Hverdag i kaos!

I dag stod jeg opp med én eneste plan, nemlig å gjøre akkurat denne dagen til en god dag. Det er grått og trist ute, så jeg bestemte meg for å fokusere på innehygge og på å få gjort ting inne.

Nå er jeg 32 uker og 3 dager (åttende måned) gravid og føler det veldig på kroppen. Jeg vagger som en skutt kalkun, har konstant halsbrann, vondt i ryggen om jeg står eller går for lenge, vondt i høyre hofte/lår om jeg sitter med vekt på den siden, har veldig lite energi og føler meg generelt bare veldig stor. Men bortsett fra alt det (ler litt for meg selv), så føler jeg meg egentlig veldig bra.

Snakket med Hüseyin i dag tidlig og han er som alltid like flink med å gi meg komplimenter. Forteller meg at jeg er vakker, at han savner meg, at han så gjerne skulle ha vært her og hjulpet meg, at han elsker meg og at jeg er nydelig med magen min. Han spør alltid om å få se magen og blir veldig glad om babyen er våken og vi kan se på bevegelser sammen. Tror det gjør det mer virkelig for han og at han trenger det siden han er i Tyrkia og ikke får vært delaktig i svangerskapet!

Vi har et lite håp om at han kanskje kan komme til fødselen. Tidligere var jo smittetoppen spådd til mai, men nå tror de at den kanskje kommer tidligere og vil komme i april. Så kanskje de har åpnet flyplassene og vil slippe han igjennom rundt den datoen vi først planlagte!? Men det må jo klaffe mellom to land som mest sannsynlig vil være på to forskjellige nivåer angående antall smittede, så håpet er dessverre ikke så stort. Men vi velger å fokusere på at ting kan løse seg og at det kan være en liten mulighet. Håp må vi ha..

Amalie og tvillingene har begynt å føle seg hjemme og hverdagen vår er blitt ganske lik slik det var før hun flyttet hjemmefra. Hun savner selvfølgelig kjæresten og leiligheten, men dette er den beste løsningen for oss alle. Det å bo i blokk øker smittefaren da alt av knapper, heiser, dørhåndtak og slike ting blir berørt flere ganger for dagen. Noe som førte til stress og litt styr når hun måtte handle mat med tvillingene som liker å trykke på knapper. Her hos meg er det kun vi som bor her og vi trenger dermed ikke tenke over smitte når vi er hjemme, noe som er veldig befriende.

Deilig med full fart her hjemme og ikke minst det å kunne få ha en så stor rolle i barnebarna sine liv. På dagene er det fullt fokus på de små og på kvelden pleier Amalie og meg å se på film og kose oss med noe ekstra godt. Ikke så bra for vekten til en snart høygravid mormor, haha. Men tror absolutt ikke vi er de eneste som unner seg litt ekstra nå i denne tiden.

Etter å ha pratet med Hüseyin tok jeg meg et langt boble bad mens jeg slappet helt av og deretter spiste frokost. Senere laget vi vaffler siden det er vaffeldagen og jeg tok meg en tur ut etter å ha vært hjemme i ca 1 uke. Måtte først en tur i leiligheten til Amalie å hente noen klær og annet småting, før jeg var innom posten (post i butikk) for å hente pakke. Ville helst vært hjemme hele tiden, men vi må tømme leiligheten før den blir leid ut til nye leieboere og vi må hente pakker som ikke kommer på døren.

Vaffelrøre uten melk, siden jeg var tom for det.

 

Vaflene ble kjempe gode. Oppskriften fant jeg på “Det søte liv” og du kan trykke HER for å bli satt over til nettsiden.

 

I morgen får vi mat leveranse fra matbutikken og vi skal få gjort litt her inne i huset. Tenkte å sette sammen babysengen som har lagt siden Hüseyin var her og begynne å gjøre det klart til babyen. Har forresten bestilt babyklær som kommer i posten, så nå er jeg snart i mål og klar til å få ny baby i hus.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

5 kommentarer
  1. Hei! Har bare lyst til å legge igjen en liten hilsen og fortelle at jeg synes du har en så flott mann. Har jo ikke møtt han, men ut fra hva du skriver her på bloggen høres han veldig god ut. F.eks i dag når du skriver at han vil se på magen og blir så glad når han ser liv. Ikke alle menn er like oppmerksom. Jeg håper resten av svangerskapet går godt og at pappaen får være med på fødselen ❤️

   1. Tusen takk ❤️ Ja, jeg har vært utrolig heldig med han. En ordentlig snill, god og kjærlig mann 😍. Han fortjener kun det beste og noen ganger har jeg sagt til han at han fortjener noe bedre enn meg. Da svarer han at det er opp til han å avgjøre hva som er det beste for han og at han ser på meg som den aller beste ❤️. Det er bare en av tingene han sier og gjør for meg 😍.

  2. Har du prøvd Rennies? Fastlegen min og apoteket godkjente bruk av den.. Virker på 2 sekunder iog varer lenge.. 🙌🙏
   Kan bestilles på nett.. Men eg har en ekstra pakke liggende uåpnet.. Eg kan legge den i postkassen din.. Eg vil ikke møte deg personlig nå (nå høres eg fæl ut) men er livredd pga mitt nyfødte barn

   1. Nei, det har jeg ikke prøvd. Snakket med de på apoteket om faren for å ødelegge spiserøret med halsbrann nå i svangerskapet. Det er snakk om så kort tid, så jeg trenger ikke kjøpe noe. Derfor tenkte jeg å spare pengene og samtidig da gå mindre ut blant folk. Forstår det med å møte meg personlig og synes ikke du høres fæl ut ❤️😜. Hadde gjort det samme selv. Jeg kan ikke vite om jeg er smitter eller ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg