Her kan du spare masse tid og penger

Reklame | Nettbutikkinfo.no

Det er faktisk ikke så lenge siden vi fysisk måtte gå fra butikk til butikk for å finne det vi ønsket å kjøpe. Og ofte kunne nettopp det å gå fra den ene butikken til den andre gjøre det vanskelig å sammenligne priser for å finne det som var billigst eller best om det var noe spesifikt vi var ute etter. Selv husker jeg at jeg ofte kjøpte det aller første jeg fant, fordi det rett og slett krevde for mye å sammenligne samme produkt i flere butikker. Derfor har jeg elsket den luksusen med nettbutikker fra første stund jeg tok det i bruk. Det er nemlig befriende å kunne sitte hjemme i min egen stue og gå inn på forskjellige nettbutikker fra sofakroken. Det krever ikke noe ekstra energi og tiden en sparer med å bruke nettbutikker kontra å dra i fysiske butikker er fantastisk i en ellers travel hverdag.

Men jeg har ikke oversikten over hvilken nettbutikker som faktisk finnes der ute og synes til tider det er tungvint å søke opp forskjellige nettsider for å kunne sammenligne priser og produkter før jeg kjøper noe. Derfor falt jeg raskt for Nettbutikkinfo.

Nettbutikkinfo er nemlig en nettside med informasjon om både kjente og ukjente nettbutikker både i Norge og utlandet som selger produkter til oss her i Norge. Jeg har vært inne flere ganger og synes den er både oversiktlig og enkel å benytte seg av. Alt er satt opp i kategorier etter hvilken type bedrifter det er og hvilken produkter de selger. For eksempel har du alle interiør butikkene i samme mappe, alle klesbutikkene i en annen og mange flere plassert nedover, som gjør det både enkelt, oversiktlig og gøy å kunne sammenligne priser og produkter. I tillegg får du vite hvem som har inkludert toll og hvem som sender fra lager i Norge eller fra utlandet.

 

Enda bedre er det at Nettbutikkinfo har oversikt om hvilken nettbutikker som har salg og at en dermed lett kan finne frem til fantastiske tilbud, uten å måtte bruke tid og energi på dette selv. Nettbutikkinfo har nemlig gjort alt arbeidet for oss og vi kan bare trykke oss direkte inn via deres nettside. Videre har de delt opp salget i kategorier og du kan trykke deg inn på tilbud av klær, interiør eller det du måtte ønske, noe som er helt fantastisk for oss som liker å handle på salg.

Om du ønsker å komme rett inn til oversikten på salg kan du trykke HER.

 

 

 

Trykk HER for salg på klær og HER for salg på interiør.

 

Så har du planer om å handle i en nettbutikk, samtidig få en oversikt på hvilken nettbutikker som finnes, få vite hvilken nettbutikk som har toll, se hvor det er salg og enkelt kunne sammenligne priser og produkter, så er Nettbutikkinfo absolutt en av de beste nettsidene å besøke.

 

 

Trykk HER for å komme rett inn til nettsiden.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

2 kommentarer
    1. Hei! Har stilt dette spørsmålet flere ganger, men lurer på hvor du finner inspirasjon og handler interiør? Elsker stilen og interiøret du har hjemme hos deg.

Siste innlegg