En dag i mellom alt!

I natt hadde jeg fri fra jobb og fikk derfor sovet uten å måtte tenke på at jeg skulle på jobb neste dag (skal ikke på jobb før i natt). Og bare det å få den lille hvilepausen har gitt meg masse energi til å få unna en del ting jeg har tenkt på lenge.

I går gjorde jeg i tillegg ferdig forarbeidet til renoveringen av campingvognen og i dag dro jeg ut og kjøpte lekter, bjelker og isolering. Valgte å avvente med finerplatene til jeg har tatt opp det jeg nå har fått kjøpt inn, sånn at jeg får litt mer oversikt.

Kjøpte også noe som heter tec7 (trans 7 clear) som jeg skal bruke som lim innvendig for å slippe å skru så mye og for å redusere vekten på vognen. Litt skal selvsagt skrues på plass, men mye skal limes, slik det også var gjort i fabrikkstand.

Ellers har vi grillet, min sønn har hatt venner på besøk, de har badet i bassenget til naboen og vi har fått kost oss masse ute. Hüseyin er nå dratt på skolen og lillejenta og jeg tar oss en liten times tid på puten etter en lang og deilig dag. Senere blir det nok litt hagearbeid og avslapning, før barna skal i seng og jeg skal på nattevakt.

Denne uken har jeg forresten nattevakter hver dag, utenom en. Først to nattevakter, en natt fri og så 4 nattevakter på rad etter det. Deretter kan jeg sove en natt før jeg skal jobbe dagvakter og kveldsvakter i min opprinnelige friuke. Så det er ikke mye tid igjen til å jobbe på campingvognen. Men jeg har bestemt meg for at jeg bare må finne energi til det innimellom vaktene og få gjort ferdig veggen i løpet av denne uken.

Bilder fra Tyrkia. Fine mannen min før han flyttet til Norge.

Ligger ved siden av en sovende frøken lillejente, så får ikke lagt ut bilder av campingvognen. Har heller ikke tatt bilder iløpet av dagen som jeg kan bruke i dette innlegget. Men i morgen skal jeg komme med et innlegg som viser hvor langt jeg er kommet på vognen og hva som er blitt gjort så langt.

 

Nyt dagen ❤️

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – NY INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT metteask – (reklame) NETTBUTIKK HER

 

 

2 kommentarer
  1. Så flink du er Mette! All respekt for deg som mamma, kone, omsorgsarbeider, snekker, gartner, maler osv! Tror nok at mange er misunnelige på hvor driftig du er, og at du setter deg mål som du når også! Janteloven.. Lykke til med alle prosjekter! Men husk å ta deg litt tid til deg sjøl og..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg