Jeg er nygift, men alene

Meg og min mann har nå blitt enige om at jeg fra nå av skal reise ned til Tyrkia en uke hver måned. Har ikke kunne gjort det tidligere, da Amalie var høygravid og deretter fikk tvillingene som alenemor.

 

 

Hun og tvillingene bor jo gratis hjemme hos meg, men jeg ønsket å hjelpe henne (min datter) med barna og alt rundt, som matlaging og diverse. Er nemlig ikke lett å være alene med to nyfødte babyer etter ett keisersnitt.

Nå som jeg har vært i Tyrkia ett par ganger og var til og med vekke så lenge som tre uker i strekk, har Amalie blitt helt selvstendig. Hun gjør absolutt ALT selv og finner i tillegg tid og energi til å både lage middag og gjøre husarbeid.

Derfor har jeg nå muligheten til å reise mer og prioritere mitt eget liv og fremtid, mer enn før. All denne reisingen vil jo påvirke økonomien min og det vil både jeg og barna kjenne på den neste tiden. For jeg har nemlig alltid hatt stort fokus på å ta ekstravakter i friuken min, og nå vil jeg jo være vekk reist og ikke få den ekstra inntekten. I tillegg vil jeg få ekstra utgifter på selve reisen hver måned.

Så jeg vil få mindre penger inn og måtte ta mere penger ut! Absolutt ikke ett koslig regnestykke.. Men for meg er det totalt verdt det og jeg håper at det kun vil være snakk om ett år, før vi kan bo sammen her i Norge. Jeg holder jo på å pusse opp huset og lage hage, så jeg trenger pengene mine.

 

 

Nå reiser jeg med direktefly fra Bergen onsdag 24 april til Antalya flyplass, hvor jeg vil møte min mann. Så reiser vi sammen videre til området utenfor sentrum hvor han skal jobbe i år. Han jobber som servitør og begynner å jobbe omtrent på samme tid som jeg kommer ned.

Vi skal bo på ett hotell vi ikke har vært på før og som ikke har mat inkludert. Så vi vil gå ut å spise hver dag, om vi ikke bestiller noe takeaway da. Hüseyin vil jo opprinnelig bo der han jobber og få alle måltidene der. Men når jeg er der, vil han bo og spise med meg.

 

 

Her skal vi bo 😊 Billig, men vi trenger ikke mer enn dette.

 

Han jobber kveldsvakter og har fått beskjed om at han ikke vil få noe særlig fri, selv om jeg er der. I fjor fikk han fri nesten hele uken vi hadde sammen. Men i år er det tydeligvis strengere. Så det blir nok lange kvelder for meg, hvor jeg bare vil sitte på rommet og vente på han.

Gleder meg noe sykt til å krype inn i armene hans igjen og å få være konemor i en uke. Er nemlig litt rart å være nygift, men alene!

 

 

Er forresten veldig trist å ikke kunne reise tilbake til hjembygden hans mer i år. Synes nemlig det var mye bedre å være sammen med han der, enn i turist-områdene. Savner naturen og ikke minst så savner jeg familien hans.

Men jeg reiser selvfølgelig der han er og gleder meg noe sykt til at vi kan være sammen en uke hver måned fremover.

6 kommentarer
  1. Hei.
   Er det tøft arbeidsmarked i Tyrkia?
   Siden han kun jobber i sesong, ikke ment på en negativ måte.

   1. Vet ikke hvor tøft markedet er, men han kunne nok ha funnet seg en vanlig jobb, om han ønsket det. Det er veldig mange som liker å jobbe med turisme og det kan være bedre betalt enn en vanlig jobb. Min mann bor gratis og får alle måltider på jobben. Så den faste lønnen og tips han får, går rett i lommen. Han ønsker å jobbe med det samme når han flytter hit. Men da blir det jo ikke turisme 😊. Han ønsker altså å jobbe som servitør eller noe lignende!

  2. Jente 25, jeg tror du må ha opplevd å bli sviktet eller noe i den dur. Ihvertfall jeg klarer ikke å se d negative du skal ha frem. Jeg ser TO lykkelige personer som er glad i hverandre. Hva med å heie på hverandre, og bygge hverandre opp enn å skulle så tvil og mistenksomhet. Jeg tenker Mette er utrolig heldig som har møtt en sjelevenn og er nygift med den som passer ilag med ho. Som gjør livet hennes bra. Hurra for kjærligheten sier jeg. Ta en dag i gangen, en uke, en måned, d er da livet er. Så er der et mål der fremme, og jeg håper det blir fantastisk. ❤️❤️❤️❤️ Hilsen fra Synnøve

  3. Jeg føler at dette forholdet ikke vil vare, er kanskje slemt å si, men jeg føler det, men kjempe bra hvis det fungerer nå, bare vær litt obs på han i fremtiden, se på handlingene hans, ikke bare hans ord.

   Les innlegget ditt på nytt, 1 eller 2 ganger til og tenk deg at du leser innlegget til en du ikke kjenner, ser du det samme selv?

   Også tar du en titt på alle bildene dere tar sammen, for meg så ser du mye mer glad og lykkelig ut enn han.

   At ei pen dame kommer å besøker han 1 uke i måneden i Tyrkia er jo bare luksus for han. Men du vet ingenting om hva han driver på med i mellomtiden, til tross for at dere er gift og du tror du stoler på han så bør du ikke ta alt for “god fisk”..

   1. Hei.
    Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere, og jeg synes absolutt ikke dette var slemt. I alle fall tror jeg ikke det var ment slemt! Men jeg vet at slike ord som dette og spesielt slike antydninger, kan være sårende. Jeg falt aldri for denne mannen kun basert på hans ord :). Nei, det var hele pakken, men mest av alt den kjemien vi deler, kommunikasjonen vi har og følelsene vi kjenner på. Altså er handlinger så mye mer av betydning enn ord, for meg også.
    Jeg kan lese innlegget mitt mange ganger uten å se det med dine øyne ;). Grunnen til det er at jeg er en av hovedpersonene. Jeg kjenner min mann, jeg kjenner følelser og mest av alt, jeg ser og opplever mer enn hva jeg velger å skrive.
    Min mann pleier ikke å smile på bilder, da han ikke liker bilder av seg selv hvor han smiler. Men han har begynt å bli vant til all billedtakingen min og slapper mer og mer av på bilder. Men jeg kan love deg at han både er lykkelig, smiler og er glad.
    Meg og Huseyin snakker sammen hver dag, flere ganger for dagen. meldinger sender vi altså igjennom hele dagen og så snakker vi sammen på facetime hver kveld. Jeg vet stort sett hva han gjør på. Men jeg kan selvfølgelig ikke vite hva han gjør igjennom HELE dagen. Ikke har jeg lyst til det heller 😀 Vi kan jo ikke forlange å ha kontroll på kjærester eller ektefeller i så stor grad at vi vet hva de gjør på hele tiden. Det blir for kontrollerende! Nei, vi må stole på vår bedre halvdel og så må vi nyte livet.

   2. I think you are not a person that you can have feels …
    I can only know that how much I got sad days and incredble bad times and now you are just looking that with your prejudice eyes and telling your feels …
    you are true only one way but that “luxury for my heart “bucause then only can stop same hurts with her ..

    I hope that if you loves someone a day that you can have as much as me hard days …….then may be you can understand me but if you have “fells”

Siste innlegg