Jeg er nygift, men alene

Meg og min mann har nå blitt enige om at jeg fra nå av skal reise ned til Tyrkia en uke hver måned. Har ikke kunne gjort det tidligere, da Amalie var høygravid og deretter fikk tvillingene som alenemor.

 

 

Hun og tvillingene bor jo gratis hjemme hos meg, men jeg ønsket å hjelpe henne (min datter) med barna og alt rundt, som matlaging og diverse. Er nemlig ikke lett å være alene med to nyfødte babyer etter ett keisersnitt.

Nå som jeg har vært i Tyrkia ett par ganger og var til og med vekke så lenge som tre uker i strekk, har Amalie blitt helt selvstendig. Hun gjør absolutt ALT selv og finner i tillegg tid og energi til å både lage middag og gjøre husarbeid.

Derfor har jeg nå muligheten til å reise mer og prioritere mitt eget liv og fremtid, mer enn før. All denne reisingen vil jo påvirke økonomien min og det vil både jeg og barna kjenne på den neste tiden. For jeg har nemlig alltid hatt stort fokus på å ta ekstravakter i friuken min, og nå vil jeg jo være vekk reist og ikke få den ekstra inntekten. I tillegg vil jeg få ekstra utgifter på selve reisen hver måned.

Så jeg vil få mindre penger inn og måtte ta mere penger ut! Absolutt ikke ett koslig regnestykke.. Men for meg er det totalt verdt det og jeg håper at det kun vil være snakk om ett år, før vi kan bo sammen her i Norge. Jeg holder jo på å pusse opp huset og lage hage, så jeg trenger pengene mine.

 

 

Nå reiser jeg med direktefly fra Bergen onsdag 24 april til Antalya flyplass, hvor jeg vil møte min mann. Så reiser vi sammen videre til området utenfor sentrum hvor han skal jobbe i år. Han jobber som servitør og begynner å jobbe omtrent på samme tid som jeg kommer ned.

Vi skal bo på ett hotell vi ikke har vært på før og som ikke har mat inkludert. Så vi vil gå ut å spise hver dag, om vi ikke bestiller noe takeaway da. Hüseyin vil jo opprinnelig bo der han jobber og få alle måltidene der. Men når jeg er der, vil han bo og spise med meg.

 

 

Her skal vi bo 😊 Billig, men vi trenger ikke mer enn dette.

 

Han jobber kveldsvakter og har fått beskjed om at han ikke vil få noe særlig fri, selv om jeg er der. I fjor fikk han fri nesten hele uken vi hadde sammen. Men i år er det tydeligvis strengere. Så det blir nok lange kvelder for meg, hvor jeg bare vil sitte på rommet og vente på han.

Gleder meg noe sykt til å krype inn i armene hans igjen og å få være konemor i en uke. Er nemlig litt rart å være nygift, men alene!

 

 

Er forresten veldig trist å ikke kunne reise tilbake til hjembygden hans mer i år. Synes nemlig det var mye bedre å være sammen med han der, enn i turist-områdene. Savner naturen og ikke minst så savner jeg familien hans.

Men jeg reiser selvfølgelig der han er og gleder meg noe sykt til at vi kan være sammen en uke hver måned fremover.

6 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg