Ikke ferdig med julegavene? Rabattkode.

Reklame | Ellos

I samarbeid med Ellos så har jeg en rabattkode i tillegg til allerede nedsatte priser på nettbutikken i Ellos.

I dag er siste dagen hvor du kan kjøpe varer på black week tilbud med min rabattkode. Det vil si at om du enda ikke har fått kjøpt varer til reduserte priser med min kode som gjør det enda billigere, så har du fremdeles muligheten til det ut denne dagen.

Jeg har funnet frem litt varer fra Ellos som er perfekt som julegaver og lagt linker under bildene. Har prioritert å sett på de rimeligste varene, slik at det blir lettere for dere å finne gode, fine og rimelige julegaver å gi vekk i år.

Dusjforheng finner du HER, grått sengetøy finner du HER, blåe håndklær HER og rustrosa sengetøy HER.

 

RABATTKODE

Black week special med rabattkode på Ellos. Med min rabattkode får du 5% ekstra avslag på allerede nedsatte varer i nettbutikken.

Koden varer ut dagen i dag, den 2 desember og gjelder også på kampanjepriser og varemerker.

Koden er: 405451

 

Hvitt håndklær finner du HER, Pels pute HER, flettet pute HER og hvitt sengeteppe HER.

 

Ta gjerne turen inn på Ellos sin nettside å se om du finner noe i det store utvalget innenfor flere kategorier som blant annet tekstiler, tepper og belysninger som jeg har fokusert på i mine siste innlegg. Men du finner også masse innenfor dekor, møbler, klær, uterom og mange flere.

Nettsiden er enkel, flott og oversiktlig, så det er lett å finne fram og lete frem produkter du selv ønsker å kjøpe. Så er du ikke ferdig med julegavene, så er dette en perfekt mulighet å kjøpe julegaver både på redusert pris og med min rabattkode oppå der igjen.

 

Happy shopping ❤️

 

Trykk HER for å komme rett til Ellos nettside.

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

 

-Mette

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg