Innblikk i vår camping hverdag

God morgen.

Klokken er litt over syv på morgenen og campingplassen begynner sakte å våkne til liv. De fleste sover på denne tiden, så det er ganske deilig å starte dagen tidlig. Spesielt det å rusle mellom telt, campingvogner og campingbiler for å enten bare gå en tur, eller for å ta en dusj på felles badet.

På dagtid er det en behagelig summing av stemmer og latter som fyller området. De fleste er ute og alle er utrolig behjelpelig og imøtekommende. Men nå på morgen er det kun noen par barn som har litt for høye stemmer og som ivrig prater eller leker, ellers er det helt stille!

Lillejenta pleier å være våken på denne tiden og fylle stillheten med både latter og ivrig prat, men hun sover enda tungt da vi kom veldig seint hjem i går.

Vi hadde ettermiddags biletter på dyreparken i Kristiansand, så vi dro tidlig avgårde med bilen for å ha noen timer på sørlandsenteret før vi gikk i parken. Senteret har vokst seg større siden jeg var der sist, så vi klarte å surre litt rundt som typiske turister da vi skulle innom utvalgte butikker. Men vi fant fram og vi fikk kjøpt alt vi hadde planlagt.

Lunsjen tok vi på Burger King, da det var det som fristet oss mest av valgene vi hadde.

Det er utrolig flott vær her på sørlandet denne uken, så det første vi gjorde i parken var å stille oss opp i køen til “Nilen” (tømmerrennen). Hüseyin og min sønn tok en runde mens lillejenta og jeg gikk og kjøpte en is mens vi stod og ventet. Dermed ble gutta boys avkjølt og klar til å gå rundt å se på dyr.

På slutten av dagen, da parken begynte å stenge, gikk lillejenta og jeg til bilen mens gutta gikk på Kaptein Sabeltann showet. Vi hadde tatt madrass og dyne i bilen slik at hun kunne sove mens vi venter, men hun var lys våken og ville heller leke frem til de kom tilbake. Hun hadde sovet godt i vognen i parken, så hun var den smilende solstrålen hun alltid er.

Hun sov i bilen på vei til campingplassen og sover altså enda! Jeg er den eneste som er våken og benytter muligheten til å skrive dette blogginnlegget.

Vi ligger forresten på sjøsanden campingplass i Mandal som er et nydelig sted med en fantastisk herlig “syden” strand. Plassen er helt nydelig og vi koser oss masse. Eneste er at det er veldig trange plasser å campe på og vi sliter alle med å holde 3 meter avstand og ha plass til både fortelt og bil. Vi har et fortelt, men har ikke satt det opp enda.

Ellers har vi tilgjengelig felles kjøkken hvor en kan lage mat og vaske opp egne kjørler (fat, kopper, bestikk osv). Selv trives jeg med å ta med alt vårt og gå ned for å vaske opp der istedenfor i vognen, da det både er mer plass og siden det er koselig å stå på rekke og rad med andre å vaske opp om kvelden.

Felles dusjene og toalettene er gratis og det er også noen aktivitetsrom for barna. Stranden ligger i kort gåavstand og det samme gjør matbutikken og Mandal sentrum. Vi stortrives her og har virkelig fått sansen for campingvogn livet. Lillejenta elsker det at vi bor i et mindre “hus”, er mer ute og ikke minst at vi har mer tid sammen. Min sønn har fått venner og stortrives med å være ute og det å besøke hverandre. Og vi voksne koser oss i vår lille “hytte” og med den roen dette livet gir.

Jeg klør en del i fingrene etter å fortsette oppussingen. Har med både maling, lakk og verktøy i tilfelle jeg får litt tid for meg selv hvor jeg kan jobbe videre på vognen. Men de andre her mener jeg ikke bør bruke ferien til oppussing, men vente til vi kommer hjem, haha.

I dag skal vi ha en rolig dag med å være på stranden, lage noe god mat og kanskje ta oss en gåtur inn til Mandal sentrum.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – NY INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT metteask – (reklame) NETTBUTIKK HER

 

 

14 kommentarer
  1. Herlige bilder! Så koselig å få se så stor den lille jenta deres er blitt♥️
   Er fantastisk sted dere har valgt, bare å nyte☀️

  2. Kan jeg spørre deg om noe som ikke er ment som kritikk. Hvorfor velger du / dere å ha strømpebukse når det er varmt? Ser det i andre tilfeller også der en av foreldrene er tyrkiske

  3. Campinglivet er virkelig herlig! Jeg kommer fra en familie med dyrere vaner, men føler meg mer hjemme med fellesdusj og felleskjøkken enn på femstjerners hotell. Det er så mange hyggelige mennesker på campingplasser.

   Forresten utrolig koselig å se H og lillejenta sammen, tipper han trives godt i papparollen.

  4. Mine barn gikk alltid ut med rene klær og kom hjem med skitne klær, da visste jeg de hadde kost seg ute! Ligget i sandkassen, klatrer i trær etc. lykkelige barn! Vaskemaskin har vi fleste så jeg ser ikke problemet! Tåpelig kommentar av vedkommende!

   Fantastisk stykke arbeide du har lagt ned i campingvognen Mette! Helt utrolig! Håper dere koser dere max på turen og skaper mang gode minner, selv om klærne er litt ruskete 😅 slik som her… etter mange dager på campingtur uten vaskemuligheter.

   «Minneforlivet»

  5. Kjempeherlige bilder fra campinglivet deres, og det er det som er campingferie 😊 Ser ut til at dere koser dere masse, og skaper opplevelse for ungene deres og dere selv ❤😊

   Kos dere så mye videre 😊

   Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  6. Campinglivet er flott. Vi ferierte i mange år med campingvogn da barna var små. Var sågar 2 ganger i Kristiansand, vi bor i Alta/Finnmark. Nå er det bare oss gamlinger, så nå har vi bobil, og det er også topp. Ønsker deg og din flotte familie en fortsatt fin sommerferie ☀️☀️

  7. Fy søren for en usmakelig kommentar til du som klager på påkledning ! Du vet at barn blir møkkete sant?? De er BARN! Du er tydeligvis utrolig misfornøyd med tilværelsen, ellers så hadde du ikke fått glede av å komme med sånne kommentarer. Fy skam !

   Ser ut som dere koser dere MAX Mette🤩. Jeg har mange fine barndomsminner fra sjøsanden🤩. Nydelig der🥰🥰. Fortsatt god ferie😎

  8. Hva skjedde med påkledningen til lillejenta? Møkkete strømpebukse og åpen body utenpå 🙈🙈🙈

   1. Jeg velger lykkelige barn med “feil” påkledning over barn som heke tiden skal se perfekt ut – any day 😉. Lillejenta sine sko var glemt i bilen og hun hadde veldig lyst å gå selv, så da fikk hun lov til det og det på strømpeleisen ❤️. Bodyen ble åpnet da det var varmt og ser absolutt ikke noen problemer i det. Barna vil aldri huske hvilken påkledning de hadde, men minner som gir lykkelige følelser vil alltid sitte i kroppen.

   2. Eh. Du kan ikke ha unger selv. For om du hadde hatt, hadde du visst unger la seg ned på bakken, gjerne krøp litt for å så reise seg å gå videre. For en dum kommentar 🤦🏼‍♀️

   3. For min del, ville jeg vært urolig dersom ungen IKKE hadde hatt en flekk på klærne etter en dag i dyreparken!.. Det samme må vel sies dersom de hadde dressa ungen i typ ‘prinsessekjole’ fra Gucci’s baby-kolleksjon *hehe*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg