Hvorfor gjør jeg dette?

Noen ganger spør jeg meg selv om hvorfor i all verden jeg deler så mye av mitt eget liv. Ikke minst spør jeg meg selv om hva jeg får ut av å bruke både tid og energi på det.

Spesielt går jeg i meg selv, når jeg ser tilbake på slike innlegg som jeg la ut i går. Hva i all verden var poenget med det? Og hva om familien til min mann ser det og bruker Google translate! Det var jo tross alt over grensen på hva som er normalt å dele offentlig.

Var det ikke?

Svaret mitt, til meg selv, er ikke så bra og jeg ville aldri ha vunnet en diskusjon med det. For helt ærlig så vet jeg ikke alltid hvorfor. Det er som om at jeg glemmer at andre faktisk kan lese det jeg skriver og at det tross alt ikke er ett anonymt innlegg eller anonym blogg. For i teorien kan absolutt alle lese det, uansett hvem de er og hvor de bor. Og det er egentlig en skummel tanke.

Jeg elsker mannen min og er utrolig glad i den herlige familien hans. De tok nemlig utrolig godt imot meg, begge gangene jeg bodde der. Følte meg som en del av familien og jeg respekterer de så utrolig mye. Helt fantastiske mennesker hele gjengen og jeg kan se hvor min mann har fått sitt gode hjerte og sin herlige personlighet fra.

 

Føler meg utrolig heldig og priviligert til å få oppleve alt dette og for å ha truffet alle disse fantastiske menneskene. Så varme, godhjertet, åpne og omsorgsfulle mennesker.

Ikke minst er jeg ekstremt takknemlig for å ha en slik fantastisk ektemann i livet mitt og håper av hele mitt hjerte, at vi snart kan begynne livet vårt sammen her i Norge.

Skal prøve å tenke mer over på hva jeg deler og hvordan det kan slå tilbake på meg eller de rundt meg.

2 kommentarer
    1. Helt enig med Beate over her, kos dere med nyforelskelsen og det nye ekteskapet! Ikke tenk mer over det. Dere ståler sammen!🌟

    2. Så koselig å følge med på ferden din for å kjempe for kjærligheten 😀Blir aldri lei av å se bilder fra vakre Tyrkia. Synes ikke du skal tenke mer på det du skrev om babylaging i hulene 😁Dere sjenerer jo ingen. Dere er jo nyforelsket og nygift. Så tror ikke noen ble overrasket over det 😀Fortsett og skriv og legg ut fine bilder. Ha en fin dag.

Siste innlegg