Fantastisk dag

Reklame | Sparkjøp

Akkurat nå ligger jeg sammenrullet som en forvirret reke på sofaen og nyter følelsen av å være så mett at det gjør vondt. Det er nemlig lenge siden jeg har spist så mye som jeg har gjort i dag og det føles godt å være tilbake som det matvraket jeg er.

Dagen i dag har vært fin og vi har kost oss masse. Det går litt tregt med meg på grunn av svangerskapskvalmen, men min sønn er helt fantastisk forståelsesfull, tålmodig og ikke minst omsorgsfull. Så jeg får både tid til å gjøre alt i mitt eget tempo og han passer på meg hele tiden.

Jakken er fra Sparkjøp. TRYKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL JAKKEN I NETTBUTIKKEN

Om ca 2 uker reiser jeg til Tromsø med resten av gjengen fra Anne Brith Influencer program og gleder meg helt villt til alt vi skal oppleve. Jeg skal bo på rom med herlige Wenche Larsen og vi skal både på kurs og “rødløper” fest.

Det kommer til å bli en helt fantastisk opplevelse.

Om 3 uker skal jeg ta tidlig ultralyd. Hadde først planer om å droppe det, da Hüseyin og meg ville gå på ultralyd sammen, og han er ikke her på den tiden. Men på grunn av at jeg har blødd litt, følte vi at det beste var å gå på begge ultralyden alikvel.

Men nå skal jeg på nattevakt, så da snakkes vi i morgen.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

11 kommentarer
  1. Jeg også begynte å blø i mitt svangerskap. Ble livredd for at jeg hadde mistet babyen og tro til sykehuset i Alanya da jeg var der hos kjæresten min. Fikk beskjed om at grunnen til at jeg hadde begynt å blø var fordi jeg stressa for mye og fikk beskjed om at alt var fint og at jeg måtte slappe av. Kan være grunnen til at du også har blødd litt.
   Dere kan jo snakke med video under den første ultralyden, så får han på en måte vært med.🙂

   1. Ja, det kan godt hende at det er stress som har på påvirket også ja. Jeg er opprinnelig ikke en stressende person, men med alt som har skjedd dette året, har jeg nok stresset en del. ❤️

  2. Så fint at du har en slik omsorgsfull sønn. Sikkert god oppdragelse 😀Godt å høre at du takker ja til tidlig ultralyd. Tror du slapper litt mer av når du ser at den lille har det bra❤

   1. Ja, det blir godt å se at alt forhåpentligvis ser bra ut. Men trist at ikke Hüseyin kan være med på den første ultralyden.

  3. Tenker, og tenker igjen. På din kjære, som er på den «andre siden av kloden» Tenker på hva han tenker, å ikke sitte å holde rundt, leser på internettet.. det tenker jeg på akkurat no..

   1. Han savner meg svært mye og skulle ønske vi kunne vært samme i denne tiden. Det er tungt for han å ikke kunne støtte sin kone og være med i det daglige med alt av oppturer og nedturer.

    Det er også veldig tungt for meg å ikke ha han her, men håper vi kan få ett par måneder sammen snart 🙂

Siste innlegg