Jeg dro fra mannen min

Jeg kom hjem for noen dager siden og har vært i ett rart humør siden. Jeg er ikke glad, men jeg er heller ikke trist. Har havnet ett sted midt i mellom og føler meg egentlig litt tom.

Det samme skjer hver gang jeg reiser ifra han. For jeg gleder meg jo til å se barna og barnebarna igjen, sove i sengen min og dulle rundt i huset. Men jeg reiser ifra hjertet mitt og det blir ett tomrom som jeg ikke klarer å fylle når han ikke er med meg.

Denne gangen har vi bestemt oss for at det ikke skal være så lenge til jeg reiser tilbake, da vi begge sliter med avstanden. Så allerede om ett par uker, setter jeg meg på flyet til Tyrkia.

Min mann har takket ja til å jobbe samme sted som han gjorde sist turistsesong. Altså det stedet vi traff hverandre for første gang for snart 1 år siden. Så det blir utrolig herlig å reise ned der for å treffe han om ett par uker.

Fra nå av skal vi prøve å treffes en uke i hver måned frem til vi kan bo sammen. Usikker på om jeg har råd til det. Men vi hjelper hverandre økonomisk for å få det til. Så da skal det nok gå bra.

0 kommentarer

Siste innlegg