haha, jeg ler meg ihel..

Herregud for en fantastisk dag det har vært i dag og hvor glad jeg er for at jeg prioriterte en hel dag sammen med Amalie og tvillingene. Vi vurderte litt frem og tilbake på hva vi skulle gjøre og bestemte oss til slutt for å pakke ned litt klær og lunsj, for å kjøre oppover mot fjellet.

For siden jeg blogger og Amalie har instagram, har vi begge nytte av å få tatt litt bilder nå som det er så fint vær. Så vi reiste opp for å finne vakker natur til å ha en photoshoot. Det første stedet vi fant var en strand vi fikk ha helt for oss selv og hvor vannet faktisk var veldig varmt. Så vi endte opp med å være der mesteparten av dagen og ikke finne flere steder, slik vi hadde planlagt.

Naturen var helt fantastisk nydelig og vi både badet (med klærne på) og slappet av på stranden. Fikk i tillegg tatt en del bilder som vi skal gå igjennom i morgen, for å se om noe kan brukes til kanalene våre.

 

Her er litt behind the scenes og photo gone wrong bilder..

 

Prøver hardt å se bra ut og dumper like godt rett ned i vannet..

 

 

Seeee så fantastisk flott natur det var der! Her er forresten Amalie etter hun hadde badet med alle klærne på og prøvde å bli tørr i solen, til vi skulle videre med bilen.

 

Middagen hadde vi egentlig tenkt å spise på en lokal kro oppe på fjellet der. Men siden vi ikke fant noe vi hadde lyst på i menyen, gikk vi heller bort til butikken og kjøpe middag i varm-mat disken.

 

Har kost oss kjempe masse og gleder oss allerede til planene vi har lagt for i morgen.

 

Natta.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER– SNAPCHAT mette.ask

9 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg