En natt på hotell i Tyrkia!

(Fortsettelse på DETTE innlegget.)

 

Huseyin (kjæresten min altså), hadde gjort forarbeid for meg, da han vet hvor stresset jeg blir på flyplasser. Så jeg fikk en melding hvor det stod hvor jeg skulle gå, for å finne frem til innlands og til riktig gate. Men da jeg kom inn på flyplassen ble jeg allikevel forvirret og endte opp med å følge alle foran meg. Stod i en lang kø, før jeg kom frem og skulle gå igjennom kontrollen.

Men jeg hadde ikke billett og ble selvfølgelig bedt om å gå ut av køen og ordne billett. Så jeg gikk ut og prøvde å finne ett sted hvor jeg kunne få billetten min (sjekke inn). Fant en bås med Turkish Airline og de fortalte meg at jeg enda var på utland og ikke på innland, der jeg skulle. Så da tok jeg opp telefonen og fulgte forklaringen til kjæresten min. Noe jeg skulle ha gjort fra starten av!

Det tok meg ca 10 min å gå igjennom flyplassen, for å komme til innlands. Men jeg fant frem og jeg fikk sjekket inn.

Her måtte jeg vente til klokken 06:00 neste dag, før flyet mitt gikk. Altså måtte jeg “overnatte” på flyplassen i ca 7 timer. Men jeg fikk jo ikke til å sove, da det var en del andre folk der i tillegg til meg. Så det ble mitt andre døgn uten søvn.

Det var kun to andre utlendinger på flyet videre og de var sammen og ikke alene slik som meg. Så følte meg litt synlig der jeg gikk med mitt lyse hår og uten noe for å dekke det til. Men flyturen gikk kjempe fint og jeg fikk sovet en del.

Landet i Adıyaman ca kl 08:00 og fikk litt sjokk da det utrolig nok var enda kaldere her, enn det var i Istanbul. Faktisk kjennes det kaldere ut, enn det er i Bergen på denne tiden.

Jeg så kjæresten min med det samme jeg nærmet meg utgangen og gikk ganske fort mot han. I mitt hode var klem og kyss, det som føltes rett ut. Men han unngikk kysset uten at det var noe særlig synlig for andre og sa at her er det mange som ser.

Da kom jeg på at det er strengere her og at vi ikke kan vise følelser ute blant folk. Så vårt første kyss etter 4 måneder fra hverandre, ble ikke før vi stod i heisen på hotellet. Det var nemlig ektemannen til søsteren som kjørte oss. Så vi kunne ikke kysse i bilen heller.

Vi har stort sett bare vært på hotellrommet etter vi kom hit. Men vi tok oss en tur ut og spiste middag og for at jeg skulle få se byen. Kjøpte blant annet frukt og noe annet, blunk blunk, som jeg vil vise i neste innlegg.

Fikk og flere gaver av min kjære da jeg kom hit. Både en stor bukett med blomster, ett smykke, en lue og ett hodeplagg søsteren hans har håndlaget til meg. Hodeplagget skal jeg bruke når jeg er hjemme hos familien hans.

Ja, det må jeg fortelle dere. Da han skulle booke hotell, fikk han litt problemer siden vi ikke er gift. De har nemlig strenge regler om det her. Så han ble bedt om å vise ekteskapspapirer. Men til slutt fikk han booket rom på dette hotellet, med lovnader om at vi snart skal gifte oss.

Men det var bare en natt vi skulle være på hotell. En natt, bare oss to, før vi i dag reiser hjem til den lille bygden hans og skal bo i familiehjemmet hans, sammen med moren, faren og søsteren.

Det å treffe han igjen var egentlig veldig rart. For det føles ut som vi ikke har vært borte fra hverandre. Altså er alt AKKURAT slik det var sist vi var med hverandre. Noe som var veldig deilig og som gjorde alt mye lettere.

Men nå er jeg kommet hjem til familien hans og har truffet svigerforeldrene mine. Hvordan det gikk skal jeg fortelle dere i morgen.

1 kommentar

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg