenker jeg at alt handler om å satse, jobbe og vedlikeholde, når det kommer til ett forhold.

 

Jeg tror på:

Tror at tilfeldigheter i livet kan forme din fremtid. Tror nemlig ikke at alt skjer av en grunn, men at når ting skjer, så forandres stien du følger og målet blir anderledes. Vi er nemlig ikke dømt til en fastsatt fremtid. For den lager du selv!

Tror og på gjenferd, ufo’er og at det finnes større makter der ute (Gud?).

 

Det som irriterer meg mest: 

Mennesker som tror de er bedre enn andre. Mennesker som lett dømmer andre og de som mener de har alle svarene!

 

Min favorittmiddag er:

Først og fremst biff med poteter, grønnsaker og saus. Men og taco, kjøttkaker og raspeballer.

 

Sist gang jeg gråt:

Tror det må være da meg og Amalie kranglet for noen dager siden. Ja, vi krangler til tider så mye at vi både kjefter, gråter og går vår vei, begge to. Men det er heldigvis sjeldent og går fort over. Ellers gråter jeg lett under filmer og nyheter!

 

Jeg er håpløs på å:

Ringe og sende meldinger. Vet ikke hvorfor, men har aldri vært flink på det. Noe Huseyin nå kjenner på, siden vi bor i hvert vårt land. I starten snakket vi sammen hver dag på telefonen. Men etter ett par måneder, så klarer jeg ikke å snakke på telefon hver dag, da det stresser meg. Betyr ikke at følelsene mine er noe mindre. Betyr bare at jeg lenge har vært utenfor comfort sonen min.

 

Siste personen jeg kranglet med:

Det må jo være Amalie det ❤️. Hun er datteren min og min beste venn. Men vi kan krasje godt nå som vi begge kan ha mangel på søvn.

 

0 kommentarer

Siste innlegg