Jeg blir angrepet på ett nettforum

I går la jeg ut min første tråd på kvinneguiden sitt nettforum, for å se om jeg kunne komme i kontakt med andre som enten er gift eller skal gifte seg med en Tyrker.

Har kontakt med ett par stykker og synes det er herlig å kunne snakke med andre i samme situasjon. For det er til syvende og sist kun de som virkelig vet hvordan det er.

La ved linken til bloggen min, for å henvise til min historie og så håpte jeg å få andre sin historie.

Jeg var forberedt på å få de vanlige negative kommentarene fra trangsynte mennesker som attpåtil er kvalmende bedrevitende! Men jeg var ikke forberedt på hvor mye det skulle bli og hvor mye dritt de klarte å lire av seg, bak sine anonyme profiler.

Først ble jeg litt sjokkert og var på vippen til å ta meg nær av det de skrev. Men så rettet jeg opp ryggen og snudde tankegangen min. For det spiller absolutt ingen rolle hva andre uviktige fremmede tror om meg og kjæresten min og hva de klarer å forme av bokstaver i ett innlegg.

Jeg har gitt de underholdning i en ellers kjedelig hverdag (klapp på skulderen min) og de endte opp meg å gi meg underholdning i min hverdag (klapp på deres skuldre).

Samtidig viser dette meg hvor viktig det faktisk er at jeg og andre i min situasjon står stødig og stikker oss litt frem. For denne medieskapte forhåndsdømmingen burde vært utdatert!

Vi burde fått frem de som faktisk gifter seg av kjærlighet og de som lever sammen i lykkelige ekteskap. Men de ser vi jo ikke, fordi det ikke kommer i media!

Jeg tar på meg en ekstra ryggrad og skal fortsette å vise hvordan dette er på “den andre siden”. Hva som ligger i fremtiden vet jeg ikke, men jeg skal jobbe hardt for denne kjærligheten.

Selvsagt forstår jeg at folk er litt kritiske og stiller spørsmålstegn. Det er bare sundt og lærerikt for begge parter. Men det er noe annet med de som dømmer uten ett snev av vilje til å se det på andre måter. Spesielt de som tror de vet ting om meg og mitt liv, bedre enn meg. Altså, hallo?

Legger ved ett par skjermbilder. Her er det nemlig mye rart, haha.

Men jeg la nok litt opp til det selv, men å lage den tråden på det forumet, i utgangspunktet! Så jeg kan ikke si noe annet enn “takk, for underholdningen dere”. Dere beviser bare hvor viktig det er at jeg stikker meg ut…

4 kommentarer
  1. Jeg tok meg ikke tid til å lese alt folk har kommet med da jeg kjente at jeg hadde lyst til å skrive noe tilbake.

   Men jeg syns du er tøff som tar opp dette temaet å jeg håper det når langt 🙂
   Også ønsker jeg deg/dere masse lykke til 🙂

   1. Det forstår jeg godt 😂 for det ser ikke ut til å ta slutt heller, da det bare ramler inn med nye kommentarer. Nå har det heldigvis blitt litt bedre og ikke så stygt som det var i går. Tråden er også heldigvis blitt ryddet opp i. Fått noen fine meldinger og til og med ett par som også er i lignende forhold som meg (da tenker jeg på, forhold med noen i ett annet land). Det er jeg veldig glad for og håper de tar kontakt enten her eller på face.
    Tusen takk for lykke ønskninger ❤️

  2. Herregud, dette her håper jeg du bare driter i.. Så mange bedrevitere av mennesker på et sted, kjenner jeg blir så sykt irritert på dine vegne. Vær glad for at disse menneskene ikke har noen innvirkning på deg og Huseyin sitt liv, det er dessverre mange slike folk her i Norge.. Gjør det som gjør DEG glad og ingen andre. Heier på dere❤️❤️

  3. Hvis du ikke får et tv-selskap sin hjelp, hva med livestream på YouTube av bryllupet?
   Er nok mange som hadde vært interressert i å se hvordan et tyrkisk bryllup foregår

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg