Hvordan ser vi forskjell på tvillingene?

Reklame | Mimastjerne

Da vi var på sykehuset hadde Mathias og Thomas på seg hver sin lue i hver sin farge, hele tiden. Mest av alt fordi de var nyfødte og de trenger lue på hodet den første tiden. Men og fordi det var lettere for oss å se forskjell på de.

Den dagen vi skulle dra hjem, hadde Amalie ett hentesett til hver av de, som hun tok på. Vi klippet av båndene rundt føttene, men valgte å beholde båndet rundt armen. Vi hadde nemlig ikke lært oss å se forskjell enda, og var redd vi skulle blande de og ta feil.

Så vi beholdt det på frem til vi hadde lært oss å se forskjell på de. Noe som ikke alltid er så lett, ettersom de enda er veldig like.

 

De er toeggede tvillinger og er ikke helt like, men som søsken er de veldig like og vi må ofte se de ved siden av hverandre for å se forskjell. Thomas har blant annet ett litt smalere ansikt, mens Mathias har litt større øyne. Men jeg skal innrømme at jeg ofte har tatt feil og trodd jeg hadde Thomas når jeg hadde Mathias og omvendt.

Amalie har også tatt feil ett par ganger, selv om det ikke er like ofte som meg. Men heldigvis finner vi fort ut av det og ser hvem som er hvem. Andre som ser de på bilder og som kommer på besøk, har nok enda mer problemer med å se forskjell på de. Noe jeg kan forstå veldig godt.

Men så lenge vi ser forskjell når vi legger de inntil hverandre, så er jeg ikke redd for at vi blander de sammen. I tillegg har de begynt å vise forskjellige personligheter og ønsker nå som de vokser til. Som at Thomas liker å ligge på siden, mens Mathias liker å ligge på rygg med armene utslått.

Får ofte spørsmål om hvordan vi klarer å se forskjell på de og mange mener de ser ut til å være eneggede tvillinger.

Så i dag har jeg lyst å vise dere to fantastiske nydelige plagg vi fikk i posten til tvillingene. Vi visste vi skulle få ett plagg til hver av de, men hvordan de så ut, var en overraskelse.

 

 

Plaggene er håndlaget av Mimastjerne, som er drevet av en kvinne i Os, litt utenfor Bergen. Hun er utrolig dyktig og lager håndlagde produkter på bestilling. Både syr, broderer, strikker , hekler , lager skilt og annet med vinyltrykk som hun selger.  BLOGGEN HENNES FINNER DU HER og INSTAGRAM KONTO HER.

Jeg ble så glad og forelsket da jeg pakket opp plaggene. For det første er de jo nydelige å se på, veldig godt sydd og hver av tvillingene har navnet sitt over brystet. Noe som både er sjarmerende og praktisk både for oss og andre som kommer på besøk.

 

 

Blant annet valgte vi å bruke de på juleaften da vi var i familie besøk. Det gjorde alt så mye lettere, når guttene gikk fra arm til arm i løpet av kvelden. For vi hadde hele tiden oversikten over hvem som var hvem og hvem som hadde fått mat og hvem som hadde fått ny bleie. Så jeg er 100% sikker på at det å ha navne-plagg på tvilligene gjorde hele dagen mye bedre for både oss og guttene selv.

 

Her er litt av produktene hun har laget. (tatt skjermbilde fra bloggen hennes)

 

Mimastjerne sine produkter er altså noe jeg kan anbefale sterk for dere som ønsker noe unikt og ikke noe som er masseprodusert. Kvaliteten er god og plaggene er flotte å se på. Plaggene vi fikk har både blitt gulpet på, tisset på og blitt vasket ett par ganger. Men ser fremdeles like bra ut og er behagelig å ha på for de små. Så jeg er virkelig veldig fornøyd.

 

 

Ta gjerne en tur inn på sidene hennes for å se flere nydelige babyplagg.

Du finner altså bloggen hennes HER, facebook siden hennes HER, Instagrammen HER og du kan sende henne mail på:  [email protected]

 

0 kommentarer

Siste innlegg