Tar pause fra bloggen

Dette har lagt lenge i bakhodet mitt og kommet mer og mer frem etterhvert som tiden har gått. Det er ikke en impulsiv handling og det er heller ikke en lett avgjørelse, da jeg elsker bloggen min og kontakten jeg har med leserene mine veldig høyt.

Jeg hadde en drøm om at min blogg skulle levere ett solid budskap den dagen jeg ville avslutte bloggen. At det igjennom denne bloggen kunne leses alt fra A til Å hvordan det kan være å leve med en mann fra landsbyen i Tyrkia. Fra første møte, første kyss, forlovelse, å bli gift, få barn, besøke hverandre og til slutt kunne leve sammen i Norge. Det skulle være ekte, nært og levende – akkurat slik Hüseyin og jeg er. Med både motgang og medgang i tillegg til alt i mellom.

Har alltid sagt jeg er sterk og det er jeg virkelig. Men alle har sin grense og min er nå nådd! Det er for meg ubegripelig at min blogg er blant de mest kritiserte og at det nesten daglig hagler med spydigheter, frekke kommentarer, spekulasjoner og annet groms. Men det er tydeligvis noen som virkelig jobber for å ødelegge for meg, og på en måte så har de klart det nå. De vant!

Jeg har mistet både gleden og lysten på å fortsette å blogge, og da blir det feil å presse meg videre. Det blir feil for meg og det blir feil ovenfor dere. Har i tillegg lagt merke til at de som prøver å forsvare meg opplever negativitet mot seg selv og det er vondt for meg å se. De opplever det på grunn av meg og det ønsker jeg ikke å være en del av. Jeg er utrolig takknemlig til alle som har stått opp for meg og til alle som sender meg støttende meldinger. Det er heldigvis ett stort flertall av dere og en lite mindretall av de negative.

Jeg er ferdig som blogger og takker for at dere har fulgt meg på veien. Har fått mange gode erfaringer som jeg aldri ville vært foruten. Dette har vært en spennende reise.

Lagt til etter publisering: Etter å ha snakket med Hüseyin så har vi blitt enige om at det kan hende at jeg bare trenger en laaang pause. Så enda usikker på om det blir fullt stopp eller pause

Om dere vil følge meg videre, så er jeg fremdeles å finne på snapchat og Instagram.

 

Klem fra

Mette Ask

 

INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

40 kommentarer
  1. Veldig god forklaring. Takk for artikkelen din. After I read this article, I got an idea that I could use for my next step. a few sentences are clearly illustrated here. thank you for writing this article. I got a lot of experience from here.

  2. Aww.. Dette syntes jeg virkelig var trist, da en jo etterhvert føler et vennskap til de medbloggere en følger. Samtidig så forstår jeg jo at det går en grense for når det ikke lenger er noe hyggelig å drive blogg..
   Som jeg gjentatte ganger har gitt uttrykk for, syntes jeg behandlingen av deg har vært like urettferdig som den har vært uforståelig. Regelrett kvalmende blir det hele når denne toppen nås synkront med at typ 95% av befolkningen utgir seg for å støtte den pågående antirasismebevegelsen (black lives matter) på sin hals..
   Håper virkelig å se deg tilbake, Mette, men hvis ikke, så ønsker jeg dere alle masse lykke til videre på livets vei <3

  3. Nå ser det ut til at tråden på kvinneguiden er stengt 👍 Så får vi se om undermålerne synker enda lavere ved å åpne en ny 😊
   Håper du kommer tilbake på blogg ♥️

  4. Håper du revurderer og kommer snart igjen. Skulle bare stengt kommentarfeltet ditt!
   Jeg synes det har vært fint å følge deg, selv om jeg er inne i rykk og napp, men dere er ingen A4 fam, og dessverre blir det mye dumme kommentarer, kritikk og nettroll som bare må prøve å ødelegge. Kanskje lett å si HEV DEG OVER DET, men skulle ønske du kunne…Klem

   1. Kanskje like greit å ta en pause for å få mer tid til barna dine, og senke dine egne skuldre. Lykke til videre 👍

  5. Nå ser det ut til at den stygge tråden om deg på kvinneguiden er fjernet/nede. De faste fortsatte sjikanering og vil ikke innse hvordan de selv er. Fulle av dårlige argumenter og selvrettferdighet.

   Håper du er raskt tilbake og vi som liker bloggen din får heller begynne å rapportere innleggene på kg fremfor å overse eller argumentere med hjernedøde brukere. Om den dukker opp igjen.

   1. Hadde vært fantastisk om den ble slettet og borte for alltid. Den har vært borte før og kommet tilbake, dessverre. Så mulig den bare er tatt vekk for rydding (moderering).

    1. Jeg skal i alle fall begynne å rapportere der inne om den kommer tilbake. Ille at folk uten eget innhold i sine liv kan sitte der og gjøre livet surt for andre.

  6. Så synd at du føler at du må gi deg. Hvorfor dropper du ikke bare å lese disse kommentarene på forum, de som holder til der inne får bare holde på i sin lille verden. De representerer ikke noe stort miljø og er bare uviktige!

   Vi trenger voksne bloggere som ikke er opptatt av alt fjas i influencerverden. Du har vært ærlig og jordnær hele veien og virker som en tvers igjennom god og snill person, kone og mamma.

   Ønsker deg uansett det aller aller beste og håper dere snart kan starte et skikkelig familieliv! ❤️

  7. Så trist at du slutter, har nettopp begynt å følge deg og syns du har en veldig nær og fin blogg som ikke bare viser ‘glansbildet’ men også dilemmaer i livet og fremfor alt viser oss en ekthet og ærlighet som jeg tror vil gjøre at nettopp du blir savnet ekstra mye!
   Jeg vet ikke hva KG er, er det et forum som mange leser? Har forundret meg allerede over en del av kommentarene du får her, noen Av dem bare kritiske som går personlig på deg, og jeg lurer på hvorfor i de hele tatt leser bloggen din når de blir så opprørte og virker å plages over at du som voksen person gjør dine valg og deler det du selv ønsker av ditt liv og dilemmaer som kan gjenkjennes for mange av oss. Da burde de for sin egen del også ha ting å ta seg til som gir dem mer mening. Kan mistenke at de har et behov for å rakke ned på andre som de får utløp for på denne måten.
   Forstår at du tar dette valget nå, men håper at en pause kan gjøre godt og at du vil komme tilbake, evt med begrensning ift kommentarer. Ønsker deg all mulig lykke til fremover! Dessverre er jeg ikke på andre medier og får ikke fulgt deg, men hadde lyst å fortelle at jeg har satt pris på å følge deg her og at jeg kommer til å savne bloggen din<3

  8. Vet du… jeg forstår deg godt, for nor en kun lager en koslig blogg om livet å får så sykt mye piss t bake då kan selv den sterkeste miste mote… å t 7 å sist så vil alltid dritten nå dine vakkre barn så du prøver værne om… men vit vi er mange så syns du er flott å liker følge deg

  9. Det var synd å høre. Men jeg skjønner deg godt, når man ser hvor mye kritikk du får uansett hva du gjør eller sier.
   Håper du kommer tilbake så vi får se hvordan det går med deg og H.
   Synes det er interessant og koselig og følge med deg.
   Så nyt resten av sommeren og tiden med lille jenta😃❤⛱

  10. Fine Mette 💞
   Forstår godt avgjørelsen din. Kanskje du bare trenger en ekstra lang pause.. Uansett hva du velger, pause eller slutte så vil jeg bare si tusen takk for alt du bar publisert. Jeg er så glad for at jeg har fått fulgt deg og kommer gledelig til å følge deg på Instagram og snap videre.
   Masse lykke til videre. Håper du har det greit! Du virker som en kjempe god mamma til lillejenta, gutten din og Amalie ❤️ Ønsker deg en fantastisk uke!
   Husk: Du er unik ❤️

  11. Så trist Mette!
   Har forsvart deg mange ganger på KG❤️
   Men forstår deg, og følger deg allerede på Instagram og snap👍😊

  12. Du burde vite når du startet å blogge at man mottar mye dritt ved å dele livet sitt offentlig. Å skrive du skal gi deg med bloggen og like etterpå vet du ikke, får deg til å framstå veldig usikker og oppmerksomhetssøkende. Du har skrevet om graviditeten gjennom hele svangerskapet og når barnet endelig e kommet til verden, så skal det skjermes, jeg forstår ikke helt hva du vil med denne bloggen. Virker som det mye drama i den hverdagen din, som du i aller høyeste grad er med å skape selv!

   1. Helene: DRAMA – bare fordi man lar veien bli til mens man går? Vet du, for alle er ikke verden svart/hvit. Noen svar er ikke ja eller nei.

    Jeg er lik Mette der og kan ombestemme meg fordi omstendigheter i livet gjør at ting ser annerledes ut enn det gjorde for et halvt år siden. Det kalles antenner og sunn fornuft! Å ta et valg og skulle stå for det valget uansett av prinsipp virker for meg helt blåst.

    I min vennegjeng kaller vi det «go with the flow»🥂✨ Yey for sånne som meg og Mette som kan tilpasse oss, sier jeg bare!

    Mette: synd du gir deg/tar pause, men jeg forstår det! Jeg er en av de som forsvarer deg på KG og har fått personlig drit pga det🙈 Jeg er sjokkert over hva voksne mennesker kan henge seg opp i, mistolke, kritisere og til og med mobbe en som deg. Det er rett og slett ikke greit! Skulle gjerne sett at KG slettet hele tråden om deg!

  13. Det er ofte sånn med taperne i samfunnet (les; de som har kritisert deg for hver minste ting på KG). De var nok mobberne på skolen også, men til syvende og sist så er det de som ikke har det bra. De vil nok ikke være enige med meg, men sånne mennesker har det ikke bra. Da hadde de brukt tiden på noe mye hyggeligere. Mitt inntrykk er at du er et mye bedre menneske enn dem, Mette. Ta med deg det videre. Så får de sitte der bak skjermen sin, taperne, og finne seg et nytt offer og tygge popkorn til.

  14. Veldig synd, men også veldig forståelig. Jeg har lest endel inne på KG, og jeg forstår ikke hva det feiler enkelte! Noen er KUN ute etter å finne feil (som ikke er der engang, men som de klarer å koke ihop i sitt eget hode).

   Jeg skal fortsette å følge deg på snap og IG. Synes det er så fint med oppdateringer som viser tilværelsen slik den virkelig er, fritt for retusjering og glansbildefasader. Stor klem til deg.

  15. Kjære Mette. Skjønner godt din avgjørelse. Har lest bloggen din lenge, og kommer til å savne den. Har alltid vært så spennende å lese den.Håper jeg får fortsette å følge deg på Snap. Og kommer du tilbake som blogger, så skal jeg være der for å lese den❤ Klem fra Beate

  16. Håper du kommer tilbake! Hev deg over folk som føler seg viktige ved å sitte på et anonymt forum og slenge dritt. De dummer seg ut men i sitt enfold ser de det ikke selv 😂 De har ingen betydning for ditt liv eller noen andres liv, de er bare stakkarslige og smålige.

   Bruk tiden på viktigere ting enn undermennesker med dårlige holdninger og usle liv. Kos deg med dine barn, familie og ting som løfter deg. Du har mange som støtter deg av bloggleserne, husk det ♥️

   Du er sterk og modig 👍

  17. Jeg er helt enig med at du skal gi deg, jeg. Så lenge du ikke klarer å overse de som herjer med deg på KG vil det bare fortsette og fortsette, og når du kopierer innlegg derfra, som du svarer på, er det som å helle bensin på et bål. Du har blitt en hakkekylling, og jeg tror ikke det vil endre seg.
   Og så tror jeg kanskje at du er for åpen, for ærlig, ang deg og ditt forhold til din eldste datter bl.a. Noe er så privat at der bør være innad i familien, men det er selvsagt ditt valg om du vil dele alt.

   Jeg vil virkelig tro at livet ditt blir bedre om du kutter ut å lese på KG, slutter med bloggen.

   Lykke til videre, Mette.

  18. Så trist å høre du vil slutte med bloggen, men forstår den avgjørelsen også🥺 Følger deg uansett videre på de andre kanalene dine😍

  19. Du er fantastisk som har holdt ut så lenge. For maken til de stakkarne på KG … helt utrolig hva de kan lire utav seg. De kaster seg snart over noen andre. Synd du slutter og blogge, men forstår det. Det er vel en grense for hva en skal godta, den grensen er overskredet forlengst. Håper de har det godt med seg selv.

  20. Dette var trist å lese Mette❣️ Fulgte bloggen din hele veien, men skjønner hva du mener om alt hat og styr for deg👏 Følger deg videre på snap og Instagram uansett❤️

  21. Dette var trist, men jeg har lest litt på KG og tenkt mitt. Det er beintøfft å stå mot all den kritikken, det forstår jeg.

  22. Du er tøff som har holdt ut så lenge 💕 Jeg tror, eller rettere sagt: har en mistanke om, at de verste frekkasene på KG og andre steder, er knyttet til et visst bloggerkurs som gikk i dass. Det er mennesker uten empatiske evner og med lav sosial intelligens, og som mangler noe i egne liv, ting du har: skjønnhet, talent, eget hus, vakre barn og en kjekkas-ektemann.
   Lykke til videre, jeg følger deg på insta og snap ❤️🧡💛💚💙

  23. Utrolig trist, men jeg skjønner deg så altfor godt! Verden er full av onde mennesker som burde visst å holde kjeft og holdt seg for gode til å såre andre! Men sånn er det nå desverre. Det er hvertfall ikke deg det er noe galt med, du er fantastisk! Fortsetter å følge deg på insta og snap. Stor klem!🤗❤

  24. Dette var trist Mette, men skjønner ditt valg. Følger deg selvsagt videre på de kanaler du er ❤️❤️❤️❤️

  25. KG gjengen er stygg. Det gjelder ikke bare deg men også andre. Om noen prøver å komme med et realistisk forsvar blir det en massiv kritikk mot de som prøver seg. Det er ikke din skyld for du har bare vært en ærlig og god blogger. At det sitter en gjeng der hele døgnet og som tydeligvis ikke har det bra i livet sitt, og lar det gå ut over deg og andre, er ikke din skyld!
   Synes du har vært tøff som har klart det du har og har stått i mange stormer. Håper du ikke gir deg med kravet mot abip.
   Håper også du kommer tilbake om mobberne gir seg mot deg. Men forstår godt at det er slitsomt å få dritt hele tiden. Mange ser KG gjengen for det de er, stakkarslige mennesker som lever livet sitt for å tråkke andre ned. Men skjønner at det er tungt å heve seg over det når det blir så massivt.
   Ønsker deg lykke til med alt. Du er en god mor og kos deg med barna dine ♥️

  26. Dette var kjempetrist å lese 🙁 Du er og bli en ærlig, oppriktig og jordnær blogger som blogg-Norge trenger, og du gir så mye av deg selv.

   Jeg kjenner jeg blir lyne hakke forbannna på den anonyme mobbeklanen på ett visst forum. De tror de har retten på sin side å sitte på dine sosiale medier for så å løpe inn på forumet for å hakke på deg. Æsj! Rett og slett motbydelig og kvalmt er det! Jeg kjenner jeg får gråten i halsen når jeg tenker på hva du har fått gjennomgå på dette forumet 🙁

   Skjønner avgjørelsen din, og du må tenke på deg selv og dine.

   Lykke, lyke til videre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  27. Whatever you do, I’m with you baby … I love you so much ❤️❤️❤️

  28. Neii, dette var trist!🥺 Ønsker deg selvfølgelig alt godt videre, og håper du en dag kommer tilbake sterkere enn noen gang. Har aldri hatt så stor glede av å følge en blogger som jeg har hatt med deg❤️

  29. Jeg synes det er utrolig trist at du føler deg presset til å gi deg. Jeg har aldri forstått den negativiteten du opplever på KG. Det virker som mobbing på skolen. Finn et offer og kjør på alt du har, og det er tilfeldig uflaks å bli plukket ut som målet. Vedder på at de folka også mobbet på skolen. Du er en oppegående og intelligent dame det har vært fint og følge og jeg ønsker deg masse lykke til med alt. Klem fra Anne

  30. Veldig leit da jeg likte bloggen din, men fortsetter å følge deg på snap😊

  31. Så trist:( Det har vært så utrolig interessant, morsomt og fascinerende å følge deg. Du er en stor inspirasjonskilde, men jeg forstår at det tungt å stå i motgang og ta imot dritt fra folk du ikke kjenner. Det bør man beskytte seg mot, så du gjør nok det som er riktig for deg og dine. Alle mulig lykke til videre <3

Siste innlegg