Endelig litt eventyr med spenning

 

 

Noe av det beste min sønn og jeg gjør sammen er å ha filmkveld om kvelden og kose oss med noe god mat foran TVen. Da pleier vi å krype under teppet i sofaen etter vi har spist og bare sitte ved siden av hverandre og leve oss inn i filmen.

Som ofte velger min sønn filmer jeg egentlig ikke har så mye glede av. Men det er viktig for meg at han får velge film, selv om det ikke er det samme som jeg hadde valgt.

Flere ganger har jeg foreslått Harry Potter, men han har aldri hatt lyst til å se de filmene… Før nå!

For endelig sa han ja til å se den første filmen til Harry Potter og han elsker den, akkurat slik jeg forestilte meg at han ville gjøre. Så nå koser vi oss med den første filmen og har alt bestemt oss for å se nummer to i morgen.

Er utrolig deilig med slike rolige helger hvor vi bare slapper av og koser oss sammen som mor og sønn.

Håper dere har en fantastisk lørdag.

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

4 kommentarer
    1. Like utenfor London har de eget studio med Harry Potter , etter alle filmene hadde d vært en plass jeg hadde ville tatt med sønnen din. Mine unger hadde stjerner i øynene der. Og d var buss fra London å dra dit. Så en gang i fremtiden så anbefales det. Ellers ønsker jeg dere ei riktig god helg. Det fortjener du etter d travle livet og alle utfordringer og de spennende og skumle nyhetene som kommer. Jeg håper på et stort smil og et positivt svar om besøk av ektemannen din. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Gode klemmer fra Synnøve

    2. Harry Potter filmene er virkelig unike i hht hvordan de er like fengende for barn som for voksne! Til tross for at jeg aldri hadde lest noen av bøkene, og jeg var voksen da filmene kom, ble jeg umiddelbart ‘blod-fan’.
      Nå skal det sies at det som allerede syntes som kjempeunderholdning fra starten av, for meg faktisk skulle vise seg å bare bli bedre og bedre utover i serien etterhvert som det virkelig begynte ‘å dra seg til’, for å si det sånn. Jeg kjenner jo ikke til hvor var din sønn er i forhold til ting som kan syntes ‘skummelt’, men generelt så er jo de første filmene som kan sies å være familiefilmer i sin fulle betydning, da de siste syntes i overkant både skumle og kompliserte for de minste..

Siste innlegg