Et fantastisk tilbud.

 

Da er vi endelig hjemme etter en lang dag hvor vi egentlig ikke har gjort noen ting, samtidig som vi har fått gjort mye!

For vi har gjort lite til ingenting fornuftig i dag, om jeg ser på innkjøp og forefallende arbeid. Men så har vi virkelig fått brukt tiden godt om jeg ser på kvalitetstid og familietid. Noe som selvfølgelig er mye viktigere enn alt det andre.

Først hadde min sønn og jeg en rolig morgen der vi blant annet så på den samme tegnefilmen som vi leide til filmkvelden i går kveld. Den var nemlig gøy at min sønn bare måtte se den en gang til, før tiden var ute og han ikke fikk sett den mer. Vi leier stort sett alltid film på altibox og der tror jeg filmene er tilgjengelig i 24 timer etter du har leid noe.

Deretter dro vi for å hente Amalie og tvillingene i leiligheten for å ha en skikkelig familiedag uten noen andre enn bare oss fem.

Amalie tok seg en tur innom barnas hus for å kjøpe noe yttertøy til tvillingene, før vi kjørte videre til IKEA for å bruke dagen vår der.

Hadde ingen planer om å kjøpe noe, så vi dro egentlig kun for å spise middag ettersom det er høst tilbud denne uken.

Tilbudet:

Vet ikke om tilbudet er lokalt for Bergen, men her koster det iallefall 199 kroner for en familie med 2 voksne og 2 barn. Dermed kjøpte vi altså høstmiddager for 4, en ekstra barnemiddag og dessert til oss alle.

Tvillingene elsket middagen og kunne ikke få maten servert fort nok og hadde garantert spist en porsjon til, om vi hadde tilbudt dem det. Men vil tro at med én barneporsjon hver, én hotdog på deling (Amalie tok av skinnet på pølsen) og litt veggis, så har de fått godt med mat alikevel.

Etter middagen og før vi kjøpte hotdog og is, ville min sønn besøke barneparken for å være litt sosial og for å få ut litt energi. Han er egentlig blitt for stor, så dette var siste gang han får være der. Dermed tror jeg han syntes det var ekstra viktig å gå der i dag.

Mens vi ventet på min sønn i barneparken, tok Amalie og meg en liten runde igjenom butikken for å se om vi fant noe. Tvillingene sjarmerte alle de så (som vanlig) og koste seg masse mens vi gikk rundt å så på ting. Vurderte å kjøpe noen planter til Amalie sin nye leilighet, men endte opp med å ikke kjøpe noe som helst.

Alt i alt har dette vært en fantastisk dag, hvor vi har fått vært sammen slik vi opprinnelig er vant til å være – bare oss fem! Noe jeg tror er viktig at vi fortsetter å gjøre innimellom fremover også. At mennene får vente hjemme og at vi får litt egentid sammen som bare familie.

I morgen skal jeg gjeste på en gruppe-snappchat, skal innom NAF og ellers bare kose oss sammen, bare min sønn og jeg.

 

Håpe dere også har hatt en fantastisk dag.

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg