Julehelg fokus – bort med alt vondt.

Endelig er jeg ferdig med nattevakts perioden og skal ha fri i hele helgen. Sønnen min er kommet hjem og vi skal prioritere julestemning denne helgen. Så her står det julepynting, julebakst, julemat, julemarked, middagsbesøk og julefilmer på menyen. I tillegg skal vi slappe av, kose oss og nyte at julestemningen sakte skal snike seg innpå oss.

Jeg er jo gravid og ting går litt sakte med meg ettersom jeg enda er plaget med kvalme og siden energinivået mitt er lavt. Så her blir ting gjort litt i puljer og derfor tror jeg ikke treet blir ferdig før i morgen. Vi liker amerikansk stil og synes treet er vakrest med MASSE, masse julepynt og vi har ikke fått på halvparten av pynten enda. Vi pynter litt, tar pause, pynter litt til og tar pause igjen. Men skal vise dere det helt ferdig pyntet i morgen.

Nå skal vi nemlig leie oss en julefilm på TVen mens vi koser oss med sjokoladekake og melk. Selv har jeg litt avsmak på sjokolade i svangerskapet, så vil nok ikke spise så mye. Men har satt fram en pose med mandariner klar til filmen. Noen får jo lyst på rare ting i svangerskapet og i mine tidligere svangerskap har jeg hatt ekstra lyst på usunne matvarer som snop, chips og sjokolade. Mens denne gangen er det mandariner som er det store og som smaker bedre enn alt annet i verden.

Merker at flyten min ikke er bra i dette innlegget og det beklager jeg. Men vi sitter klar med filmen og jeg er kanskje ikke helt konsentrert.

I morgen skal vi nyte god frokost før vi reiser inn til byen litt ut på dagen. Det har vært julemarked i Bergen sentrum de siste årene, men jeg har aldri vært der før. Så i morgen skal min sønn ta meg med på omvisning siden han har vært der én gang før med faren sin. Oppdaterer dere i morgen med masse flotte bilder av både treet og julemarked.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

6 kommentarer
    1. Så utrolig vakkert juletreet ble!!😍❤ Vi har ikke hatt juletre de siste 3 årene blir det vel fordi moren min er allergisk, kan ikke en gang ha falsk, så det er litt stusselig og trist.😔 Men det blir en julepalme da, som er ganske populære, bare at de tåler så lite pynt.. men sykdom må jo bli prioritert først.🙏

    2. Skal dere i pepperkakebyen? Den er virkelig verdt et besøk. Så mye fint å se på 🙂

      1. Må undersøke hvor mye det koster først. Men ja, det er utrolig koselig. Sist vi var der, var det i sentralbadet og en gang midt på plassen i byen. Nå vet jeg ikke hvor det er..

Siste innlegg