Forbanna og lei. -utblåsning!

Vet dere, jeg kan også bli forbanna. Jeg kan føle at ting blir for dumt og selv om jeg da i utgangspunktet ikke gidd å gi det noe oppmerksomhet, så føler jeg at det blir så idiotisk at jeg ikke klarer å la være!

Så derfor sitter jeg her og skriver innlegg dagen etter jeg skrev at jeg mest sannsynlig ikke kom til å skrive noe mer før fødselen.

Bilde fra den tiden jeg var mye hos min mann i Tyrkia og kritikerne mente at min mann var kontrollerende fordi JEG valgte å gå med skaut. Nå er dette snudd og jeg blir fremstilt som det kontrollerende 🤷🏼‍♀️

 

Grunnen til dette innlegget er at fremmede på anonyme forum tydeligvis ikke klarer å lese det jeg skriver uten å måtte fremstille min familie som noe negativt og rakke ned på de menneskene jeg elsker over alt på jord.

Okey… Da får jeg bare hoppe i det.

Min datter flyttet hjem igjen på min invitasjon etter jeg hadde informert Hüseyin om det. Han husker at jeg allerede fra dag én av sa at barna mine alltid vil komme først, så det har han respektert og forstått helt fra begynnelsen av. Grunnen til at min datter fikk tilbudet om å flytte hjem var mange og det må være forståelse for at noe av det må få være privat da det handler om henne og ikke om meg, som faktisk er bloggeren her.

De grunnene jeg kan gi er at jeg som mor ønsker å hjelpe henne med egenkapital til bolig. Det ønsker jeg uavhengig om hun vil kunne få lån på hele kjøpesummen eller ikke. Jeg har altså invitert henne til å bo gratis hjemme i 1-2 år fordi Hüseyin enda ikke bor her og både Amalie og meg kan I tillegg ha støtte i hverandre i den neste tiden hvor vi begge er alene med små barn. Hüseyin bor i Tyrkia, vi skal søke om familiegjenforening. Men det tar opp til 12 måneder på å få svar og nå med Corona blir det enda mer forskjøvet.

Amalie ble singel (går ikke i detalj. Exen var ikke barnefar). Hun fikk det tøft med å betale både leiligheten, mat, regninger og alt annet alene etter de gikk fra hverandre (uten at hun måtte ta av sparepengene sine). Leiligheten er derfor sagt opp og datoen for å flytte ut alt av møbler er nær. Hun har nylig fått mindre inntekt da permisjonen hennes er gått ut og hun ikke har barnehageplass og jobb før i august. Hun er min datter og jeg som mor ønsker å stille opp for henne og tvillingene. Hun er absolutt ikke et dårlig menneske for å takke ja til dette tilbudet.

Hvordan vi ordner oss her hjemme er mine forslag da jeg ønsker at ALLE involverte får det best mulig. Jeg vil at Amalie, tvillingene, min sønn, Hüseyin og meg selv får det så godt som mulig i den situasjonen hvor vi alle bor i samme hus (Hüseyin er kun på besøk frem til familiegjenforening er søkt og godkjent). Jeg har satt meg inn i hver enkelt av oss sin situasjon og ser hva som må til for at dette vil fungere over lengre tid for alle sammen. At Hüseyin må informere Amalie før han går ned hvor hun og tvillingene oppholder seg, men ellers kan gjøre som han vil, er lite å ofre! At min datter ikke kan gå opp uten å informere, er akkurat det samme. Det tar noen par minutter å sende en melding!

Hüseyin føler seg alt hjemme og er blitt glad i absolutt alle som bor her. At jeg skriver om de få tingene som kan være utfordrende i denne bo situasjonen, betyr ikke at noen av oss har det vanskelig eller vondt. Hvorfor noen absolutt skal tenke enten-eller er for meg helt hull i hodet. Jeg leser hva som blir skrevet og tenker «jeeeses….så glad jeg er for at de ikke er i familie med meg». For hos oss hjelper vi hverandre ut, vi respekterer hverandre, vi stiller opp for hverandre, vi snakker sammen, finner løsninger og vi gjør alt vi kan for å glede hverandre.

Min datter er en av de fineste menneskene jeg kjenner. Hun har et stort hjerte, god forståelse, masse empati, absolutt ikke bortskjemt og det finnes ikke et vondt bein i kroppen hennes. I tillegg har jeg en like fantastisk sønn og en like fantastisk mann.

Vet dere, I dag er første gangen jeg virkelig vurderer å slutte å blogge. For akkurat nå er jeg drit forbanna og lei av at andre skal snakke negativt om de jeg elsker. Spesielt siden det som blir skrevet er så hinsides feil som det kan bli.

Mine barn er mine barn og jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for at de skal ha det så godt som mulig og få den beste starten på livet. Jeg stiller opp for barna mine og jeg gjør det fordi JEG ØNSKER DET. Hvordan noen klarer å snu det til noe negativt er over min fatteevne og jeg er overlykkelig over at jeg har akkurat de menneskene i livet mitt som jeg nå har.

Min sønn og jeg ❤️
Mine barnebarn og meg ❤️ De er nå 1 1/2 år.

 

 

Hüseyin er min mann og er helt fantastisk som menneske. Jeg forstår mer og mer hvor heldig jeg er som har endt opp med AKKURAT HAN. Han har det ikke vondt, lider ingen nød og føler seg absolutt ikke som en ubuden gjest her hos oss. Selv om han ikke bor her enda, så føler han seg hjemme og trives veldig godt.

Vi som familie har funnet den beste løsningen for oss og vi er alle enige i hvordan vi skal ha det. Jeg er den som har invitert min datter hjem og det er meg som har kommet med forlag på hvordan vi skal løse bo situasjonen. Så har vi sammen (alle sammen) blitt enige om at vi gjør det sånn nå og så ser vi hvordan det fungerer underveis. Jeg har tenkt på absolutt alle involverte og det er ikke synd på noen av oss. Hüseyin er takknemlig for at jeg ikke er alene når han er i Tyrkia, min datter og jeg hjelper hverandre og min sønn har det godt, selv om han må venne seg til å ha to aktive gutter i hus.

Nb. Jeg har aldri fått hjelp til å skrive noen innlegg, så det å prøve å fremstille meg som uintelligent og si at noen andre må ha skrevet innleggene hvor jeg har skrevet om Anne Brith Influencer program, er så lavmål som det kan bli.

Om jeg trakker noen på tærne med dette innlegget, så får jeg gjøre det. Men jeg har en grense som alle andre og det sammen med graviditet, lite søvn og vondter gjør at jeg nå måtte ha en utblåsning.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

31 kommentarer
  1. Jeg synes det er fantastisk at du stiller opp for barn og barnebarn, jeg hadde gjort akkurat det samme 🙂 I min verden kommer også datteren min alltid først, uansett hva.

  2. Jeg har ikke for vane å kommentere på blogger, men her måtte jeg virkelig det.

   Det du gjør er helt fantastisk, og det er bare så positivt og herlig å se at dette fungerer for dere. Min mor og stefar gjorde det samme for meg da jeg ble alenemor for min datter. Jeg fikk lov til å bo hos dem gratis for at jeg skulle kunne sikre en tryggere og mer stabil fremtid for oss. Jeg fikk muligheten til å spare opp til egenkapital, og det kommer jeg for evig til å være takknemlig for. Det er nettopp det familie er til for, og skal ikke tas for gitt. Og det gjør ikke meg til et dårligere menneske av den grunn.

   Så tusen takk Mette, for at du gjør det samme for din familie! Det er bare helt nydelig det du gjør, så ikke bry deg om alle nett trollene!

   1. Så fantastisk å lese ❤️. Det å kunne hjelpe og det å få hjelp av familie er fantastisk og gjør godt for alle parter. Har en muligheten til det, er det jo ingenting som er bedre 😍. Jeg ønsker å gi alle barna samme mulighet, så det jeg gir til eldste må jeg også kunne gi til de neste. Det å la barn bo gratis hjemme er for meg den letteste måten å kunne gjøre dette på. Drømmer om å være så mye til hjelp at alle barna mine kan få kjøpe seg bolig uten å svømme i lån. Lån blir det jo selvfølgelig uansett, men å kunne ha en 400 000 til 500 000 i egenkapital gjør mye ❤️.

  3. *gjeeesp*

   Likte bloggen din før Mette, men nå det blitt så mange detaljer og gørgende kjedelig at jeg seiler videre til neste havn

   Lykke til med fødselen.

  4. Jeg synes du Mette fremstår som en kjempesnill, omsorgsfull og kjærlig mamma til dine unger, og du elsker dem høyt, og du er rett og slett god mot H som jeg ser og forstår at du elsker av hele ditt hjerte <3 🙂

   Vær så snill la ikke de mobbende hyenene på kvinneguiden vinne. Det fortjener de aldri i verden. De som skal tape er disse hyenene på kvinneguiden.

   Blogg klem fra Toril og kattene

  5. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at de gamle sladrekjerringene og ondsinnede jentene fra skolegården har flyttet inn på nettet istedet. De strør om seg med all den eder og galle som de alltid har gjort, men har nå fått et enda større nedslagsfelt. De har ingen edle motiver, og dermed er det også nytteløst å appellere til dem. De eneste du kan håpe å nå ved å forsvare deg, er de som lar seg påvirke av dem, men det kan lett bli til at du kjemper som kjerringa mot strømmen, og mitt råd er at det ikke er verdt det. La heller være å lese det de skriver, så du slipper å få sinnet og sjelen din forgiftet. Noen ganger er det faktisk bedre ikke å vite – de har jo ingen direkte påvirkningskraft på livet ditt om ikke du lar dem få det (med unntak av meldingen til barnevernet da …)

  6. Alle normale, oppegående folk ser at du er en god mor til dine barn. De som ytrer sine meninger på anonyme forum har for det første ALT for mye fritid. Og for det andre sier det så mye mer om dem enn om deg. Skjønner at det er kjipt å lese dritt om seg selv.. men noen vil alltid være ute for å ødelegge.
   De farligste menneskene er de som ytrer sterke meninger om ting de egentlig ikke vet en dritt om 🤫
   Ha en fin dag, ønsker deg alt det beste ❤️

  7. Du virker veldig snill og godhjertet Mette, prøv og ikke bry deg.

   Ser dere ser serie, har du noen Tyrkiske serier eller filmer og anbefale?
   (Har ett håp om og lære litt mer Tyrkisk med og se på noe i tillegg til duplingo.)

   1. Husk Mette, at det sitter troll rundt omkring. Som regel er de arbeidsløse/arbeidsskye og fulle av hat. Ikke ta deg nær av sånne, de er ikke verdt det. Stå på!!!!

  8. Bare tenkte på Amalie, hun får vel kontantstøtte? Ca 14000 pr mnd for to, til de er 2 år. Er bestemor til tvillinger, og mor valgte å være heime med gutta til de var 2 år. Slapp stress ; barnehage, ut om morgenen osv.

  9. Kom over dette innlegget på annen blogg, og d får jeg meg til å lure, er d samme folka som plager vettet av alle bloggere? De er så forbasket ødeleggende. Kjenner jeg blir både sint og lei meg på dere som blogger om vanlige liv, så skal disse som absolutt skal komme med negative kommentarer ødelegge. De har jo ikke peiling på hvordan livet til de som blogger er, kun et utsnitt.

   https://smabarnsforeldre.blogg.no/na-er-det-faktisk-nok.html

   Klem fra Synnøve ❤️

  10. Lev ditt liv, skriv DIN blogg, glem kritikerene. Se etter positive kommentarer, overse de vonde. Du er fantastisk 👍❤️Klem fra Synnøve

  11. Veldig trist hvordan folk kan oppføre seg.
   Kanskje du skal slutte å lese om deg selv på ulike forumer ?

  12. Først skriver/blogger du om ting ned til minste detalj, så blir du forbanna for at folk diskuterer det du deler offentlig.
   Er det at de diskuterer det som er problemet, eller at de diskuterer det anonymt?

   Jeg er en av de som liker deg veldig godt Mette, å har forsvart deg mang en gang rundt om.
   Men å bli forbanna over at folk faktisk “snakker” om alt du blogger om ned til minste detalj blir for dumt. Det er faktisk du som legger ut all den infoen folk får tilgang på. Det er du som utleverer mann og barn, å da blir ansvaret liggende på dine skuldre.

   Du har vært “ekstrem” til å detalj blogge den siste tiden, gir offentligheten tilgang på lang mer enn det som er bra. Så akkurat på det her tror jeg nok du må gå i deg selv.

   1. Kristin: Mette må få lov til å gjøre nøyaktig hva hun vil, og det er hennes blogg! Når Mette har en personlig blogg er det naturlig å fortelle om familien sin.

    Det at Mette er personlig er ingen unnskyldning for å godta den lavmålte og fæle anonyme nettmobbingen som foregår av Mette på tråden om henne. Jeg satte meg ned og leste tråden, og jeg tok meg god tid. At det går an at anonyme sitter og skriver og uttaler seg om hva andre mennesker holder på med. Ingen tvinger noen til å følge Mette, og det er kun de som følger Mette som irriterer seg over det Mette gjør og skriver som har et stort problem, og ikke Mette selv.

    Jeg skjønner Mette godt at hun er forbanna, for det får da være måte på fæl anonym nettmobbing! Hvis jeg hadde sittet slik anonym og uttalt meg om en blogger på nettet på den måtte hadde jeg skjemtes. Håper virkelig ikke de er voksne med unger, for da er de ikke gode forbilder.

  13. Jeg føler med deg <3 <3 <3 Kjempebra at du står opp og sier fra!

   Mobbeklanen på kvinneguiden må begynne å se seg selv i speilet. Jeg blir fysisk kvalm, uvel og rett og slett forbanna når jeg leser hva "hyenene" skriver om folk de ikke kjenner! Vi er flere som har gått sammen, og vi er flere som har har anmeldt kvinneguiden på politiets nettside når vi har sett stygg mobbing på kvinneguiden.

   Den oppførselen de holder på med i sin såkalte "kritikk" er så lavmål, og den unnskyldningen om de som blogger må tåle å få kritikk! De hyenene på kvinnegudien vet ikke hva kritikk er. Den unnskyldningen om at bloggere må tåle å få kritikk er bare en idiotisk unnskyldning for å skrive stygge ting om bloggere/influecere!

   Saklig kritikk er en ting, men når det går på deg som person er det slett ikke greit! Særlig når de blander inn familien din i tillegg! Det er ikke greit!

   En av bloggleserne mine skrev en kommentar under ett innlegg hvor bloggeren fortalte at han/hun ble anmeldt for underslag da han/hun åpnet en spleis for å få penger nok til dyr tannbehandling. Jeg blir ikke overrasket, for jeg har sett hyenene sitte å oppmuntre hverandre om å ringe barnevern og dyrebeskyttelse m.m. Jeg blir så kjempesint og lyne hakke forbanna!

   Jeg føler med deg, og jeg tar ikke fem flate øre å si min mening om mobbeforumet på kvinneguiden hvor hyenene hyler i kor om mennesker de ikke kjenner personlig!

   Ikke slutt å blogg. Da vinner mobberne, og må de ikke få lov til!

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

   1. Hyenene på Kvinneguiden er stort sett oppegående mennesker som har rystet bloggerbransjen til å slutte med barneeksponering – slurve med reklamemerking – reklame for tvilsomme produkter – fått en stopper for kroppspress – forbud mot reklame kosmetisk kirurgi.. osv osv.. Hyenene på Kvinneguiden er på en måte Bloggeres Medietilsyn 🙂

    1. Hyenene på kvinneguiden er langt fra oppegående mennesker. De er noen store anonyme nettmobbere som ikke har et liv uten om å sitte og følge med bloggere/influencere på deres sosiale medier for etterpå å løpe rett inn på det forbanna forumet og mobbe, latterliggjøre, håne, hetse, konspirere, sette ut rykter og sette ut løgner som om de skulle kjenne vedkommende personlig.

     De er hyener over uskyldige ofre som har valgt en hobby, nemlig å blogge og fortelle om livet sitt. Selv hadde de aldri turt å blogge om livet sitt. I stedet er de så feig at de slenger dritt om andre mennesker.

     Hvis de har klart å få forbud mot reklame for kosmetiske behandlinger er det bra, men det er kun det eneste.

     De har ingenting med hva andre bloggere måtte foreta seg om de ønsker å dele bilder av sine unger på bloggene sine. Det er deres egne unger, og de bestemmer selv om egne unger! Alle foreldre kan tenke selv hva de ønsker å gjøre!

     De er langt fra oppegående mennesker når de sitter som anonyme hyener i trådene dag ut og dag inn og lar seg irritere over det minste lille ting. Forferdelig er det. Skamme seg burde de.

     1. Hyenene på Kvinneguiden har gjort en fantastisk god gjerning for barn og ungdom. Satt flombelys på utagerende , selvopptatte foreldre..

      1. Bien: Ingen har rett til å sitte på den høye hest å dømme foreldre som ønsker å dele bilder av ungene sine på bloggen sin! Som en av bloggsjefene på blogg.no skrev i en kommentar da dette ble tatt opp hos en tidligere blogger at det er ikke straffbart, og da kan ingen stille seg som dommer over hva foreldre velger å gjøre på sine egne blogger. Hvis de vil dele bilder av sine unger på bloggen sin så er det kun opp til foreldrene selv, og ikke fremmede som er feige mobbene hyener på et diskusjonsforum.

       Tanken på disse anonyme og mobbende hyenene gjør meg lyne forbanna!

     2. Takk Gud og Jesus for Kvinneguiden.. en korrigerende og veldig viktig omsorgfaktor for spesielt barn og unge denne cyber blogger verdenen 🙂

  14. Jeg synes det er supert slik du gjør det, viser at det er mulighet for å løse ting sellom man er mange! Jeg skulle ønske mine foreldre gjor det samme for meg når jeg var alene med små. Det vil alltid være en fordel for Amalie å ha godt med penger på en sparekonto, uavhengig om hun får alt lån i husbanken eller ikke. Ting i hus blir ødelagt, å da er det godt å ha ekstra penger!

   Forstår ikke hvorfor folk føler at det er Ok å skrive drit noen sted. Såklart reagerer jeg også på ting som jeg leser (ikke bare hos deg), men alle mennesker er ulike, og det er ikke våres problem å legge seg opp i hva og hvordan andre gjør tingene sine. Man kan helle holde det for seg selv, eller bare prate med venner om det. Kommer ikke noen vei av å skrive rundt på anonyme forum… Heier på deg Mette, og din familie<3 fulgt deg siden starten, og du er så modig!!

  15. Hadde tenkt å skrive noe morsomt om bildene av deg og dine små. Men ble faktisk trist og kanskje litt oppgitt. Vet du følger rådene fra all ekspertise som advarer mot eksponering av barn, og det er fint. Men… unnskyld meg, bildene minner meg om det man ofte ser i media, de identifiserer “forbryteren” sladder de uskyldige som er med på bildet.

   Min mening er at denne form for eksponering er verre for barnet, en om du fjerner sladden. Enten eksponerer man 100% og står for det. Eller ikke eksponerer i det hele tatt, hverken med sladd eller bilde av bakhodet. Som sagt, det er min mening.

  16. Jeg gir deg noen gode råd, og det er ikke kritikk. Jeg synes du bør slutte med å blogge på detaljnivå om hvordan dere ordner dere praktisk hjemme. Ta bare det «overfladiske» som ingen «kan ta» deg på.
   Da mater du ikke de rundt på forskjellige forum

   Og for din egen del, fjern linkene fra diverse forum, slutt og lese om deg selv.

   1. Enig med Trude. Alt er så detaljert. Det blir for mye. Hvis du ikke tåler at folk reagerer på det, så logg deg av Kvinneguiden. Du legger opp til det selv med måten du skriver på.

    1. Jeg har fulgt bloggen din fra din første reise for å besøke mannen din. Men jeg er helt enig i disse over, når du skriver alt på detaljnivå (informasjon ingen har rett på å vite) så legges det opp til egne tolkninger og reaksjoner av dette. Eksempelvis informasjon om han spiser svin eller ikke, hvordan løsning/bosituasjon dere har valgt. Slike ting fører dessverre kun til spekulasjoner, og hvis disse reaksjonene blir for mye for deg å takle så råder jeg deg kanskje til å holde tilbake på alle smådetaljer om ikke alle trenger å vite? Ellers så liker jeg bloggen din veldig godt!

     1. Signerer disse over her. Unngå å dele de private detaljene, så får du sannsynligvis mindre analysering av innleggene. Samt la vær å lese på anonyme forum, hvis du ikke tåler det som står der.

      Du er sikkert ekstra sårbar nå som høygravid og hormonell. Jeg ønsker deg lykke til med det som venter 💗

  17. Amen! Du er kjempe dyktig Mette og så omsorgsfull for alle de du et glad i. Skulle ønske folk kunne slutte å bruke så mye energi og tid på å skrive negativt og vinkle alt negativt mot deg og dine. Dem får begynne å feie for sin egen dør først!
   Heier på deg og dine, og lykke til med fødsel❤️

  18. Synes folk bør ha respekt for dine og din families valg, så lenge det fungerer for dere så er det et godt valg 😊. Dere har en spennende tid i møte, ønsker dere alt godt 😊

  19. Du tråkket ikke på mine tær! Selvfølgelig gjør man det man kan for barna sine, uansett alder! Og jeg tror ikke du hadde falt for mannen din heller, hvis han ikke var inkluderende og forståelsesfull. Jeg syns det er fint at du blir sint av og til! Anonyme folk burde heller ta kontakt med deg, og få svar på det de lurer på.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg