Endelig – Get the style

Reklame | Jotex.no

Hei dere.

Dette har jeg virkelig ventet på og er super glad for å endelig kunne fokusere mer på interiør og møbler i samarbeid med Jotex.no fremover. For selv om jeg har hatt veldig lite interiør på bloggen min, så er det faktisk en av mine største hobbyer.

Jeg har dessverre ingen rabattkode kode å gi dere enda, men vil tro at jeg vil få laget en til dere etterhvert. Så det er bare til å følge med!

Sengegavel finner du HER, sittepuff finner du HER, gulvteppe finner du HER, gull brett finner du HER, gull lampe HER og sengepakke HER.

 

I dag har jeg vært inne på Jotex sine nettsider og funnet utrolig masse jeg ønsker meg både til stuen og til soverommene her i huset. Noe er kommet på ønskelisten og noe er faktisk alt blitt bestilt.

Det er nemlig en helt fantastisk følelse å bytte ut interiør og møbler som begynner å bli ganske så slitt, med noe nytt og fresht.

Jeg har valgt å bytte ut spisestuestolene mine som jeg vil tro er blitt ca 6 år gamle. Planen min er at Amalie kan overta mine, ettersom de fremdeles ser bra ut og er av god kvalitet.

 

Gleder meg til å få inn mer mørkere farger i interiøret mitt
Se så utrolig nydelige disse stolene er da! Trykk HER for å komme til disse stolene jeg har kjøpt.

 

For nå som Amalie flytter ut vil jeg kunne vise dere mer fra huset mitt fremover. Så det tror jeg blir veldig bra og ikke minst veldig gøy.

Trykk HER for å komme til Jotex.no.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg