JEG har valgt å gifte meg med en tyrkisk mann!

I løpet av en dag har vi så mye som ca 80.000 tanker i hodet, hver dag. Hva tankene går ut på varierer fra person til person utifra hvor de er i livet, hva de går igjennom og hva de tidligere har opplevd. Noen klarer å filtrere bort de tankene som er unødvendig å bruke tid på og andre klarer det ikke like bra. Det går ofte på personlighet og erfaring. For eksempel så er det ofte kreative mennesker som tenker mest, funderer mest, analyserer mest og ser verden kanskje på en litt annen måte enn det andre gjør. Dette gjør ikke de eller andre til noe bedre eller verre, under noen omstendigheter. Det gjør oss bare annerledes fra hverandre.

Jeg er ett kreativt menneske som tenker mye og lar tankene få mer plass enn jeg kanskje burde. Samtidig velger jeg å dele mange av mine tanker her på bloggen med dere. Det er mitt valg og det er jo jeg selv som styrer hvilken, hvor mye og hvor ofte jeg deler av meg selv på denne måten. Men det jeg nå har innsett er at jeg glemmer at de tankene jeg da velger å dele med dere, er den eneste delen av meg dere får se. Resten av meg viser jeg jo ikke og derfor får dere ett bilde av meg basert på det jeg viser. Altså vil dere lage ett bilde av meg og få en oppfatning av meg utifra det jeg har valgt å dele og ikke av hele meg.

Dere ser ikke den personen jeg er utenfor bloggen. Den jenten jeg er på jobb og hjemme. Dere ser ikke hvordan jeg er som kjæreste, mor eller mormor. For dere ser den jeg fremstiller meg selv som her inne på bloggen. Dere ser de tankene jeg velger å skrive ned og de opplevelsene jeg ønsker å dele.

Jeg er en glad-jente som smiler og ler mye hver dag. Både synger, danser, tuller meg, gråter av filmer, brå-ler av morsomme ting, nyter livet og koser meg. Altså er mesteparten av hverdagen og livet mitt fylt opp av glede, takknemlighet og kjærlighet. I tillegg kan jeg både bli såret, lei meg, sur, grinete og sint i andre situasjoner. Denne delen som er HELE meg, kommer ikke ut her på bloggen, da det bare er en liten del av meg dere ser. Noe jeg ikke alltid husker på, når noen dømmer meg basert på hva de har lest her inne.

Jeg er i tillegg både smart, reflektert og sterk, med beina godt plantet på jorden. Jeg tåler en støyt og er flink til å reise meg etter å ha falt på “ræv”. For det gjør vi alle en eller flere ganger i livet. Det handler nemlig ikke om hvor mye eller hvor lite en gjør feil i livet, men hva en lærer og hvor fort en kommer seg på beina igjen.

Livet er ikke å alltid ta den største og tryggeste stien, i frykt for å trå feil. Det handler om å ta den stien som er best for AKKURAT DEG. Ta sjangser om det kan føre til lykke og ta imot muligheter som kan føre deg nye steder. Det handler om å være ett godt menneske til de rundt deg og til å lære av sine egne feil.

Livet er en gave hver enkelt av oss har fått og dørene for hvordan DU vil leve livet, står åpen. Det eneste vi trenger å vite er at alt får konsekvenser! Valgene vi tar fører med seg ringvirkninger, uansett om de er store eller små. Hva de ringvirkningene gjør for deg selv eller andre, kommer ann på valget du tok.

Jeg har tatt valg og valgene jeg nå har tatt har jeg tenkt godt igjennom. Ringvirkningene har jeg og vurdert… altså har jeg vurdert hvordan mitt valg kan påvirke andre.

Jeg har både vurdert,  og jeg har snakket med de som blir berørt. Så valget er gjennomtenkt og valget er mitt… ingen andre sitt.

Jeg har valgt kjærligheten og for første gang i mitt liv, tørr jeg virkelig å satse!!

Huseyin…. i love you so much and I can not wait to be your wife! I am so glad that you are in my life and that we will start our life as husband and wife soon. Thank you for loving me

7 kommentarer
  1. Jeg er innom bloggen dann og vann, og jeg er nok også en av de kreative som tenker for mye. Derfor har jeg heller ingen spesiell forhåndsmening om hva slags person du er. Du viser nemlig ikke mer enn akkurat hva du vil på bloggen, og du er absolutt ikke blant de mest åpne bloggerne, om noen skulle innbille seg det. Hvorfor skulle du legge sjelen din her, liksom? Jeg kjenner deg ikke. Det kunne ikke falle meg inn å synse for mye angående dine valg. Men du har sikkert følgere som gjør akkurat det og “vet best” 🙂 Det jeg mener å se, er en person med IQ over gjennomsnittet, pluss at du virker å ha beina godt plantet på jorden, for ikke å si nedi jorden. En som ikke blir hysterisk om taket ramler ned, – det gjelder å finne løsninger.
   Jeg husker en gang at du hadde familie til middag, og jeg så disse fine matbildene og tenkte: Jøss, hun er jaggu flink på kjøkkenet også! 😀

   Lykke til, hva du enn finner på! 🙂

    1. Hei.Har fulgt bloggen din en stund, siden fra da du fikk vite du skulle bli mormor til to 🙂 At du velger å gifte deg med en mann du har truffet lite, men snakket med på Chatten, er faktisk bare du selv som bestemmer. Det er ditt liv, din hverdag, og at du mulig må vente år før du får han til Norge, er det dere som må “lide”under, ikke de hersens folk som er bedrewissere! ALLTID vil du/dere møte fordommer, og spre tvil og rykter. Som noen er glad for å skrive…..bare så du vet det, han er masse utro. Da spør jeg meg…Hva vet de?? Er de ved han , så de ser? Eller har de bredt seg selv?? Har de, så unner de heller ingen andre lykke med en tyrker. Jeg ønsket deg/dere to lykke til med giftemål og at du får han fort til hjem i Norge 🙂
     Hilsen ei som selv hadde kjæreste i Tyrkia, men han ville ikke til Norge som fastboende 😂

  2. I love you too Mette so muchh than everything ❤️❤️❤️
   We are going to marry and alwaiys be happy bucause that me alwaiys going to work only make you happy and our family 💏

   I want to tell something your followers “please dont sent any bad message to My Love I really dont want that she feel sad anytime bucause I m far from her and its not easy to do something make her feel good and if she is sad I m going more sad than her …”

   1. ❤️❤️❤️❤️ Thank you askimmm. Sorry for that I made yo sad yesterday and thank you for making me feel better. It would off course had been so much better if I could be in your arms when I feel sad. But someday we will have the opportunity every day. You are a beautiful person whit a big heart. Seni çok ama çok seviyorum 😘

    1. you dont need to sorry aşkım bucause I m with you alwaiys if that be bad or good day anyway , off course you are going to share what you feel with me.
     I just want to see you happy every moment bucause you are my hole world and if I have a big heart that you are in …
     Bende seni çokkk ama çokkk seviyorum prensesim ❤️❤️❤️❤️

Siste innlegg