JEG har valgt å gifte meg med en tyrkisk mann!

I løpet av en dag har vi så mye som ca 80.000 tanker i hodet, hver dag. Hva tankene går ut på varierer fra person til person utifra hvor de er i livet, hva de går igjennom og hva de tidligere har opplevd. Noen klarer å filtrere bort de tankene som er unødvendig å bruke tid på og andre klarer det ikke like bra. Det går ofte på personlighet og erfaring. For eksempel så er det ofte kreative mennesker som tenker mest, funderer mest, analyserer mest og ser verden kanskje på en litt annen måte enn det andre gjør. Dette gjør ikke de eller andre til noe bedre eller verre, under noen omstendigheter. Det gjør oss bare annerledes fra hverandre.

Jeg er ett kreativt menneske som tenker mye og lar tankene få mer plass enn jeg kanskje burde. Samtidig velger jeg å dele mange av mine tanker her på bloggen med dere. Det er mitt valg og det er jo jeg selv som styrer hvilken, hvor mye og hvor ofte jeg deler av meg selv på denne måten. Men det jeg nå har innsett er at jeg glemmer at de tankene jeg da velger å dele med dere, er den eneste delen av meg dere får se. Resten av meg viser jeg jo ikke og derfor får dere ett bilde av meg basert på det jeg viser. Altså vil dere lage ett bilde av meg og få en oppfatning av meg utifra det jeg har valgt å dele og ikke av hele meg.

Dere ser ikke den personen jeg er utenfor bloggen. Den jenten jeg er på jobb og hjemme. Dere ser ikke hvordan jeg er som kjæreste, mor eller mormor. For dere ser den jeg fremstiller meg selv som her inne på bloggen. Dere ser de tankene jeg velger å skrive ned og de opplevelsene jeg ønsker å dele.

Jeg er en glad-jente som smiler og ler mye hver dag. Både synger, danser, tuller meg, gråter av filmer, brå-ler av morsomme ting, nyter livet og koser meg. Altså er mesteparten av hverdagen og livet mitt fylt opp av glede, takknemlighet og kjærlighet. I tillegg kan jeg både bli såret, lei meg, sur, grinete og sint i andre situasjoner. Denne delen som er HELE meg, kommer ikke ut her på bloggen, da det bare er en liten del av meg dere ser. Noe jeg ikke alltid husker på, når noen dømmer meg basert på hva de har lest her inne.

Jeg er i tillegg både smart, reflektert og sterk, med beina godt plantet på jorden. Jeg tåler en støyt og er flink til å reise meg etter å ha falt på “ræv”. For det gjør vi alle en eller flere ganger i livet. Det handler nemlig ikke om hvor mye eller hvor lite en gjør feil i livet, men hva en lærer og hvor fort en kommer seg på beina igjen.

Livet er ikke å alltid ta den største og tryggeste stien, i frykt for å trå feil. Det handler om å ta den stien som er best for AKKURAT DEG. Ta sjangser om det kan føre til lykke og ta imot muligheter som kan føre deg nye steder. Det handler om å være ett godt menneske til de rundt deg og til å lære av sine egne feil.

Livet er en gave hver enkelt av oss har fått og dørene for hvordan DU vil leve livet, står åpen. Det eneste vi trenger å vite er at alt får konsekvenser! Valgene vi tar fører med seg ringvirkninger, uansett om de er store eller små. Hva de ringvirkningene gjør for deg selv eller andre, kommer ann på valget du tok.

Jeg har tatt valg og valgene jeg nå har tatt har jeg tenkt godt igjennom. Ringvirkningene har jeg og vurdert… altså har jeg vurdert hvordan mitt valg kan påvirke andre.

Jeg har både vurdert,  og jeg har snakket med de som blir berørt. Så valget er gjennomtenkt og valget er mitt… ingen andre sitt.

Jeg har valgt kjærligheten og for første gang i mitt liv, tørr jeg virkelig å satse!!

Huseyin…. i love you so much and I can not wait to be your wife! I am so glad that you are in my life and that we will start our life as husband and wife soon. Thank you for loving me

7 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg