Ikke så smart….

Da min sønn og jeg skulle på vår lille mini ferie med danskebåten stakk jeg innom senteret på vei til båten for å kjøpe noen nye labber til min sønn og litt amme vennlige klær til meg selv. For selv om magen har trukket seg godt tilbake etter fødselen for to måneder siden, så passer jeg ikke alle klærene mine enda.

Klærene jeg har her hjemme er heller ikke noe jeg føler meg komfortabelt å amme offentlig med. Kjolene jeg har må nemlig draes opp slik at jeg blir sittende i trusen når jeg ammer og det samme blir det med genserne mine. Så jeg trengte litt nytt til å ta med i bagasjen på ferien.

Hadde sett meg ut ett par nydelige amme kjoler på nettsiden til H&M og gledet meg til å føle meg litt fin igjen etter svangerskap og barseltid hvor jeg ikke har følt meg så komfortabel i egen kropp.

Men da jeg kom i butikken på senteret fikk jeg vite at mesteparten av amme klærene er på nett og ikke i fysisk butikk. Så jeg måtte leite frem nye klær som både var fine å se på, komfortabel og amme vennlige. Men siden jeg hadde med lillejenta som absolutt ikke hadde lyst å ligge i vognen, fikk jeg ikke prøvd klærene på og måtte kjøpe det uprøvd. Endte opp med å kjøpe to amme singlet, en skjorte og to kjoler som jeg tok med på båten.

Etter vi hadde kommet oss inn på båten og funnet lugaren vår, tok jeg meg tid til å prøve på klærene jeg hadde kjøpt. Amme singletene var lifesaving og det samme var skjorten. Men de to kjolene jeg gledet meg til å bruke, de var absolutt ikke fine på meg.

Tok ingen bilder av kjolene da jeg var på båten, så tok noen bilder til dere i dag.

 

Fargen er nydelig, men passet ikke hud og hårfargen min. Hadde vært supert til gravidmage, men det har jeg jo ikke lengre. Selv om den enda er stor (overdriver litt på bildet).

Om du ser på bildet under, så forsvinner jeg litt i kjolen og blir firkantet. Brystene ser også ut til å være lavere enn de er og jeg blir veldig “svampebob firkant” med pupper!

 

 

Kjole nummer to hadde jeg store forventninger til og gledet meg til å se sommerlig og vakker ut. Men selv om den var bedre enn kjole nummer en, så var heller ikke denne fin på meg. Jeg ser større ut enn jeg er og brystpartiet blir for dominerende.

 

 

 

Tror rett og slett jeg ble påvirket av en Influencer jeg følger og trodde det skulle se like bra ut på meg, som det gjør på henne. Men vi har to helt forskjellige kroppsfasonger og jeg kan jo ikke sammenligne meg med henne.

Saraaemiliee.blogg.no er damen jeg tenker på og jeg følger henne både på blogg, snapchat og Instagram. Elsker måten hun formidler på og hvor jordnær og vanlig hun virker. Men hun er slank med en smal midje og ser garantert bra ut i absolutt alle klær hun tar på, noe jeg dessverre ikke gjør. Så ikke akkurat så smart å bli påvirket og tro at jeg ville passe kjoler like godt som henne.

Med andre ord ikke bare de unge som blir påvirket av Influencere!

 

Jeg innser at jeg må prøve alle klær på før jeg kjøper og ikke kjøpe noe uprøvd. I tillegg må jeg finne ut hvilken type klær som passer min nye kroppsfasong, slik at jeg har litt klær frem til kroppen er tilbake der den var før fødsel. OM den noen gang kommer tilbake dit..

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Jeg synes begge kjolene er fine, de vil kle deg med små endringer.
   Fjern beltet på kjole en, bruk et elastisk, bredt belte, gjerne i en mørk farge og et langt smykke i samme farge.

   Kjole to, bruk et langt skjerf i plommerosa (eller en litt skarpere rosatone enn den som er i kjolen), som du knyter med en knute på brystet, det gjør deg smalere.

   Og med sko på beina blir du byens mest elegante dame.

   Når dette er sagt, jeg synes du ser flott ut, to måneder etter å ha gitt liv til barn nummer tre. Nyt sommeren, kos deg med barna, de vokser alt for fort.

  2. Nei, klær er jammen ikke lett når kroppen har endret seg. Jeg gikk fra være spiker tynn til former alle veier pga sykdom og medisiner. Jeg har prøvd meg med kjoler m knytting i siden med blandet hell. Kommer litt an på stoffet etc. Men blitt mange bomkjøp på meg pga kan kun bestille på nett. D har blitt til glede for min datter og mor som har fått noen av bomkjøpene. Ennå har jeg ikke funnet den ideelle fasongen for meg. Og «alt» ser jo fint ut på modellene. Akk. Så ja, du er ikke alene om å finne d som både ser fint ut og passer. Ellers må jeg si meg enig at kjole nr to kan gå, kanskje en hvit bh under så kanskje d gjør d bedre? God klem fra Synnøve

  3. Så sprøtt, mens jeg leste innlegget tenkte jeg at jeg skulle tipse om Sara Emilie 😃 Jeg har sett at hun legger ut mye ammevennlige klær, også kom det på slutten 😃 Kjoler er så individuelt at det er lurt å prøve først ja, har også brent meg på det flere ganger 😅

  4. Synes kjole 2 var ok. Kanskje ikke den beste kjole for deg, men helt grei. Og, så !å jeg si jeg synes det var supert at du og har “Svampebob firkant” som fasong! For det hatt jeg sagt mange ganger om meg selv, og alle ler av meg da. Men, nå et vi to i landet med den fasongen “lerrått”
   Vi er fine, både du og jeg!!

   1. Hey Mette .)
    Fint å se en som skriver om et positivt syn på livet, og er klar over både oppturer og nedturer med det å være sammen med en mann fra Tyrkia. Jeg er selv i et forhold med et halvt tyrkisk barn.
    Vet mye om søknader, kulturforskjell, gleder og utfordringer.
    Vi vurderer å flytte ned for en periode.)) Tenker det også er et spennende perspektiv.
    Det er mye nydelig å oppleve der også, ikke bare her i Norge. Noen greier visst ikke å tenke på muligheten engang, alt må liksom være best med Norge.
    Tenker at det kan diskuteres, selv om man da er hjemmekjær til ditt eget land og sikkert ønsker seg tilbake etterhvert:-) Men, tenk deg muligheten?
    Tyrkia er et aldeles vakkert land med en historie man kan lete langt etter. Det er også fine og attraktive mennesker.)
    Ønsker deg lykke til med din baby, mannen, søknader og nærmeste fremtid.
    🥰

  5. Kjole nr 2 har jeg også prøvd og følte den var såååå feil på meg også. Følte at kjolen var lagd for lange og slanke og ikke de som er litt lavere og ikke fullt så slanke 🙈

Siste innlegg